Thursday 29 September 2011

Hoe kan ik een alcoholist Help

Alcohol is een sterke verslaving, en alle hulp krijgt een alcoholist helpt verder het herstel proces. De steun van familie en vrienden spelen een belangrijke rol in een alcoholische herstel. Echter, de meeste mensen zijn niet zeker van hoe een alcoholist familielid of vriend, en zo vaak ze ervoor kiezen om niets te zeggen op alle hulp. Een van de eerste stap te nemen is te begrijpen van de verslaving. Het lezen van literatuur over alcohol verslaving zal je ook helpen bevestigen of de genoemde vriend of familielid is in feite een alcoholist. Een alcoholist behandeling centrum is ook een goede bron van informatie.
Veel van degenen die een verslaving zijn in ontkenning, of vinden het moeilijk om vragen of hulp nodig, wat betekent dat u uw werk aan de winkel voor u te accepteren. Een factor die ook moet worden begrepen dat er geen harde en snelle regels van hoe je een alcoholist te helpen, voor elke persoon anders is. Elke alcoholist behoeften en reacties verschillen, net als hun redenen om te drinken en hun bereidheid tot behandeling.
Wat te doen om een ​​alcoholist Help
De eerste stap in het helpen van een alcoholische vriend of familielid wordt zeker van dat persoon in kwestie is verslaafd. Als er duidelijke alcoholverslaving tekenen, dan moet je iemand die kan helpen, zoals een GGZ contact Alcoholhoudende is anoniem, een arts, of een minister. Deze mensen zijn gewend aan het omgaan met verslaafden, en zijn uitgerust naar de alcohol, praten over zijn / haar probleem en de behandeling.
Als de persoon is een familielid, zou u het bezit van een interventie, waarin elk lid kan vertellen de alcoholische hoe zijn / haar drinken ervan beïnvloedt. U kunt dit doen hetzelfde met een alcoholische vriend. Echter, zorg ervoor dat je dit doet wanneer een persoon nuchter is, en ook het te doen op een manier die niet lijkt op een aanval.
Studies hebben aangetoond dat, voor elke persoon met een alcohol of andere drugs verslaving, ten minste vier anderen zijn getroffen door hun gedrag. Als je tussen de vier, hoeft u ook helpen. Spreek met een vertrouwenspersoon, om psycholoog, psychiater of andere geestelijke gezondheid professionele hulp u te maken met de stress de verslaving bij jullie, en je kon een support groep ook aan te sluiten voor familieleden / vrienden van alcoholisten.
Wat niet te doen
In een poging om een ​​alcoholist te helpen, die je voor de persoon is een slechte aanpak vormt en waarmee. Als u hulp en fysiek te ondersteunen een alcohol (met werk en klusjes), financieel, je bent eigenlijk waardoor het probleem nog erger, want ze kunnen zich volledig richten op alcohol, en niet de verantwoordelijkheid voor hun acties te ondernemen. Het is belangrijk om de juiste balans te vinden tussen zijn ondersteunend en vertroeteling van de persoon.
Andere dingen moet je niet doen, is proberen gebruik te maken emotionele chantage om hen te stoppen. Onder de gegeven instructies over hoe een alcoholische echtgenoot te helpen, is nooit te zeggen, Als je echt van me houdt, zul je stoppen met drinken, of ik zal je als je niet stopt met drinken te verlaten, als een middel om hen te stoppen . Als de ouders van een alcoholist, is het niet raadzaam om de persoon weg te houden van vrienden die je construeren zo slecht invloeden, of vergrendeling hem / haar in hun kamer. Andere ineffectieve maatregelen omvatten verbergen van alle alcohol in het huis en het afsnijden van hun toelage. Proberen te reden met een verslaafde ook niet werkt.
Lees meer over:; Leven met een alcoholist; verschillende behandelingen voor alcoholisme; Wat al het bovenstaande komt neer op is dat men niet mag maken of proberen om een ​​alcoholische om te stoppen te helpen op zijn / haar eigen. De beste manier van hoe helpen om een ​​alcoholhoudende stoppen is de persoon laten behandelen in een inrichting bestemd voor het doel. Het is heel moeilijk voor een alcoholhoudende om te stoppen op zijn / haar eigen, en probeert te bedreigen of de persoon om dit te doen zullen eindigen in mislukking te dwingen.

No comments:

Post a Comment