Monday 26 September 2011

Hoe te om Uw eigen haar vlecht

Een van de grootste attracties van diepe slaap van het meisje partijen uit te proberen verschillende kapsels op alle koppen beschikbaar. Weet je zeker dat moet overnachtingen moeten doen van je vriend haar. U mag bedreven zijn in het werken op andere's haar, maar wanneer het gaat om het doen uw eigen haar, dingen mogen niet worden dat gemakkelijk. De meeste van de tijd, we hebben onze moeders of vrienden om ons te helpen met ons haar, maar zodra we verhuizen en gaan wonen op onze eigen, zijn we verplicht om een ​​paar basisprincipes leren over het aantrekken ons eigen haar. Braids zijn de meest eenvoudigste van alle kapsels en neem minuten om te doen. In dit artikel vindt u tips over hoe u uw eigen haar in verschillende stijlen vlecht. Eerst zullen we beginnen met de meest fundamentele applicaties namelijk vlechtjes en vervolgens naar een aantal ingewikkelde degenen zoals cornrows. Lees meer over vlecht kapsels voor meisjes.
Hoe te om Uw Eigen haren in twee staartjes Braid
Als u wilt don een school meisje kijken, dan Franse vlecht vlechten is een goede optie. De kleine vlechtjes zien er schattig uit en zijn ideaal voor het haar tot schouderlengte. Voordat u begint met vlechten je haar, is het raadzaam om ze een beetje nat. Hoewel, er is geen kwaad in het vlechten droog haar, natte haren laten vlechten strakker en steviger wordt. Volgende stap is om je haar deel in twee delen. Das een sectie met clips, zodat de twee delen niet mengen. Dan scheiden de tweede sectie in drie gelijke delen. Houd de twee delen aan weerszijden in de beide handen terwijl het laten van het middelste deel loshangen. Dan, zonder dat je grip, plaats het linker gedeelte over de middelste, het verplaatsen van de middelste deel naar links. Nu plaatsvervanger het recht deel met de middelste. Voortzetting van het proces totdat u het einde van uw haar. Bind uw vlecht met de haren accessoire van uw keuze, op ongeveer 1 - 2 centimeter van het einde. Herhaal de procedure voor de tweede afdeling als goed. De praktijk is dit door de volgende tips over hoe je je eigen haar vlecht in voor de spiegel. Lees meer over hoe de Franse vlecht je eigen haar.
Hoe te om Uw eigen haar in Cornrows Braid
Zodra u leren hoe u uw haren vlecht mag u overschakelen naar sommige complexe vlecht kapsels. Cornrows is een populaire stijl, maar het is een beetje moeilijk te doen door jezelf, op je eigen haar. Niettemin, met enige oefening kunt u in staat zijn om vlechten cornrows meester in je haar. Als u wilt cornrows in je haren vlecht, dan is de eerste stap is het plannen van een ontwerp. Onthoud, cornrow vlecht stijl is een gecompliceerde stijl en kan uren duren, afhankelijk de lengte en volume van uw haar. Vandaar heb je een juiste ontwerp te zorgen dat u de taak in de tijd te voltooien en het bereiken van gewenste resultaten.
Zodra u genoegen nemen met een cornrow ontwerp, de volgende stap is om het gebied apart waar u wilt dat de cornrows, van de rest van het haar. Dan, vlecht het gebied in twee steken waar je wilt dat je cornrows, zal deze krijgen de cornrow begonnen. Eens, heb je het begon, neem het haar van het aangrenzende gebied en hen in het middelste gedeelte van de eerste cornrow Tuck. Na samenvoeging van de twee gebieden, krijg je een dikke vlecht. Voortzetting van de procedure als je per aangewezen ontwerp. Lees meer over hoe cornrows vlecht.
Terwijl u leren hoe u uw eigen haar gevlochten, is het belangrijk om het recht krijgen een paar eenvoudige stappen. Ten eerste moet de drie delen van het haar van gelijk volume. Ook moet je dezelfde spanning van toepassing voor elk onderdeel, wanneer je haar vlechten. Ongelijke spanning kan resulteren in het verdraaien van de vlecht aan de ene kant. Zodra u master deze basisstappen, de rest is een peulenschil!

No comments:

Post a Comment