Thursday 8 September 2011

Grenzen in Relaties

De letterlijke zin van 'grens' het woord is de lijn die niet mag worden overschreden. Bijvoorbeeld, de grens tussen beide landen. De persoonlijke grenzen in relaties zijn belangrijk voor onze gemoedsrust en identiteit te waarborgen. Het vaststellen van deze grenzen is noodzakelijk in veel gevallen, s te wijten aan de over-dominerende en agressief gedrag van de partner. Soms een partner begint te bellen alle opnamen in een relatie en laat de andere als een louter toeschouwer. Hij neemt alle beslissingen zonder rekening te houden met de mening van de andere partner. Dit kan erg frustrerend zijn als een persoonlijke vrijheid en het recht om onze mening te geven verliest. In de volgende paragrafen, is het belang van emotionele grenzen in relaties nader toegelicht.
Belang van grenzen in Relaties
Het creëren van grenzen in relaties betekent dat heel duidelijk over je voorkeuren en antipathieën aan uw partner. U moet uw partner zich ervan bewust dat u een onafhankelijke levend wezen en zou overdreven bemoeienis niet tolereren in je leven. Stel je de juiste grenzen en erg vocaal over je rechten eisen. Bij het ontbreken van grenzen in relaties, de andere partner kan het gevoel dat u geen advies van uw eigen hebben en kunnen worden 'behandeld gemakkelijk'. Lees meer over de relatie tussen advies.
Huiselijk geweld, lichamelijk dan wel geestelijk, wordt een gevolg van het ontbreken van grenzen in de relatie. In de gevallen van huiselijk geweld, de onderdrukker gaat ervan uit dat zijn partner moet zijn instructies te volgen en stoppen met zijn / haar individuele denkproces. De vergissing die de gewelddadige relatie slachtoffers te plegen is om rustig verblijf voor een lange periode van tijd tot de situatie definitief uit de hand loopt. In plaats daarvan, door te reageren op een agressieve manier op het juiste moment, kan de onderdrukker bewust worden gemaakt van zijn slechte daden. De meeste van de tijd, de slachtoffers zwijgen als gevolg van intense angst en zorgen van wat er zou gebeuren als ze reageren. Een relatie kan alleen functioneren met inachtneming van de grenzen vastgesteld door elkaar. Je moet niet vergeten dat er een zeer dunne lijn tussen uw rechten en de grenzen te stellen in een relatie. Meer over relatie problemen.
How om grenzen in Relaties Set?
Nu hebben begrepen het belang van eerbiediging grenzen in relaties, laat ons begrijpen hoe grenzen te stellen in relaties. Terwijl oprichting van grenzen in relaties, moet je communiceren met je partner op een zeer eenvoudig manier. Plaats uw wensen voor hem en vertel hem wat je verwacht van hem. Leg hem met redenen, waarom je het vaststellen van deze grenzen en vervolgens zien dat hij in orde is met de grenzen te stellen. Niet doorgaan met de relatie tot je een bevestigend antwoord van je partner, dat hij / zij aan de regels en voorschriften van de grenzen in de relatie. Echter, de grenzen in relaties zijn van toepassing voor zowel u als uw partner en dus moet je geduldig luisteren naar wat je partner van je wil. Kijk of u akkoord met de de voorwaarden die ingesteld zijn door hem / haar en vervolgens een besluit neemt aan. Hieronder zijn enkele van de levensvatbare of verstandig grenzen te stellen in een relatie:, ik zal niet tolereren fysieke of emotionele mishandeling onder alle omstandigheden. , Ik zal niet tolereren bedriegen of ontrouw in de relatie. , Ik moet worden gegeven gelijk belang in de financiële aangelegenheden. , Ik moet niet worden gedwongen om de dingen die ik niet graag doen. , Ik moet de volledige vrijheid om mensen van wie ik graag ontmoeten. , Ik moet worden gegeven de volledige vrijheid om al mijn loopbaan besluiten te nemen over mijn eigen. ; Meer over:; ongezonde relaties tekenen; Controlling gedrag in de relaties; Emotionele Valsspelen in een relatie; Dit waren enkele belangrijke redenen voor het instellen van grenzen in relaties. Wees praktisch en twee keer nadenken voordat je betrokken bij een relatie.

No comments:

Post a Comment