Monday 12 September 2011

Doorhangen Broeken Geschiedenis

In de afgelopen twee decennia hebben slappe broek naar voren gekomen als een van de meest beruchte modetrends, niet alleen in de Verenigde Staten, maar in veel andere delen van de wereld. De wereld lijkt te worden verdeeld in twee groepen - mensen die de ketting gespannen broek en mensen tegen verzakking broek. Voor personen die zijn voor verzakking broek, het is allemaal over het niveau van comfort, terwijl die tegen haar zijn er vast van overtuigd dat dit gewoon een openbare vertoning van onfatsoenlijkheid. Verzakking broek geschiedenis kan worden teruggevoerd op de Amerikaanse gevangenis systeem waarbij de gevangenen niet mochten riemen of veters dragen, met vermelding van de mogelijkheid dat de gevangenen konden gebruiken als potentiële wapens tijdens gevechten of om zelfmoord te plegen.
Verzakking Broek: Betekenis; De term 'slappe' verwijst eigenlijk naar de praktijk van het dragen van broeken onder de taille, op een zodanige wijze dat het onthult een deel van ondergoed van de persoon. In verschillende delen van de wereld, is deze manier ook wel aangeduid als 'low-riding'. Hoewel het begon als een mannelijke modetrend, vrouwen niet in staat waren om ofwel weerstaan, en binnenkort de trend flared onder de jeugd allemaal voorbij. Met de tijd, de beruchte praktijk van het dragen van verzakking broek werd zo prominent, dat verschillende autoriteiten hadden om te komen met wetten en resoluties aan zijn toenemende populariteit te beteugelen. Het hoofdstuk van verzakking broek geschiedenis die begon in Amerikaanse gevangenissen, terug naar de gevangenis als diverse administratieve instanties resoluties aangenomen waardoor verzakking van een strafbaar feit, wat mogelijk zou kunnen resulteren in een boete of de gevangenis tijd voor de overtreders.
Doorhangen Broeken geschiedenis, een populaire modetrend vandaag, het dragen van broeken slappe was helemaal niet een modetrend, noch werd het geïntroduceerd als een. Hoewel er een flink aantal versies van de wijze waarop verzakking is ingevoerd om de mode-arena, slappe broek herkomst kan worden getraceerd naar de Amerikaanse gevangenis gevangenen die loszittende gevangenis uniformen droeg zonder gordel. In die dagen, riemen waren populair wapens gebruikt door de gedetineerden in de gevangenis, ofwel zelfmoord of moord te plegen door anderen opknoping of wurgen hen. Hetzelfde was het geval met schoen strijkers, en dus beide voorwerpen werden verboden in de gevangenis. In dergelijke omstandigheden, mensen met meer dan grote uniformen bleven met geen andere optie dan te laten hun broek hangen los onder hun taille. Uiteindelijk werd de gevangenen zo gewend aan dit, dat de trend voortgezet, zelfs nadat de gevangenen werden bevrijd nadat hun termijn is afgerond. De trend van verzakking broek kreeg een belangrijke impuls als een stijl verklaring aan rappers begonnen met het dragen ze in 1990. Dit maakte de stijl populair onder hip-hop fans die meende na hun afgoden op het podium en in videoclips. Snel genoeg, slappe broek werd een de meest populaire modetrends bij de jeugd, iets wat niet echt goed neer te gaan met iedereen.
Sommige mensen geloven nog steeds dat deze beruchte trend was een Afro-Amerikaanse creatie, die uiteindelijk werd omarmd door de mainstream cultuur. Er zijn nog enkele versies die de trend van verzakking broek met homoseksualiteit en de wereld van misdaad geassocieerd, waarbij criminals gebruikt deze losse kleding om hun wapens te verbergen. Deze dingen werden echter afgedaan als ongefundeerde beschuldigingen, door het ontbreken van substantiële bewijs.
Aanvankelijke inspanningen om te buigen broek ban eindigde desastreus als individuen ter ondersteuning van deze stijl de kwestie van het recht op zelfexpressie. Echter, de autoriteiten kwam met nieuwe wetten met betrekking tot onfatsoenlijkheid om de snelle groei van deze beruchte trend tegen te gaan. Doorzakken broek geschiedenis is een treffend voorbeeld van hoe een verwerpelijke modetrend kunnen doorstromen naar een illegale actie geworden, ernstig genoeg om enige tijd in de gevangenis, die ironisch genoeg, is waar het allemaal begon te trekken.

No comments:

Post a Comment