Friday 16 September 2011

Slik Tattoo

Swallow tatoeages, zoals de naam suggereert, zijn tattoo ontwerpen met de zwaluw vogel geschetst in een artistieke wijze. Deze tatoeages zijn verbonden met verschillende betekenissen, zoals vertrouwen, loyaliteit, gezondheid, rijkdom en nog veel meer. Swallow tatoeages zijn beschouwd als enkele van de oudste tattoo ontwerpen die voortgekomen uit de zeiler gemeenschap. Slik tattoo designs kunnen gemakkelijk worden gecombineerd met andere tattoo designs zoals bloem tatoeages, banner tatoeages, etc. Deze trendy en cool tatoeages zijn populair bij tattoo liefhebbers van zowel de geslachten. Slik tatoeages hebben ook aangetrokken beroemdheden als Johnny Depp (hij heeft een zwaluw tatoeage op zijn rechterarm) en Robbie Williams (hij heeft twee tatoeages slikken op zijn buik). Voordat kennis van enkele zwaluw tattoo designs en hun posities, laat ons een kijkje nemen op verschillende betekenissen van slikken tatoeages.
Swallow Tattoo Betekenis; Zwaluwen tattoos staan ​​bekend om hun rijke geschiedenis en de grote betekenis. Ze zijn meestal geassocieerd met de matroos-groep, vanwege hun betekenis in de navigatie. Verschijning van elke vogel terwijl navigeren in zee is een teken van aanwezigheid van nabijgelegen stuk land. Zo een zwaluw tatoeage symboliseert de veilige reis naar huis van een zeeman. Slik tatoeages waren meer als een statussymbool voor zeilers in vroeger dagen. Nog een verhaal dat de geschiedenis van Swallow tatoeages dicteert, gaat als volgt. Er was een schip genaamd The Slik en de matrozen op dit schip had een tatoeage op hen slikken voor identificeren elkaar. De traditionele zin van een zwaluw tattoo is, als een zeilers verdrinkt, dan is de zwaluw van de tatoeage de matroos de ziel naar de hemel liften. Wat meer betekenissen van Swallow tatoeage worden hieronder gegeven,; Volgens sommige culturen, het zien van een zwaluw in het begin van het nieuwe jaar is een voorteken van financieel succes. ; Slik tattoo op een matroos symboliseert dat de matroos goede ervaring in het zeilen en daarom is hij / zij is betrouwbaar en waardevol is. ; Voorheen zeilers gebruikt om tatoeages zwaluw op zeilen elke 5000 nautische mijlen. ; Twee slikken tatoeages symboliseren de vrijheid. ; Sailors gebruikt om tatoeages te slikken over zeilen alle zeven zeeën. ; Sinds een zwaluw vogel kiest een partner voor het gehele leven, zijn deze tatoeages gebruikt als symbolen voor liefde en trouw. ; Swallow Tattoo Designs en arbeidsbemiddeling; Zwaluw een zeer mooie vogel met geweldige combinatie van kleuren zoals blauw, wit en rood. Deze tatoeages kan worden gesneden op verschillende manieren om een ​​perfecte tatoeage elegant ontwerp. Zoals eerder vermeld, kan een zwaluw tattoo worden gemaakt in combinatie met een bloem tatoeage. Een zwaluw holding een roos of enige bloem in zijn snavel is een van de populaire swallow tattoo designs. Nog een bekende tattoo ontwerp is, een banner tattoo onder de zwaluw tattoo. Sommige mensen willen kerven hun naam op deze banner, terwijl sommige krijgen beroemde citaten. Voor iemand die wil symboliseren zijn / haar de liefde voor zijn / haar partner of familie, terecht kunnen voor tatoeage van een zwaluw in combinatie met een hart tattoo. Diving zwaluw tattoo is een meer populaire design optie. Lees meer op het hart tatoeages met namen.
Wanneer het gaat om het plaatsen van een tatoeage zwaluw op het lichaam, zijn er een aantal opties voor het plaatsen kan men gaan voor. Als u wilt gaan voor een grote zwaluw tatoeage, dan terug maakt een geweldige plek. Terug is een groot doek waar u een zwaluw langs tattoo met hart tattoo en banner tatoeage. Vrouwen gaan meestal voor een van beide zwaluw tattoo op schouder of de bovenarm. Mensen die gaan voor twee swallow tatoeages, meestal leg ze rond of onder het sleutelbeen. Foot, onderrug, heupen en dijen zijn enkele meer plaatsingsmogelijkheden opties voor vrouwen. Lees op de vrouwelijke tattoo ontwerpen.
Dit was een samenvatting van swallow tatoeages en hun verschillende betekenissen. Dus, als je onder de indruk van deze tattoo betekenissen en ontwerpen dan moet je zeker krijgt een dergelijke tatoeage op je lichaam. Happy tatoeëren!

No comments:

Post a Comment