Monday 12 September 2011

Strawberry Tattoos

Strawberry tatoeages zijn niet alleen speelse elementen van tattoo kunst, of gewoon een ander design in een tatoeage album. Zij vertegenwoordigen een verscheidenheid van ideeën en symbolen die begon eeuwen geleden. In moderne context zij zijn exponenten van feminisme verleiden en fertiliteit. Echter, er is veel meer aardbeien dan ontmoet het oog. Hier is iets je niet wist over de tatoeages dat dit weelderige vrucht vertegenwoordigen.
Strawberry Tattoos - Begrip
Aardbeien hebben een verhaal dat teruggaat in de tijd. Men zou kunnen denken dat het een relatief nieuw concept geïntroduceerd op het gebied van de tatoeage kunst en design, maar het is een vertegenwoordiging van verschillende culturen en tradities, en is zeer symbolisch voor meerdere eeuwenoude overtuigingen. Als zodanig, aardbei tatoeages hebben inmiddels veel populariteit vooral onder vrouwen. ; Strawberry tatoeages lijkt verleidelijk en uitnodigend, met name wanneer geplaatst op strategische plekken in vrouwen. ; Aangenomen wordt dat een paar dat een dubbele eindigde aardbei aandelen, zal in de liefde blijven met elkaar voor het leven. Strawberry tatoeages zijn een eeuwige symbool voor de liefde en speelsheid, en zijn daarom een ​​ideale keuze voor wie op zoek is liefde. Zelfs voor vrouwen die willen hun liefde voor hun partner portretteren, en de romantische gevoel verhogen, een aardbei tattoo is een perfecte optie. ; Aardbeien hebben ook verdiend zichzelf de titel van 'afrodisiaca'. Zij waren een belangrijk ingrediënt in de maaltijden van jonggehuwden, in vroeger dagen in Frankrijk. ; Zo speels als zij worden verondersteld, aardbeien ook verkondigen fidelity en eerlijkheid. ; Strawberry tatoeages ook uitbeelden absolute zuiverheid als aardbeien hebben gezegd om zuiver genoeg om te worden aangeboden aan Maagd Maria. : Het is opmerkelijk hoe een aardbei tatoeage kan zo veel dingen symboliseren tegelijk. Je kunt hem dragen op, en geven de vibe die je zoekt, en de mogelijkheid van dat het verkeerd begrepen is zeldzaam, omdat een aardbei tatoeage is zo veelzijdig.
Strawberry Tattoo Designs
Hoe en waar u draag een aardbei tattoo is misschien een portrettering van het bericht je probeert geven doorheen. Probeer deze verschillende aardbei tattoo ontwerpen. : Slijtage een eenzame aardbei om uw feminisme project. Though single, zijn heldere en gedurfde kleur voegt een vonk aan uw persoonlijkheid. ; U kan creatief door het verkrijgen een tatoeage die groeiende uit een wijnstok. Zoals eerder vermeld, het symboliseert een wilde streep onder alle onschuld. ; Als je je aardbeien tatoeage te eenzaam vinden, kunt u proberen om creatief toe te voegen meer kleuren en abstracte ontwerpen omheen. Enkele geschikte kleuren zijn groen, zwart, wit, geel en blauw. Zelfs roze is een subtiele aanvulling op de gedurfde rood. , Vang een dubbele aardbei nieuwe liefde te zoeken of je liefde announce om uw geliefde. ; U kunt ook proberen een aardbei tattoo getroffen door cupido pijl, de aankondiging van de wereld van je nieuw gevonden liefde. ; Bied vleugels om je romantiek door zich zelf een engel vleugels aardbei tatoeage. ; Markeer uw sensualiteit door het dragen van een aardbei tatoeage gedoopt in chocolade. Samen zullen deze verleidelijke elementen maak je een godin in de ogen van al je bewonderaars. ; Maak een keuze en draag wat je het meest comfortabel met, zoals per uw wens.
Waar je je aardbeien tatoeages te dragen, is volledig een kwestie van persoonlijke voorkeur. Zelfs zo, er zijn een paar opties die u kunt kiezen. Draag het bij de nek van je nek, of op je schouder. Sport op je arm, of op je onderrug. De lagere taille is een optie voor alles wat je mysterieuze vrouwen; alleen zichtbaar voor mensen die je wilt het zichtbaar te maken. Een aardbei tatoeage op de heup kan symboliseren vruchtbaarheid. Een enkel is een andere plek waar je kon jezelf de bovengenoemde aardbei tattoo ontwerpen. Voor diegenen die geïnteresseerd in een verscheidenheid van tattoo designs check out:; Heart Tattoos voor Meisjes; Aster Bloem Tattoo; Enkelband Tattoos voor Meisjes; Wie had gedacht dat een onschuldige fruit zoals een aardbei, zodat vele verborgen aspecten had? Het is verbazingwekkend hoe zij heeft haar weg in de wereld van tattoo kunst en worden erg populair, vooral bij vrouwen. Maar altijd alleen maar aangenomen dat het een heerlijke bessen zijn, heeft de aardbei als een tatoeage een lange weg afgelegd in het vinden van haar rechtmatige plaats als een symbool van alles wat zuiver is, maar toch verrukkelijk!

No comments:

Post a Comment