Saturday 24 September 2011

Bleken Face

Iedereen van ons wil er goed uitzien en aantrekkelijk. Maar als die vlekken, donkere vlekken op het gezicht als gevolg van blootstelling aan de zon en vervuiling te voorkomen is dat je uit te gaan, het is tijd je nemen met een blekende gezichtscrème serieus, als het kan een wonderbaarlijke resultaten te tonen.
Hoe een Bleken Face Cream Works?
In eenvoudige woorden, de toepassing van bleekwater lichter de huid teint door het verminderen van de concentratie van de huid donkerder pigment melanine. Melanocyten of huidcellen produceren deze donkere gekleurde pigmenten, die verantwoordelijk is voor de kleur van uw huid en haar. Lichtere huid heeft een lagere concentratie van melanine, terwijl relatief donkere huid heeft melanine in hogere concentratie. Een gezicht bleken crème bevat chemische stoffen, die de productie van melanine in onze huid te belemmeren. Zoals de melanocyten zijn niet langer in staat om melanine te produceren, het resulteert in lichtere en zelfs gekleurde huid toon.
Wat is de behoefte voor het bleken van Facial Hair?
De meeste mensen gebruiken het gezicht bleekmiddelen om hun gezichtshaar te behandelen. Eigenlijk gaat het bleken van gezichtshaar niet verwijderen van de haren op het gezicht. Het verlicht het alleen, door vermindering van het pigment verantwoordelijk voor de haarkleur, namelijk melanine. Deze verandering in de kleur van donker haar aan het licht blonde maakt het minder opvallend, omdat ze nu gecamoufleerd tegen de huidskleur. Lees meer over bleekwater gezichtshaar.
Eenvoudige stappen om Bleach gezicht op Home, De eerste en belangrijkste stap is een patch te testen op een klein gebied van uw lichaam doet. Dit dient te gebeuren 24 uur, voordat u bleken gezicht thuis. De belangrijkste reden voor het doen van deze test is om te weten, als je lichaam allergisch is voor de chemicaliën in de bleken room. Begin met het mengen van kleine hoeveelheden van verschillende producten bleken in de verhoudingen, zoals voorgeschreven. Breng een zeer kleine hoeveelheid op een geïsoleerde, niet-waarneembare lichaamsdeel. Als er geen allergische reacties zijn opgevallen binnen 24 uur van de test, dan kun je gaan met het bleken van uw gezicht. ; Reinig het gezicht gebied dat u wilt bleekmiddel met een zachte zeep. Gebruik geen heet water voor dit doel, want het opent de huidporiën en onthult de gevoelige weefsels naar de bleekmiddelen. ; Altijd houden aan de aanbevolen proporties, en niet proberen te veranderen om het te laten milder of sterker, zoals reacties kunnen onvoorspelbaar zijn. Alleen gebruik maken van een vers bereide bleken mengsel, want het is sterker. Breng het gemengde product volledig te bedekken het gezicht, terwijl zorgvuldig het vermijden van de wenkbrauwen (tenzij u ze wenst te verlichten!) en je ogen. , Verlaat het ongeveer 10 minuten en wrijf in de huid. Als het branden of irritatie voelt, onmiddellijk te verwijderen. ; Na voldoende tijd is verstreken, verwijdert u het bleekmiddel door spoelen met koud water en dep ze droog met een droge handdoek. Als de bereide mengsel wordt, dient te worden afgevoerd, omdat dit product kan niet worden opgeslagen en hergebruikt. Bleken effecten aanhouden voor ongeveer 3-6 weken. ; Voordelen van Bleken welbehagen Het is snel, gemakkelijk en kan gebruikt worden thuis. ; Een bleken crème kan worden gekocht over-the-counter en je hoeft niet elke vorm van een recept om het te kopen. ; Bleken van uw gezicht is een pijnloos proces. ; Maar, is het bleken van Face Veilig?
Tot dit punt, proces van bleken gezicht ziet er heel rooskleurig uit. Maar er zijn een aantal strafpunten in verband met het. Allen Bleken gezicht crèmes bevatten een van de twee agenten, namelijk, hydrochinon en kwik. Nu, ieder van ons zich bewust zijn dat kwik is een giftige element. Zover hydrochinon betreft, hebben sommige wetenschappelijke studies ten zeerste aanbevolen volledige geleidelijke uit deze chemische stof van de huid bleken crèmes. Though, hydrochinon bleekt de huid snel en is een FDA-erkende bleekmiddel, dermatologen houden zich bezig met het vinden van meer over de lange termijn bleken crème bijwerkingen als gevolg van hydrochinon. Enkele zeer gemeenschappelijke bleken zichtzijde effecten:; Burning, jeuk of stekend gevoel, samen met roodheid van de huid op de gebieden toegepast. ; Milde tot ernstige allergische effecten zoals huiduitslag, blaren, of zwelling van de inflatie lippen of wangen en moeilijkheden met ademhalen zijn ook bekend bij verslechterde gevallen. ; Droogheid en kloven van huid, wanneer toegepast op kwetsbare gebieden rond de ogen en neus. ; Bleken gezicht tijdens zwangerschap
Tijdens de zwangerschap, sommige vrouwen kan de behoefte voelen om te bleken hun gezicht. De reden hierachter is de huid verkleuring van melasma. Melasma, ook bekend als masker van de zwangerschap, is een veelvoorkomende aandoening bij zwangere vrouw, wanneer ze overtollige secretie van hormoon oestrogeen maakt de melanocyten produceren hogere hoeveelheden van de verduistering pigment melanine. Dit resulteert in bruine vlekken op het gezicht regio. Hoewel, er is geen manier om de reikwijdte van de schade van het gebruik van blekende crème behandelt, kan veroorzaken tijdens de zwangerschap, veel artsen raden het gebruik ervan. Ja, het is altijd beter om uw arts of een dermatoloog te raadplegen alvorens het te gebruiken.
Het gebruik van de merknaam bleken gezichtscrèmes in plaats van goedkope degenen wordt sterk aanbevolen. Als uw huid gevoelig is, grootst mogelijke zorg noodzakelijk is, terwijl het kiezen van het juiste product.

No comments:

Post a Comment