Tuesday 6 September 2011

Bamboe vloeren Duurzaamheid

Bamboe, zoals we allemaal weten is een veel voorkomende plant gebruikt voor esthetische en bouwdoeleinden. In feite afgezien van de inheemse gebieden, die bijna over de hele wereld is, is het verkrijgen van een veel populariteit laatste tijd in de bouw. Duidelijk is dat gezien het feit dat het milieuvriendelijk en duurzaam. Een nadeel van deze factor is echter te zien in de manier waarop de bedrijven en dealers hebben overschat en maakte enorme winsten. Zoals alle soorten bamboe zijn niet van grote kwaliteit, voor sommige klanten die kiezen voor bamboe het zeker zakken wringt, toen ze uiteindelijk betalen voor laagwaardige bamboe. De kwaliteit, vooral bamboe vloeren duurzaamheid niet een eendimensionale ding. Het heeft verschillende aspecten aan. De onderstaande tekst zal licht werpen op deze kwestie.
Factoren die van invloed Bamboo Duurzaamheid
Hardheid, hoewel verschillend van duurzaamheid, helpt bij het verbeteren van de laatstgenoemde. Hardheid van bamboe vloer is afhankelijk van het gebied waar de bamboe wordt geteeld, het type en de looptijd van de geoogste stengels. Hardheid is de weerstand van een bepaald type in bamboe omleidden naar deuken. Andere factoren die bijdragen aan de duurzaamheid van bamboe vloeren zijn anti-kras eigenschappen en de glans van de vloer. Bovendien, dimensionale stabiliteit draagt ​​bij aan de duurzaamheid van de vloer.
Dit is wat bamboe is begiftigd met natuurlijk. What voegt aan de duurzaamheid is het feit dat vóór de bamboe wordt gebruikt in de bouw, is het altijd behandeld met een chemisch proces te versterken. Er zijn een paar andere dingen die het maakt duurzame zelfs voordat bamboe ondergaat dit proces. ; Groene buitenkant Bamboo's huid wordt verwijderd om te vertrekken van de bamboe stengel gestript of gefileerd op het moment van de oogst. Dit is het fundament voor een uitstekende bamboe vloeren. ; De strips zijn ook gekookt en gedroogd tot een vocht en zetmeel uit te halen. ; Boiling de bamboe verder maakt het verkoold en het niveau van koken geeft verschillende tinten om de bamboe. Deze tinten te helpen bij het verbeteren van het ontwerp van de vloer. Verkoolde bamboe vloeren verhoogt de duurzaamheid van bamboe vloeren. ; Voor de vloeren, bamboe strips aan elkaar gelijmd. Dit is niet alleen eenvoudiger om een ​​goed ontwerp, maar vergroot ook de kracht van bamboe vloeren. Dit geldt vooral als het gaat om verticale bamboe vloeren duurzaamheid. ; Strand geweven bamboe is ook een ander type dat duurzaamheid toevoegt aan de vloer. ; Engineered bamboe is duurzamer dan pure bamboe. Voor pure bamboe, zijn speciale conserveermiddelen die worden gebruikt om de bruikbaarheid van bamboe voor vloeren te verbeteren. ; Echter al gezegd en gedaan, bamboe is bijna op gelijke voet met betrekking tot die duurzame met andere soorten houten vloeren. Natuurlijk zijn er bepaalde houtsoorten die zijn taaier dan bamboe. Al deze factoren moeten worden overwogen alvorens te kiezen voor bamboe vloeren. Hogere kwaliteit stengels gebruikt voor langere platen en de daaruit voortvloeiende goede kwaliteit korter planken is een goede optie. ; Lees meer in bamboe vloeren beoordelingen.
Factoren die van invloed Aankoop van bamboe vloeren
Wanneer u daadwerkelijk naar bamboevloer kopen, herinner me de volgende dingen die je vertellen de kwaliteit van de plank-, Kies voor rechte witte planken verwerkt op hydraulische en elektronische apparatuur. Goedkope merken zijn gemaakt met behulp van de hand persen en molens, die uit elkaar kan vallen op elk gewenst moment. Pas op voor deze goedkope merken. ; Weinig of geen filler gebruikt in aanvulling op inconsistent gebruik van hoogwaardige materialen is een oorzaak voor de lage kwaliteit van planken. ; In een brede plank, moet er cross verstandig lagen. Als een brede plank niet dwars vorming, kan het vervormen of beker. Daarom is het essentieel dat de brede plank bamboe vloeren kiest u voor een midden dwars laag. ; Houden deze dingen in gedachten voordat je nul op een bamboe vloeren wordt aanbevolen voor de veiligheid, bamboe vloer duurzaamheid en een goed ontwerp. Deze dingen kunnen lijken technisch, maar maak je geen zorgen de dealer zal waarschijnlijk weten. Lees meer over bamboe vloeren in bamboe vloeren voors en tegens.
Daar, dat was wat er te weten valt over bamboe vloeren duurzaamheid. Tenslotte zijn er veel mensen die van mening zijn dat bamboe niet duurzaam is. Maar mits goed gekozen en behandeld, kan het duurzaam is.

No comments:

Post a Comment