Monday 19 September 2011

Beste Under Eye Concealer

Wakker worden op zoek als een slaperig moe wasbeer is een schoonheid nachtmerrie die de meeste vrouwen worden geconfronteerd. Na een ruwe nacht of beiden kan gemakkelijk tonen op uw gezicht met de gruwelijke kringen onder de ogen en gezwollen ogen. Bovendien is de stress op het werk, gebrek aan slaap due om te feesten van gisteravond en roken kunnen verergeren onder de ogen donkere kringen waardoor je ziet er moe en uitgeput. Maar dankzij onder de ogen concealers en cosmetica, kunt u nu de strijd van de tekenen van te veel late nachten met het grootste gemak. Ze kunnen camoufleren het oog zakken in een handomdraai uw ogen kijken vernieuwd en aanzienlijk jonger. Romig, gepigmenteerde en buigzaam, zijn hier enkele van de beste onder de ogen concealers om te helpen dekken roodheid, zwelling en vervelende kringen onder de ogen.
Beste Under Eye Concealer Reviews
Laura Mercier Secret Camouflage: De vochtrijke formule, verrijkt met vitamines A en E maakt van Laura Mercier Secret Concealer the best onder de ogen concealer voor donkere kringen, kleine oneffenheden en verkleuring van de huid. Verkrijgbaar in een kleine dinky dozen de concealer tinten zijn gemaakt om de huidskleur en de ondertoon wedstrijd. De aangepaste mix concealer glijdt vrijwel op de huid, volledig maskeren onder de ogen verkleuringen en donkere kringen zonder echt opvallen. De verzachtende formule is een goede optie voor mensen met onder de ogen droogheid en gevoeligheid van de huid. Dit top uit het blok concealer is beschikbaar voor rond de twintig twee dollar.
Bobbi Brown Romige Concealer: Dit is een product dat je verliefd. De Bobby Brown Romig concealer bevat een geel getinte crème concealer, samen met enkele steile finish losse poeder. Dit is een van de beste onder de ogen concealer voor de rijpere huid als het mooi vrij lost de fijne lijntjes rond de ogen en maskers kringen onder de ogen ook. Bovendien is de combinatie van de romige concealer en de losse poeder maakt dit tot een langdurige formulering die gewoon weigert krimp is. This concealer set is beschikbaar voor twintig drie dollar op de meeste grote winkels en ook online.
Clinique All About Eyes Concealer: Hydrateert en camoufleert dit concealer van Clinique is een must have accessoire als je geconfronteerd met hardnekkige problemen van gezwollen ogen en onder de ogen zakken. Bovendien is deze formulering is olie-vrij en dus is geschikt voor mensen met een vette huid ook. Het beste deel is de langdurige room niet echt kreukt omhoog of vestigen in fijne lijntjes. Beschikbaar op de zeven kleuren van individuele huidtint, is deze concealer geprijsd op 15,50 dollar.
Yves Saint Laurent Touche Eclat: geprijsd op $ 35, de Yves Saint Laurent concealer is een veel hype en een chique pen concealer dat om een ​​nietje voor vrouwen lijkt de hele wereld. Dus wat is dit product een van de beste onder de ogen concealers? Nou, ten eerste meer dan een concealer, het product werkt als een schijnwerper, aandacht voor de ondiepe delen van het gezicht. Zijn romige mix vochtinbrengende is lichtgewicht en het licht reflecterende pigmenten voegt een sprankelen uw gezicht en ogen. Bovendien deze formulering is niet Cake Like en heeft de neiging te camoufleren het blauw, grijs, bruin en groen werpt op de huid.
L'Oreal Touche Magique: Dit is voor al die mensen die te verbergen willen dat hun kringen onder de ogen, zonder stress over de prijs. Geprijsd op een betaalbare $ 6, dit zachte borstel applicator is een van de beste onder de ogen concealer voor oudere vrouwen. Ze verminderen niet alleen onder de ogen verkleuring, maar helpt ook het masker van de rimpels en lijnen onder de ogen. Bovendien is het makkelijk aan te brengen als de borstel applicator maakt gecontroleerde en precieze toepassing vrij eenvoudig.
Met deze kennis van de beste onder de ogen concealer voor rimpels, donkere kringen en fijne lijntjes, kunt u nu doorgaan en kies u het product dat bij u past het beste. Gebruik deze in sync met het oog make-up op een hele nieuwe dimensie toe te voegen aan je ogen. Dus als u aanhoudende problemen van gezwollen ogen en kringen onder de ogen, dan investeren in een goede concealer en correct toe te passen op dat vers jeugdig uiterlijk dat de hele dag duurt te krijgen.

No comments:

Post a Comment