Monday 19 September 2011

Lichter Skin Tone

Glad, gaaf, egale teint is ieders droom. Helaas, niet iedereen is gelukkig met zo'n droom teint in werkelijkheid hebben. Ze hebben een beroep te doen op verschillende huidverlichting producten gelijkmatig lichter huidskleur. Hoewel de meeste producten voor de huid teint beloven schitterende resultaten binnen enkele dagen te verlichten, zijn er nauwelijks erg weinig die er wonen tot aan hun beloften. Daarnaast zijn er bepaalde natuurlijke manieren om huidskleur lichter te maken, die net zo effectief. Hier zijn enkele tips die u helpen om de huidskleur lichter te maken. Ook lezen over huidverzorging.
Lichter Skin Lightening Producten toon met
Sunscreen Lotion; meeste huid schade het gevolg is veroorzaakt over blootstelling van de huid aan de zon. De harde UV-A en UV-B stralen van zon versterken de activiteit van een pigment genaamd melanine, die verantwoordelijk is voor het verdonkeren van de huid. Dus onafhankelijk van je natuurlijke huidskleur, moet u altijd gebruik maken van een goede kwaliteit zonnebrandcrème lotion met SPF 15 of meer. Zo, zonnebrandcrème helpt om je huid lichter te maken door deze te beschermen tegen beschadiging door de zon. Een ander voordeel van zonnebrandmiddelen is de mogelijkheid om de groei van kankercellen remmen.
Actuele crèmes; in de handel verkrijgbare skin crèmes zijn soms effectief bij de verlaging van de huid toon. Sommige van deze producten zijn verkrijgbaar als over de toonbank drugs, terwijl sommige kunnen eisen voorschrijven. Als je gaat voor meer dan de teller producten ervoor zorgen dat ze worden vervaardigd met behulp plantenextract of andere uit natuurlijke ingrediënten. Blijf uit de buurt van de produkten die hydrochinon als een van de ingrediënten. Dit is een zeer giftige chemische stof die verschillende gevaren voor de gezondheid veroorzaakt. Steroïde crèmes zijn ook effectief, maar ze zijn alleen op doktersvoorschrift verkrijgbaar.
Hoe Skin Tone Natuurlijk Lichter
Er zijn een aantal manieren om de huidskleur lichter naturally, dat ook binnen de beperkingen van uw eigen huis. Hieronder gegeven zijn enkele natuurlijke huidverzorging tips om huidtint lichter thuis. ; Mash some papaya en is rechtstreeks toe te passen over de donkere of gebruinde gebied. ; Mix wat tomatensap en aardappelsap samen en toepassen op de gebruinde oppervlak. Afwassen na enige tijd. ; Neem 2 eetlepels gram bloem en voeg een paar druppels melk tot een papje. Breng dit aan op in het gezicht en spoel het af na 15 minuten met lauw water. ; Direct het masseren van de huid met een schijfje citroen helpt ook bij het verbeteren van de huid toon. ; Meng 2 eetlepels maïzena of havermout met 2 eetlepels van de olijfolie en maak een dunne plakken. Toepassing over de donkere gebieden van het lichaam. ; Drenk een handvol amandelen in water en laat ze 's nachts, slijpen ze in een plak de volgende ochtend. Breng dit aan op het gezicht of de getroffen regio. Lees meer over natuurlijke huid lichter en zelfgemaakte huid lichter te maken. ; Lichter Skin Tone met behandelingen
Bepaalde cosmetische of dermatologische behandelingen zijn effectief in het verlichten van de huid. Deze omvatten de huid peels of laserbehandeling. Als het gaat om de huid pelt, glycolzuur peelings zijn het meest effectief in het verlichten van de huid. Deze peelings exfoliëren van de huid en verwijdert dode cellen, die verantwoordelijk zijn voor het geven van de donkere verschijning op uw huid. Dus, als de dode cellen worden verwijderd, wordt de verse, eerlijke onderliggende huid bleek. Het is echter belangrijk om deze behandelingen gedaan van een gekwalificeerde dermatoloog alleen maar.
Als het donker worden van de huid is het gevolg van bijwerkingen van bepaalde medicijnen, dan kunt u uw arts te vervangen geneesmiddelen voor te schrijven. Ook kunnen plotselinge verdonkering van de huid het gevolg zijn van een onderliggende aandoening. Zo is het belangrijk om jezelf gecontroleerd door een arts die kan u adviseren enige vorm van behandeling. Als de duisternis van de huid is te wijten aan een aantal externe factoren, dan de hierboven genoemde manieren om de huid toon kan u helpen te verlichten.

No comments:

Post a Comment