Wednesday 14 September 2011

Huwelijk Compatibility Test

Het duurde Carrie en Mr Big een tien jaar verkering en een enorme drama op het D-day, om uiteindelijk voer de, waarschijnlijk, nog lang en gelukkig wed slot. Ik zeg waarschijnlijk, omdat iedere relatie is gebaseerd op een kavel van speculaties, verwachtingen en de verwachtingen. Dat is waarom, voordat je zegt, 'I do', er zijn een heleboel dingen die je moet weten over uw partner. Het eerste dat een paar moet weten, is elkaars cognitie, redeneren en perceptie. Veel huwelijken mislukken onder het gewaad van 'hij was nog nooit zo' of 'ze veranderd in iemand anders'. Geen van ons te veranderen 's nachts. De onderstroom van de gedragsveranderingen stromen altijd sterk. Je hoeft alleen maar verder te kijken dan de fysieke verschijning, de betere helft van je betere helft te zien. Hier zijn een paar huwelijk compatibiliteit test vragen, die moeten worden aangepakt voordat u besluit om voort te bouwen op de instelling van een huwelijk.
Testen voor paren; deze vragen kunnen worden gesteld door een van de partner. In feite is uw instinctieve natuur, dat zal u nadenken over de dingen, voordat je in een huwelijk. Tegen het einde van het artikel dat u duidelijk zal zijn over de noodzaak om dit huwelijk compatibiliteit test te doen.
Q1: Als ik weer thuis na een lange dag hard op het kantoor, zal je me helpen vast te stellen het diner, het reinigen van de gerechten en weer alles?; Dit vraag uit het huwelijk compatibiliteit test zal je laten zien hoeveel je partner is enerzijds zorgen te maken over uw inspanningen in het huwelijk. Gewoonlijk, zou het vrouwen stellen van deze vraag, maar in de veranderende tijden, rolwisseling is geen wonder. Mijn punt is, kan zowel de man of de vrouw vast te zitten in een situatie van een 'bear it all'. Dus, voordat u besluit om de knoop moet je weten hoe dankbaar is uw partner van uw inspanningen stropdas. Een ander belangrijk aspect van deze vraag is te weten dat je partner, psyche over dingen te doen toen en daar, of dat hij / zij treuzelt. Het antwoord op deze vraag zal belichten ook uw partner's houding tegenover houden de home schoon.
Q2: Als ik mijn werk op een bepaald punt van de tijd te verlaten, zou denken die het fort op de financiële front voor een tijdje, tot ik kan de capaciteit om te beginnen opnieuw te werken terug te krijgen?; Mannen spelen de rol van provider, beschermer en de bezitter. Maar wat als op een gegeven moment kan je man niet op te gaan voor een aantal redenen? Als een man in de relatie en zelfs als een vrouw, moet u een duidelijk inzicht in uw financiën, terwijl het lopen naar het maken van een gezin. Financiële problemen kan leiden tot enorme stress in een huwelijk en in veel gevallen, hebben geleid tot echtscheiding ook. In mijn advies, zowel de partners hebben om elkaar te accepteren als een verantwoordelijkheid en ondersteuning, waarbij de stokken door elke dik en dun en elke op en neer. Dit huwelijk compatibiliteit test is te licht op uw schuurtje 'zou zijn' partner begrip van uw behoeften. Lees meer over pre-huwelijk vragen.
Q3: Wilt u vakantie door te brengen met de schoonfamilie en hebben ze vaker komen?; In-wetten zijn de nooit eindigende discussies in de meeste huwelijken. De ultieme liefde en haat relatie met de schoonfamilie, soms overschaduwt de bestaande relaties ook. Ongeacht of u een man of een vrouw in de relatie, die je moet maken uw gezin het belang duidelijk naar je partner. In plaats van de perfect afbreuk te doen aan partner en wachten op de dingen te laten escaleren, is het beter om duidelijk te zijn over de verwachtingen en de situaties te komen. Alle compromissen zijn mythen, wanneer we weten de situatie vooraf. Ja, geef je partner-in-spe het recht om zijn / haar rechtmatige keuze, die is een van de tips om een ​​gezond huwelijk te maken.
Q4: Heb je kinderen? Als we ooit kinderen hebben, hoe zouden we voor hen?; Deze huwelijk compatibiliteit vragen zijn van het allergrootste belang. U moet weten of uw partner kinderen graag en wat is hij / zij bereid zijn om voor hen te doen. Er zijn vele paren die geloven in de vaststelling en velen die geloven in het niet hebben van kinderen helemaal. Maar uw wil hebben naar rechts worden verduidelijkt in het begin. Daarnaast moet u ook uw partner te informeren over hoe ga je voor hen te zorgen. Dit zal weer open up een financiële hoek, die moet aangepakt alvorens beltoon de bruiloft bel voor een succesvolle huwelijk. Lees meer over succesvol huwelijk tips.
Lees meer over: Verhouding vragen stellen Vóór het huwelijk; Pre-Huwelijkstherapie; Een huwelijk compatibiliteit test kan je een score, maar het is gewoon een getal. Eerlijk, als je wilt weten hoe compatibel je bent met de persoon die je wilt zijn met, heb je zo veel tijd als je kunt met hem / haar. Proberen en doen zoveel verschillende dingen met elkaar mogelijk. Ontdek wat zijn uw voorkeuren en antipathieën. The meer van je houdt elkaar gemeen hebben, des te beter zijn uw kansen om met elkaar, zoals u hebt dezelfde gedachte proces, dat is de hoeksteen van uw compatibiliteit. Een huwelijk is gebaseerd op eerlijkheid en integriteit, gegarneerd met een vleugje kruiden. Het gewoon niet eindigen bij een gala bruiloft, maar gaat een weinig verder dan dat. Dus wees duidelijk over dat het nog lang en gelukkig leven!

No comments:

Post a Comment