Sunday 11 September 2011

Mascara Ingrediënten

Ogen wordt gezegd dat ze de ramen van je ziel en zijn een van de eerste kenmerken die elke persoon die mededelingen over jou. Dat is waarom meeste vrouwen een beetje extra aandacht besteden aan de ogen terwijl het doen makeup. Terwijl oogschaduw en eyeliners verbeteren van de schoonheid van elke vrouw, mascara vervolmaakt de look. Zonder mascara je look wil zal onvolledig zijn. Mascara opent de ogen en accentueert uw wimpers. Zij kunnen donkerder, lichter, kleur, dikker, langer of definieert de wimpers. Met het groeiende aantal van schoonheid producten die beschikbaar zijn in de markt, kan het een beetje verwarrend over welke mascara te kiezen. De beste manier om te selecteren men door het kennen van de mascara ingrediënten en kies degene die bij u past het beste.
Voordat we verder gaan om de verschillende ingrediënten mascara, laten we eerst proberen te begrijpen meer over de geschiedenis van mascara en de soorten mascara beschikbaar. Er zijn twee versies die over de geschiedenis van mascara. Volgens sommigen was de eerste mascara product uitgevonden door Eugene Rimmel in de 19e eeuw. In het Italiaans, Portugees, Nederlands, Turks, Roemeens en Perzische, het woord Rimmel betekent mascara en daarmee was de uitvinding naar hem vernoemd. De andere versie luidt, dat in 1913 TL Williams maakte de eerste mascara voor zijn zus. De enige ingrediënten in mascara die gebruikt werden in de eerste mascara waren kolen stof en vaseline. Terwijl mascara is ontwikkeld door de jaren heen werden er nieuwe mascara ingrediënten toegevoegd. Bijvoorbeeld, in plaats van vaseline werden wax bindmiddelen toegevoegd voor een betere werking. Bijna 40 jaar, waren mascara ingrediënten gevormd tot een puinhoop. Het was pas in 1957, dat de Helena Rubinstein mascara werd geïntroduceerd in de markt, die een buis en staf applicator en natuurlijk nieuwe en betere mascara ingrediënten hadden. Zo werd mascara aanvraag ingediend veel gemakkelijker.
Wat is Mascara van gemaakt?
De actieve mascara bestanddelen zijn gebruikt voor het geven vorm aan de wimpers, en verdikking en verdonkering hen. Een mengsel van speciale ingrediënten worden toegevoegd aan de mascara, de voornaamste doelstelling is het ontwerpen en houd de vorm en de kleur van de wimpers. De basis ingrediënten van mascara omvat water, film vormers, was dikker en conserveringsmiddelen.
Mascara is verkrijgbaar in drie vormen - ingedrukt taart, crème of vloeibare vorm. Mascara werd eerst gecreëerd in de vorm van een cake of geperst cake. U vraagt ​​het aan je wimpers met de hulp van een borstel, bij voorkeur een natte. De belangrijkste ingrediënten voor cake mascara zijn zeep en zwarte pigmenten, gemeten in gelijke hoeveelheden. Creme mascara zoals de naam suggereert komt in de vorm van een lotion. Verpakt in een buis, moet u het exacte bedrag dat u wilt, knijp een kleine borstel. Gebruik het op dezelfde manier als de taart vorm van mascara. Breng het op je wimpers tot u de gewenste look. Met behulp van ijs mascara vaak geleid tot rommelige make-up. De uitvinding van de mascara applicator Dit is nu verholpen.
Het meest voorkomende type mascara gebruikt vandaag is het de mascara applicator die mascara gebruikt in vloeibare vorm in een gemoderniseerde buis. Een toverstaf, die in werkelijkheid een ronde borstel, wordt gebruikt op te halen net de juiste hoeveelheid mascara. Deze innovatie begonnen met de groeiende populariteit van mascara te gebruiken. Mascara applicatoren kunnen worden onderverdeeld in twee types - waterproof mascara en niet-waterproof mascara. De ingrediënten die gebruikt worden in zowel zijn iets verschillend van elkaar.
Waterproof mascara Ingrediënten: In principe, waterproof mascara is gemaakt met behulp van vluchtige oplosmiddelen. Ze hebben meestal een stof isododecaan genoemd. Ze hebben ook wassen, die worden gewonnen uit dierlijke olie, plantaardige oliën en mineralen. Afgezien van deze Sommige pigmenten, filmifying polymeren en bindmiddelen worden ook gebruikt. Mascara vrij zijn van chemische stoffen, zoals ze zijn op water gebaseerde cosmetica. Waterproof mascara's zijn zeer resistent tegen zweet, tranen en regen. Een keer toegepast, ze kunnen alleen worden verwijderd met behulp van een sterke make-up remover.
Non-Waterproof Mascara Ingrediënten: Niet waterproof mascara is gebaseerd op water, zachte oppervlakteactieve like triethanolamine stearaat, dier afkomstig was, plantaardige wassen zoals rijst zemelen, carnaubawas en candeilla was, minerale originele wassen, pigmenten, verdikking polymeren, zoals arabische gom en conserveringsmiddelen. Deze mascara's zijn niet bestand tegen tranen of zweet, maar zijn gemakkelijk te verwijderen met wat water en zeep. Deze zijn licht mascara die alleen laatst een korte tijd.
Dit waren de basis mascara ingrediënten. Dus, ga en selecteer een mascara die het beste past bij uw stijl en behoeften. Als u allergisch bent voor een van de mascara ingrediënten of gewoon niet willen dat de moeite van het toepassen van mascara alledaagse dan kun je zeker proberen wimpers verven. Mascara is een groot deel van de dagelijkse make-up, dus zelfs als je geen tijd om oogmake-up mascara alleen van toepassing kan je mooi kijken. Immers wie kan weerstaan ​​die sexy lange wimpers!

No comments:

Post a Comment