Wednesday 7 September 2011

Koplamp Lens Cleaner

Aan het begin, wil ik u een vraag stellen. Hoe moeilijk zou het voor u te rijden met een bewolkte koplamp lens in de nacht? Nou, ik ben er zeker van, of u nu een deskundige of een beginneling, uw antwoord zal zijn "zeer moeilijk"! Maar, waarom dan geconfronteerd met deze problemen? Waarom niet schoon de koplamp lens en vervolgens veilig te rijden? Oke ... genoeg van vragen nu. Verhuizen we naar de focus van onze discussie. Koplamp lens zijn de meest kwetsbare delen van het voertuig, in de richting mist, stof en andere componenten weer. Such een mistig of bewolkt koplamp lens, niet alleen van invloed op de algehele look van de auto, maar ook maakt het rijden moeilijk. De oplossing voor dit probleem is heel simpel en het is schoon koplamp lens. De procedure is eenvoudig en neemt niet veel tijd. Je moet ook niet een deskundige voor het doen van deze taak. Hier is de procedure om een ​​mistige koplamp lens, met een commerciële koplamp lens cleaner en en hoe koplamp lens schoon te maken met een zelfgemaakte koplamp lens cleaner te reinigen. Lees meer over auto problemen.
Reinigen Koplamp lens met een hoofdlamp Lens Cleaner
Het schoonmaken van de koplamp lens zal verwijderen de mistige uiterlijk en bieden u een schoon en helder licht. Hoewel, het reinigen van de koplamp lens is nodig, de procedure is erg kort en heel eenvoudig! U heeft een boormachine, schone doek stukken, een goede kwaliteit lens koplamp schoner en waterverplaatser. Hier is hoe mistig koplamp lens schoon te maken. ; Maak een klein gat naar de onderste gedeelte van de lens, met de hulp van boormachine. Dit zal helpen bij het loslaten van bestaande condensatie en ook voorkomen dat het, zoals frisse lucht zou de ruimte in te voeren. ; Nu is de volgende stap is om een ​​bepaalde hoeveelheid koplamp lens cleaner te nemen en dan pas het toe op een zachte textuur schone doek. ; Start wrijven de lens, zacht en in een cirkelvormige beweging. : Wanneer eenmaal, je klaar bent met het toepassen van de stofzuiger aan de koplamp, moet u de lens met water wassen. Maar, zie dat je het objectief wassen voordat het toestel droogt. ; Je klaar bent met de basis reinigingsproces. Nu moet je overgaan tot het polijsten procedure. Voor deze, toepassen wat carburateur reiniger om een ​​droge, schone doek en strooi er wat van goede kwaliteit, water verplaatsen spray op de lens en vervolgens begint het polijsten van de lens. ; Eens, polijsten voorbij is, gaan naar een aantal wrijven verbinding van toepassing op de koplamp lens. Gebruik een zachte textuur en doek voor dit doel. Na afloop van deze, neem een ​​droog doekje en dan schijnen de koplamp lens. Lees meer over autoreparaties. ; Reiniging Koplamp Lens met een eigengemaakte Koplamp Lens Cleaner
Het is niet altijd nodig, dat je koplamp lens schoon te maken, de manier waarop de mechanica doen! Voor dit doel, dan kunt u ook gebruikmaken van het gebruik van zelfgemaakte koplamp lens cleaner. Het schoonmaken van de koplamp lens op deze manier, zou even doeltreffend zijn. Onderstaand is de procedure koplamp lens schoon met een zelfgemaakte koplamp lens cleaner. ; De eerste stap is het voorbereiden van de koplamp lens cleaner. Neem een ​​emmer gevuld met wat warm water en voeg vervolgens een wasje zeep bellen. ; Nu passen de oplossing voor het wassen van de koplamp lens en dan houd het voor sometime. Dit zou verzachten de kleverige vuildeeltjes. ; Eens dit is gedaan, moet u schrobben de lens voorzichtig, met de hulp van een schone doek. Houd schrobben tot de vuildeeltjes worden verwijderd. ; Koplamp lensreinigingsdoekje vereist geen grondige kennis van auto-onderdelen en reparaties. Gewoon een beetje gezond verstand en kennis over het schoonmaken van de procedures is meer dan genoeg. Naar het einde van deze discussie over koplamp lens cleaner, hoop ik, u heeft begrepen zowel de bovengenoemde procedures goed en in staat zullen zijn om gemakkelijk te implementeren. Ik teken af! All the best!

No comments:

Post a Comment