Thursday 8 September 2011

Midlife Crisis voor mannen

In het midden van de reis van ons leven, ik bevond mij in een donker bos, want de rechte weg was verloren.
Ah hoe moeilijk om te zeggen wat een harde, ding was, dat hout woest en ruw en hard, dat over na te denken vernieuwt de angst!; ~ Dante - De Inferno
Ieder van ons, op een bepaald punt van tijd, op de kruising van midlife crisis. Echter, de midlife crisis voor mannen is anders dan midlifecrisis bij vrouwen. Voor elk van ons, is het leven een uitdaging, maar toch, op verschillende manieren. Midlife is dat de tijd van het leven, wanneer je voelt dat je er geweest dat gedaan, is het niet meer interessant, de opwinding is uitgestorven en u hebt een time-out. De midlife roept een ongedefinieerde doel en construeert de wil om te gaan na het. Dit voor de meeste mannen, leidt tot een tumultueuze rit in de rit wel de 'midlife'.
Mannen en Midlife Crisis
Eeuwigdurende verveling; Perpetual Verveling is een van de eerste midlifecrisis symptomen. Je man kan klagen over verveling met alles wat hij doet. De verveling kunnen beginnen met het opmerken van de negatieve aspecten van het leven. Zo kan hij zich te vervelen about tijd doorbrengen met jou en de kinderen, uitgaan of kan verveling met betrekking tonen aan zijn werk. Tegen het midden de leeftijd, dat is door tussen de 35-45 jaar oud, meeste mensen beseffen dat hun dromen nog ongerealiseerde zijn of mislukt. Dit leidt hen op een pad van rusteloosheid, zelf apathie en verveling. Aldus, als een verveelde man, hij wil iets doen dat out's van de doos, die opwinding opnieuw aanwakkeren in het leven. Lees verder angstklachten.
Out of the Box: niet meeste mensen begrijpen de betekenis van 'iets te doen uit de doos'. Mannen van middelbare leeftijd, in een overgangsfase van hun leven. Veel een keer, doen ze niet de verandering in de juiste geest. Zij kunnen worden begrepen, doet iets spannends, als zijnde een affaire, waardoor onstuimige uitgaven, het maken van een drastische carrière verandering of gewoon op een aandacht vragen Spree. Wanneer dit begint te gebeuren van de bestaande relaties beginnen te dalen onder de druk. Dit is de belangrijkste reden waarom echtscheidingen meestal gezien tijdens de midlifecrisis. Als zijn vrouw wonen of partner, moet u begrijpen, dat je man is onbetwist gevoel voor een lange periode van tijd. Als u uw relatie uit deze midlife crisis bij mannen, stel ik voor, geef hem zijn ruimte, maar houd hem bezielde.
Veranderingen in levensstijl, mannen's midlife crisis, kunnen zeer schadelijk zijn. Een man in zijn periode van crisis kan nemen om zware alcohol drinken. Bloed doorlopen ogen, grillige gedrag, alcohol-adem en dwangmatige behoefte om te drinken of te nemen om drugsmisbruik zijn de gemeenschappelijke symptomen van midlife crisis voor mannen. Dit alles samen te stellen, kan hem ernstig depressief over zijn leven, doelen en zijn werk, dat de crisis verder zal verergeren voor hem. Het is belangrijk dat u als partner, zijn geest af te leiden van het nemen van een beroep wordt eenvoudiger manieren te vergeten de werkelijkheid. Lees meer over hoe om te gaan met een alcoholist.
Duidelijke tekenen; De meest voor de hand liggende teken van midlifecrisis is depressie. Mannen en midlife crisis, is vergelijkbaar met wat klinkt als: een crisis. Een man in zijn crisis, gelooft dat de wereld om hem heen is crashen in een miljoen stukjes. Het aantrekken van gewicht, afkeer van seksuele activiteit, die lijden aan minderwaardigheidscomplex, toevlucht tot emotioneel eten, het onvermogen om gedachten en gevoelens, problemen uiten in slaap-en wanhopige drang om weggelopen van dit alles zijn enkele van de duidelijkste tekenen dat je man heeft de midlife hit crisis en behoeften serieus te helpen. Lees op laag gevoel van eigenwaarde.
Midlife crisis voor mannen is dat hartverscheurende gevoel van angst en wanhoop te bevrijden. De meeste mensen nemen midlife crisis leuk, stoeien, sportwagen en games. Integendeel, midlife crisis voor mannen is een grimmige reality check, die schaduwen elke hoop op een uitweg. Deze fase van het leven onbekwaam mannen verder te kijken dan de crisis, die trekt dieper in de put van de crisis. Om u te helpen uw partner omgaan met deze zenuwslopende fase van het leven, motiveren hem en verzeker hem met uw liefde. Vergeet niet het is gewoon een fase, en zoals alle andere, het zal ook passeren. Let op!

No comments:

Post a Comment