Friday 30 September 2011

Groeiende granaatappelbomen

Granaatappelboom is een bladverliezende boom of struik schaal geteeld in Iran, Afghanistan, Pakistan, India, Maleisië en sommige delen van Zuid-Europa en tropisch Afrika. Deze vrucht dragende boom is meestal klein in omvang, maar zelden groeien dan 12 meter in hoogte. Als gevolg van alom geprezen granaatappel voeding voordelen, de vrucht is erg populair in vele delen van de wereld. In feite, de voorkeur veel mensen groeien granaatappelbomen in hun eigen boomgaarden ten gevolge van het feit dat deze soorten erg weinig aandacht vereisen. Laten we gaan naar geschikte omstandigheden voor de teelt van een granaatappel boom.
Granaatappelboom groeiomstandigheden; Net als alle andere boomsoorten, granaatappelbomen groeien ook goed onder bepaalde voorwaarden. Hoewel diepe leem is de meest geprefereerde bodemtype voor de teelt van granaatappelbomen, kunnen ze ook overleven in andere goed doorlatende grondsoorten. Inheems in de tropische en subtropische gebieden, granaatappelbomen voorkeur zonnig weer. Ze gedijen goed in gebieden met hete zomers en koude winters. Afwisselend in de twee seizoenen kan de boom voldoende tijd te besteden aan het groeien of vruchtdragende fase en sluimerende fase, dus het vergemakkelijken van een goede groei. Granaatappel is een semi-droog klimaat met veel water in droge tijd. Hoewel de plant kan de grond te houden tijdens extreme waterschaarste, zal het niet in staat zijn om vruchten te dragen in dergelijke omstandigheden. Als de bast van de boom begint te splitsen, betekent dit dat de boom niet de vereiste hoeveelheid water krijgt. Behoud van alle deze omstandigheden in het achterhoofd, en een goede granaatappelboom zorg zal helpen je boom goed groeien.
Hoe Granaatappel bomen groeien?; Als je eenmaal goed vertrouwd met de eisen van granaatappelbomen, kun je doorgaan met de taak van het planten van granaatappelbomen. Hoewel groeiende granaatappelbomen uit zaden is mogelijk, het kopen van een granaatappel plant afsnijden van een kwekerij zal uw taak een stuk eenvoudiger. Je zult naar een gebied waar de plant voldoende zonlicht krijgen te kiezen. Deze soort kan worden gegroeid als een boom als een struik. Afhankelijk van het wat je wilt groeien, het bedrag van de ruimte die nodig is zal ook verschillen. De plant snijden u kiest, moet ten minste 12 tot 15 centimeter lang, want een derde van deze plant heeft om te worden begraven in de grond tijdens het planten. Voor de eerste +3 tot 4 weken, moet u de plant water na elke 2 dagen. Zodra de plant bezit grond, kun je verminderen de frequentie van watergeven. Je moet ook gebruik maken van kunstmest of compost voor een goede groei van deze bomen. In het geval van kleine planten, zal 2 pond van meststoffen genoeg zijn, terwijl volwassen bomen zou hebben ongeveer 4 pond van meststoffen, tweemaal per jaar. Granaatappel het snoeien van bomen is een belangrijk onderdeel van de granaatappel boomverzorging en moet worden uitgevoerd elk jaar tijdens het voorjaar. Idealiter moet je toepassen van een semi-vaste opstelling bekend als 'Salve' om de scheuten gesnoeid alle ziekten te vermijden.
Als u niet genoeg ruimte hebt om granaatappelbomen groeien buiten, kunt u een miniatuur groeien of dwerg granaatappelboom in uw huis ook. Voor de teelt van granaatappel binnenshuis, moet u aan een aantal vereisten te veranderen aan het planten zijn. Instead van planten hen in den grond, zult u de plant snijden in de container plant. Zorg ervoor dat de container is groot genoeg, en heeft een goede drainage faciliteit. Als de plant is niet ontluikende zelfs na een maand, zult u het moeten vervangen in sommige helderder hoek van het huis. Het merendeel van de overige aspecten groeien granaatappel binnen zou gelijk zijn aan de groeiende granaatappelbomen buiten. De vruchten van miniatuur of dwerg granaatappel zijn eigenlijk sier fruit, en niet eetbaar Ones.
Je kunt meer lezen op:; hoe om te groeien Granaatappel; Gezondheid Voordelen van granaatappelsap, granaatappel heeft verschillende voordelen voor de gezondheid, en dus ook de teelt van deze vruchten in uw eigen boomgaarden is zonder twijfel een wijze optie. Wat nog belangrijker is, groeiende granaatappelbomen een gemakkelijke taak, die niet vereist veel van een inspanning. Gemiddelde breedte van granaatappel varieert van 3 tot 5 cm en eenmaal de vrucht bereikt deze grootte en krijgt de juiste kleur (kleur kan van de ene soort tot de andere), de vruchten worden rijp voor de oogst.

No comments:

Post a Comment