Saturday 10 September 2011

Donker bruine haarkleur

They zeggen sommige kapsels pak ovale gezichten beter and some pak ronde gezichten beter. Net zoals het gezicht type is een maatstaf voor een specifieke kapsel, zijn er enkele belangrijke dingen die moeten worden overwogen voordat u een haarkleuring ideeën voor je haar. Een persoon oogkleur en teint wordt rekening gehouden bij het verven van het haar, of het nu een basis kleur of hoogtepunten voor haar. Wanneer deze niet in aanmerking genomen, kan een persoon uiteindelijk kleuren hun haar in een andere kleur die hun teint maakt kijken of te saai of te licht. Hier zijn een aantal kleurencombinaties geschikt voor donker bruin haar kleur en enkele haarsnit ideeen.
Haarkleuring Ideeën voor Dark Brown Hair Color
Hieronder staan ​​enkele tips over hoe de kleur van je haar bruin, de kleuren die bij je passen, en enkele ideeën te krijgen die geschikt hoogtepunten voor bruin haar.
Haarkleuring Brown; Als u van nature donkerbruine haarkleur dan bent u geluk, maar voor degenen die willen hun haar te kleuren donkerbruin, zijn er vele opties. Je kan verdelen mensen in trek categorieën, afhankelijk van hun huidskleur en kleur van de ogen; deze categorieën zijn koel en warm. Men moet hun bruine haarkleur uitvalsbasis selecteren op basis van de categorie waartoe ze behoren.
Mensen die vallen in de koele haar categorie moet kiezen voor schakeringen van bruin haar diepe kleuren zoals koffie bruin en middelgrote as bruin. Mensen die vallen in deze categorie hebben huidtinten als donkere bruine, olijfkleurige huid (Aziaten en Latino's), middellange teint met licht roze kleur in de wangen of geen kleur, medium teint en gouden ondertoon, bleke teint met roze ondertoon of geen kleur, of brons of bruine teint na het looien. De oogkleur kan worden grijsachtig blauw, donker blauw, donkerbruin of hazelnootkleurig gekleurd met lichte vlekken.
Sommige van de donkerbruine haarkleur voor mensen die vallen in de categorie warme diep bruine tinten of aardbei bruine tinten. Mensen die vallen in warme categorie hebben de huid toon met sproeten teint, bleke teint met perzik of gouden ondertoon, bruine huid toon met roze of gouden ondertoon or blozende teint. De ogen kunnen hazelnoot met bruine of goudkleurige vlekken, groen-blauwe ogen, gouden bruine ogen of groene ogen. Kunt u uw haar geverfd in bruine schaduw van een schoonheidssalon, of u kunt donkerbruine haarkleur zelf met behulp van een haar kleur kit. Laten we nu eens een kijkje nemen op de hoogtepunten die deze kleur wedstrijd.
Hoogtepunten overeenkomen met de Bruin Haar; Er zijn vele keuze te maken tussen hoogtepunten voor donkerbruin haar. Als u op zoek bent naar hoogtepunt schaduw, een donkere bruine haarkleur nuances die er goed uitzien op mensen die vallen in de koele categorie zijn honing, tarwe of as kleuren; Zij mogen geen blond of geel te markeren kleuren. Mensen die in de warme categorie moet kiezen voor hoogtepunten zoals koper strepen, gouden-bruine strepen of blonde highlights. Om meer te weten over de markeringskleuren, kijk naar de donkerbruine haarkleur kaarten beschikbaar in de salons in uw buurt. Meer op stevige hoogtepunten voor bruin haar.
Stylen van je bruin haar, er zijn verschillende manieren om de stijl van uw bruin haar. Zelfs op gewoon rechte lang haar met bruine haarkleur en highlights met een scheiding in het midden, kan kijken verbluffend. Afhankelijk van de lengte van het haar, kunt u proberen uit verschillende kapsels zoals Bob, lagen, scheermes gesneden, enz. U kunt uw haar gestyled golvend of recht, of voor een leuke look-stijl de helft van je haar golvend en leg de andere helft . U kunt kiezen voor sommige bijwerkingen pony om je kapsel geven een zachte look, of je voorste haarpluk gesneden in een stomp rechte pony voor een gedurfde look.
Dit waren haarkleuring ideeën Wilt u een donkerbruine haarkleur te gebruiken. Zorg ervoor dat u gebruik maken van een shampoo en conditioner voor haarverzorging, die speciaal zijn gemaakt voor gekleurd haar, om je haarkleur voor een langere duur te behouden. Dus, maak je je haar bruin gekleurde of voeg enkele mooie hoogtepunten om je van nature bruin haar en geniet van je nieuwe look!

No comments:

Post a Comment