Tuesday 13 September 2011

Maid of Honor Toast

Noem het de impact van de tuttel Dovey-paar of de algemene vleugje geluk in de atmosfeer, kan niets beters dan een bruiloft en de bagage die daarmee gepaard gaat. De bruid en bruidegom zijn helemaal klaar met de hofdame en de beste man die met de twee, respectievelijk. De hele scène is gewoon geweldig. Het bruidsmeisje heeft een zeer cruciale rol te spelen. Remember Rachel en Phoebe vechten over dat Monica's dienstmeisje van eer? Dat is genoeg bewijs hoe 'gewaardeerde' die aanwijzing is!
Afgezien van het feit er voor de bruid hele tijd, is er nog een ding dat ze moet doen. Any gissingen? Het is duidelijk dat de hofdame toast! Het bruidsmeisje toast meningsuiting is een onvermijdelijk traditie en wordt gegeven tijdens het huwelijksfeest aan de gang is. Onnodig te zeggen, bruiloft toespraak van bruidsmeisje is volledig in de eer van de bruid. Naar mijn mening, hoe meer spontane de speech of de toast, hoe beter het zou zijn. Vandaar aan u voorleg, mijn lieve would-be meiden van eer, om ideeën voor bruidsmeisje toast, beginnen.
Maid of Honor Toast Ideeën
Idee # 1: Vertel de huwelijksfeest over enkele eigenaardigheden de bruid of grappig gewoonten die de bruidegom zou hebben omgaan met!
Idee # 2: Verhaal van een beschamende moment dat je gedeeld met de bruid en hoe ging je er doorheen!
Idea # 3: U kunt ook praten over de dingen die ze met jou gedeeld over de bruidegom na hun eerste rendez-vous. Lees meer over bruidsmeisje speech ideeën.
Idee # 4: Praat over hoe de bruid uitgelokt bruidegom op een grappige toespraak.
Idee # 5: Wish de bruid en de bruidegom een ​​geweldige huwelijksleven met een paar woorden van wijsheid. Dit zou beter uitkomen als je al getrouwd bent!
Idee # 6: Een ander idee zou zijn om kort over hoe goed de bruid en de bruidegom zijn gematched met elkaar praten.
Dit waren slechts de ideeën, nu moet je eigenlijk geven een bruidsmeisje toast en dat ook met een eigen warmte en persoonlijke touch. Maar hoe doe je het? Hier gaat de modus operandi voor bruidsmeisje toast of bruidsmeisje toespraken.
Hoe maak je een 'Maid of Honor toast uit te brengen; De in de eerste plaats, laat nooit je aandacht en focus te verplaatsen uit de buurt van de bruid. ; Bereid een toespraak als je denkt dat je beter af zou zijn om dat te doen. Nogmaals, laat de bruid de ster in uw toespraak. ; Geef de toespraak ruim voordat je in voor een paar drankjes en ontvang de hoog! ; Stel jezelf voordat je begint met de toast om iedereen te laten weten wat je aan de bruid. Laat de mensen weten je relatie met de bruid, die zal duidelijk maken waarom je bij het altaar. ; Blijf bij je instincten en persoonlijkheid. Als je een leuke bot, geven een grappige bruidsmeisje toespraak. You kan misschien aanhalingstekens gebruiken, zoals voor het huwelijk, zal een man zijn leven voor u, na het huwelijk hij niet zal zelfs vast zijn krant, of het leuk vindt, indien niet zo dramatisch! , Als u niet de een met een gevoel voor humor, geeft een serieuze en oprechte toespraak. ; Maak een oogcontact met bruid, het is voor haar en ze moet weten dat je echt zijn. ; Zorg ervoor dat uw stem iedereen bereikt, dus spreken en te voorkomen dat timide. ; Tot slot, vergeet niet om 'KISS'-houd het simpel en kort. ; TENSLOTTE dan lieveling meiden van eer, vergeet dan niet om een ​​weefsel te houden, opdat de zaal wordt overspoeld met ofwel jouwe of de bruid tranen! Lees meer over bruidsmeisje taken.
Aan het eind van de dag, komt het neer op vertrouwen, persoonlijk contact en liefde voor de bruid. Bent u klaar voor het bruidsmeisje toast nu? All the Best!

No comments:

Post a Comment