Thursday 15 September 2011

Punk Kort Haar

Punk heeft gecrawld zijn weg in de muziek, kleding en lifestyle, dus het is geen verrassing dat zij haar invloed verspreidde zich ook over kapsels. Dit artikel is gewijd aan al die mensen die kijken ernaar uit om te gaan punk. Punk kapsels zijn zo veelzijdig dat men kan kneden ze geen enkele manier. Maakt niet uit hoe bizar uw ideeën, kunt u nooit verkeerd gaan met punk. Neem een ​​kijkje op wat punk korte kapsels hieronder en als je liever niet deel met je mooie lange lokken, dan zie punk kapsels voor lang haar.
Punk Korte Hairstyles
De charme over punk kort haar is dat men wilde spelen gaan met de verschillende stijlen en kleuren. Je kunt eigenlijk geeft de kapper de touwtjes in handen, en vertel hem / haar gewoon absoluut iets 'out of the box'. U kunt een aantal scheren, kunt u spike sommigen kan je een weerbarstige kapsel, gekleurd in alle mogelijke kleuren. Er is zoveel potentieel om te experimenteren, wanneer het gaat om haar ideeën voor punks, dus neem een ​​kijkje bij enkele van deze punk korte kapsels. Punk surpluspercentages worden gemakkelijk onderscheiden via hun asymmetrische bezuinigingen en iets dat mijlen vanaf mainstream haarsnitten.
Punk Kort Haar voor Meisjes, de meest fervente fan van punk kort haar, bij vrouwen is de rocker chick 'Roze'. Ze heeft de juiste houding te voeren uit deze look met opvallende flair die echt vertegenwoordigt haar muziek en stijl. Dit zijn enkele van de punk korte kapsels voor vrouwen.
Schokkerig Punk Bob Cut: Onthouden Posh Spice, de bob ze ooit droeg, goed dit punk korte haarsnit is veel hetzelfde, behalve dat het een stuk radicaler. Het kapsel is meer asymmetrisch met de voorkant met stekelige rechte tips, gekleurd in elke kleur die je liefde en de achterkant van het hoofd is bijna net zo kort als een crew cut.
Mohawk Punk Kapsel: Dit is een punk kapsel die de meeste mensen erkennen. Volgens de oorspronkelijke kapsel, zijn alle haren uit het hoofd geschoren met uitzondering van het centrum, dat is gekleurd en spiked in verschillende kleuren. U kunt een aangepaste versie van deze kapsel door het bijhouden van het haar aan de zijkanten korter terwijl het haar in het centrum zijn lang. Dan kun je je haar stijl toch je wilt.
Liberty Spikes: Dit punk kapsel is populair bij mannen, ook vrouwen ook kunnen laten werken, alles wat je hoeft te doen is krijg je kapsel kort. Vertel de kapper om wat lagen lange te houden in vergelijking met andere haren, dan kun je de korte haren gekleurd in sommige pittige punk kleur en sport uw eigen set spikes te krijgen. Neem een ​​kijkje op wat meer punk kapsels voor meisjes voor een aantal ideeën.
Korte punk kapsels voor mannen; Onder mannelijke beroemdheden, het beste voorbeeld voor de korte punk kapsels ventilator is de punk band, Greenday. Ze zijn nog steeds op de vrij veel veilige punk kant, maar toch hebben ze een beetje van goth aan hun stijl. Neem een ​​kijkje bij enkele punk kapsels voor jongens.
De Elvis Puff: Dit haar doen, is vrij uniek, in feite, het is niet alleen geïnspireerd door de koning van de rock, maar andere punk stijlen ook. Voor deze stijl, het haar in de voorzijde van het hoofd moet lang zijn. De lengte moet geleidelijk verhogen van de oren tot het midden van het voorhoofd, de rest van de haren zijn kortgeknipt. Dan moet je bladerdeeg het lange deel van het haar met een paar goede sterke fixatie gel, Elvis de manier gestyled zijn haren en je bent klaar.
The Beckham Mohawk: Deze vind ik weet zeker dat iedereen zich bewust is van. U krijgt een korte Mohawk, en houden de rest van het haar kort. Om deze korte punk haarstijl een beetje meer extreme, kunt u de kleur je haar in sommige felle neon kleuren.
Goth Voldoet Punks: Dit goth voldoet punk stijl kan worden afgevoerd op een korte haarsnit. Jut Zorg ervoor dat je haar gekleurd is diep rood of blauw en je spike ze in willekeurige richting. Voer daarna ladingen van goth houding en je look is compleet. Voor wat meer kapsels zoals, de bever, angst havik, etc., neem een ​​kijkje op punk kapsels voor mannen.
Dit waren de aantal off beat short punk kapsels. Als je een echte punk fan herinner me niet om de fout te gaan mainstream in punk mode en kapsel scène. Experimenteren en doen als je hart bevalt.

No comments:

Post a Comment