Friday 23 September 2011

Eenvoudig Nail Designs

Mooie handen en voeten te maken van een vrouw nog meer aantrekkelijk voor een man. En wat een betere manier om glamour verlenen aan de handen en voeten, dan verfraaien ze met creatieve nail art. Er zijn verschillende nail salons die spijker het ontwerpen van diensten aan te bieden, maar hetzelfde kan worden gedaan thuis ook. Je wilt weten hoe? Volg de eenvoudige instructies hieronder genoemde, die zal helpen bij het maken enkele eenvoudige nagel ontwerpen.
Creative Nail Designs
Voor uw gemak heb ik verdeelde de nail art designs in drie categorieën, te weten, nail art designs voor korte nagels, lange nagels en teennagels. U kunt kiezen voor een van deze, afhankelijk van uw smaak en behoefte.
Easy Nail Ontwerpen voor korte nagels, korte nagels moeten worden geschilderd op een zodanige wijze dat zij langdurig verschijnen. Voor het toevoegen van de lengte van korte nagels, zou een eenvoudige nail design zijn om de nagel alsof je twee spijkers schilderen, dat wil zeggen gebruik van twee aparte ontwerpen voor het onderste gedeelte van de nagel en het bovenste deel van de nagel verf. Hier zijn twee eenvoudige nagel designs voor de korte nagels.
Nail Art Design # 1: Paint helft van de nagel, het onderste uiteinde, met zwarte nagellak. Make verticale lijnen op het ongeverfde nagels met behulp van een heldere rode nagellak. Deze verticale lijnen zal toevoegen aan uw lengte nagels, op hetzelfde moment zodat ze er uniek en mooi. Deze creatieve nageldesign gebonden is aan de aandacht trekken in uw richting.
Nail Art Design # 2: Paint drie vierde van de nagel, te beginnen vanaf de onderkant, met rode nagellak. Op de ongelakte nagels, maak rondjes met dezelfde polish met een kleine borstel. Is dit een van de makkelijkste nailart ontwerpen voor beginners.
Eenvoudig Nail Designs voor Long Nails, Als je vraagt ​​naar mijn mening, nagel ontwerpen het beste kijken op lange nagels. Met de juiste nagelverzorging, kan iedereen zijn lange weelderige nagels. Hier zijn twee trendy nagels ontwerpen voor lange nagels.
Nail Art Design # 1: Paint de hele nagel met gele nagellak. Nu met een groene polish, een klein blad, in het midden van de nagel. Use glitter aan de grens van het blad te markeren. Dit nageldesign is voor die vrouwen die natuurliefhebbers.
Nail Art Design # 2: Verf de nagel met roze nagellak en laat het drogen voor een tijdje. Neem nu een paars nagellak en maak verschillende geometrische vormen zoals een cirkel, vierkant en een driehoek met het, met behulp van een kleine borstel. Dit is een modern nail art design voor de hedendaagse vrouw.
Easy Nail Designs voor de tenen; Nail ontwerpen zijn gemakkelijker te maken op de nagels in vergelijking met de teennagels. Dit komt omdat nagels kunnen worden gekweekt en dus hun grootte en lengte maakt het gemakkelijk om nagels ontwerpen te maken op hen. Teennagels relatief kleiner zijn, dus moeilijk om te schilderen. Hier zijn twee eenvoudige nail art designs voor de tenen, die kan worden uitgevoerd thuis.
Nail Art Design # 1: Paint het hele teennagel met licht blauwe nagellak. Nu met een klein schilderij kwast en witte polish, een kleine bloem, in de buurt van het uiteinde van elk van de nagels. Neem een ​​zilveren strass en plaats het in het midden van de bloem.
Nail Art design # 2: Schilder de hele nagel met zilveren nagellak. Neem nu een zwarte nagellak en met een kleine borstel, een kruis, voor de gehele nagel, op alle teennagels. Deze nagel ontwerp is bedoeld voor vrouwen die durven anders te zijn.
Lees meer over:; Ideeën Voor Nail Art Designs, hoe om te ontwerpen op je nagels te maken; Nail Designs - Do It Yourself, Dit zijn een paar eenvoudige spijker ontwerpen thuis te doen. Probeer het schilderen van uw nagels met behulp van deze ideeën, en zie wat een instant hit worden ze op sociaal borrels.

No comments:

Post a Comment