Saturday 10 September 2011

Hoe maak je een sjaal te dragen

Van het maken van je kijkt als een vrouw in het bedrijfsleven, om toe te voegen aan de schoonheid van uw kleding, sjaals zijn prachtig! Gebruik het voor een formele functie door het dragen van het in een specifieke wijze en u bent er zeker een paar ogen bocht te maken. Als een deel van de winter kleding of het dragen op een zonnige dag, of draag hem voor een romantische setting en het gaat om je partner te genieten. Dus al met al, kan sjaals worden gegoten volgens de stemming en het evenement. Echter, soms een kledingkast storing (oke ik ben een grapje!) of als je de hoofddoek dragen onbewust op een onjuiste manier zou het blijken te zijn een ramp. Jongens ook niet ver achter als het gaat om het dragen van sjaals. Als u op alles wat je wilde weten hoe je een hoofddoek dragen, ik ben zeker dat u niet teleurgesteld na het lezen van de tekst komen. Lees verder dameskleding.
Hoe kan ik een zijden sjaal dragen; Spice up your outfit, formele of casual met een zijden sjaal die goed gels met formalen alsmede casuals. Zijden sjaals voeg de elegantie en gratie van een jurk. Voor een casual en alledaagse look, losjes laken een lange sjaal rond de schouders en zet het terug over een schouder. Als u wilt iets anders en compact, bind het in een losse knot na het wikkelen het rond je nek. Als u wilt weten hoe je een sjaal rond de hals dragen, hier gaat -; Vouw een vierkante sjaal diagonaal het vormen van een driehoek. ; Neem de lange zijde van die driehoek en vouw het over zichzelf heeft tot het ontstaan ​​van een dunne band. ; Nu lag de sjaal over je nek op een manier die het ene uiteinde langer dan de andere is. ; Verkrijg de langere kant over de korte en trek deze door de lus. , Doe deze stap nogmaals. : Trek de uiteinden matig krap en daar ga je - je kunt dragen in het midden van de nek of verplaatsen aan de zijkant. ; Ook kunt u ook dragen van een hoofddoek op je hoofd. Wilt u weten hoe? Het antwoord op hoe te dragen van een sjaal op je hoofd simple is. Net bind de sjaal op een manier die volledig het (bijna) heeft betrekking op je hoofd nadat u uw sloten gebonden in een paardenstaart. Vorm een ​​driehoek van de sjaal en roll twee uiteinden van de tegenoverliggende hoek om een ​​gelijkspel te maken. Plaats deze stropdas, het centrale gedeelte op de kruin van je hoofd. Then een knoop aan de achterkant van je nek. Laat je haar uit de staart. Een andere stijl is de koppeling van de sjaal in een knoop of strik en houden van je haar onder de hoofddoek van voren naar achteren en niet alleen terug. Dit chique look is zeker de aandacht te trekken je wat bewonderende blikken! Lees meer over sjaal koppelverkoop instructies.
Dit waren dingen wanneer het als over hoe je een sjaal dragen voor de eerlijkere geslacht. Jongens hoeven niet zich buitengesloten voelen, omdat we nu naar de sjaals ontvouwen voor hen!
Hoe maak je een sjaal voor Mannen dragen; Neem een ​​sjaal die lang genoeg is. De breedte moet ten minste 5 centimeter. ; Langs de breedte, vouw de sjaal in de helft. Neem nu het gesloten uiteinde van de sjaal en drapeer het rond de hals. ; Het moet idealiter de helft van de lengte van het lichaam voor van de romp. ; Door het closed-end, trek de open einden. Voor het vastzetten, draai de de sjaal om de nek, zodra de uiteinden gedaan. Beweeg het, of het op welke manier u wilt aanpassen en welke positie is comfortabel om de nek. ; Jullie zijn allemaal nu jongens over te brengen een geweldige stijl statement! Maar hey, ervoor te zorgen dat je dit met wat je draagt ​​match! Lees meer over manieren om een ​​sjaal te dragen.
Dit alles is geweldig, Boheemse stijl, de fashion statement voor de kosmopolitische mannen en ga zo maar door. Hoewel er weinig dingen die je zou helpen met dit beter. Neem een ​​kijkje. ; Kies een materiaal geschikt is voor het seizoen. Anders kon het gebeuren dat je zou zien hoe je een sjaal in de zomer te dragen wanneer je sjaal past het koude weer beter. ; Mengen teveel van patronen together is een grote nee nee. Als de jurk is bloemig en hoog op ontwerpen en patronen, een sjaal in vaste stoffen en vice versa. ; Experimenteren is de sleutel, dus wees niet bang voor! ; Draag een kleur die bij jouw huid zal verbeteren. : Laat het een bewuste keuze te maken sjaals een deel van je accessoires en niet te gebruiken als een na dacht. Dit zal u helpen om een ​​beter idee als het gaat om hoe je een sjaal dragen met een jurk. ; Uiteindelijk, zou een hoofddoek niet helpen als er een jurk is nu al slecht. Sjaal voegt een vleugje klasse en elegantie toe aan uw oorspronkelijk een goede outfit. Hoe je een hoofddoek dragen is immers geen gedoe eindelijk, toch? Dit is waar ik af te ondertekenen door te zeggen als je heb het, het pronken!

No comments:

Post a Comment