Wednesday 7 September 2011

Schoonmaak van het huis Tarieven

Vandaag leven is inderdaad erg hectisch, druk en vol afleiding dan ooit tevoren. Meesten van ons vandaag hebben geen tijd voor huis schoonmaken. Na een harde en vermoeiende dag op het werk het laatste ding dat we willen om thuis te komen en te doen, is stofzuiger door het huis en stof die spinnenwebben in de hoek. Maar natuurlijk kunnen we niet leven in een vuile huis. Nou, de gemakkelijkste en populairste oplossing vandaag is te huren een huis schoonmaakservice. Maar, voordat je haast en bel uw dichtstbijzijnde huis schoongemaakt, moet u alle nodige informatie te krijgen over huis schoonmaken diensten inbegrepen, huis schoonmaken prijzen, enz.
Huis schoonmaken diensten hebben opgedaan veel populariteit in de afgelopen jaren. De reden voor het huren van een huis schoonmaken diensten zijn divers. Terwijl sommige mensen hebben geen tijd wijten aan urenlang werk en het verhuren professionele schoonmakers bespaart hun kostbare tijd, kan anderen inhuren schoonmakers omdat zij kunnen hebben allergieën in staat zijn of specifieke reinigingseisen karweien vanwege gezondheidsproblemen voorwaarden, leeftijd of andere factoren doen. Naast al deze redenen, veel mensen ook huren reinigingsmiddelen voor een keer diensten voor te bereiden op een feestje, vakantie, lente-reiniging, enz.
House Cleaning Services
Er zijn geen vaste diensten die worden aangeboden door alle schoonmakers. De schoonmaak diensten variëren, afhankelijk van het reinigers, voorwaarden, de frequentie van diensten en grootte van het huis. Echter de standaard pakket omvat de volgende diensten volgens uw eis. ; Bestuiven; Stofzuigen; Maken bedden; Reiniging en sanerende; Badkamer armaturen; Reiniging en sanerende keuken fixtures; Reiniging de magnetron; Aanvegen of dweilen vloeren; Laden afwasmachines; Spot vlek behandelingen wanneer noodzakelijk; Stofzuigen of dusting meubilair; Was en strijken; echter zijn er nog andere optionele diensten beschikbaar die kan worden gedaan op een hoger huis schoonmaken tarieven. Bijvoorbeeld diensten zoals het polijsten van zilver, glazenwassen, reinigen van muren, kelder, garage of zolder schoonmaken etc.
Schoonmaak van het huis Tarieven
Huis schoonmaken tarieven zijn meestal gebaseerd op het aantal kamers, de ruimte van het huis en de diensten inbegrepen. Een andere factor die het huis schoonmaken van de tarieven van invloed is als het huis schoonmaken diensten zijn een verpakt tarief aanbieden. Gereduceerde tarieven worden aangeboden door vele schoonmaak diensten voor wekelijks of tweewekelijks reinigingen, terwijl eenmalige schoonmaak zijn duurder zoals in het algemeen, een keer schoonmaak vereisen meer werk worden gedaan door de diensten. Het volgende is een paar huis schoonmaken schattingen.
Een keer per week schoonmaken; Voor een 900 vierkante meter grote appartement, huis schoonmaak kosten een gemiddelde van USD 74 tot USD 200. ; Voor een 1.300 vierkante voet huis met zeven kamers, een gemiddelde kosten is ongeveer USD 95 tot USD 300. ; Een 2.200 vierkante voet naar huis kost gemiddeld USD 149 - USD 400. ; Bi-wekelijkse schoonmaak; Voor een 900 vierkante meter grote appartement, huis schoonmaken kost een gemiddelde van USD 59 tot USD 124. ; Voor een 1.300 vierkante voet huis met zeven kamers een gemiddelde kostprijs is ongeveer USD 79 tot USD 150. ; Een 2.200 vierkante voet naar huis kost gemiddeld USD 104 - EUR 180. ; Dit is een algemene schatting van het huis schoonmaken van de tarieven, maar er zijn een heleboel andere factoren die moeten in aanmerking worden genomen. De volgende zijn een paar factoren die de huis schoonmaken prijzen. , Afmeting van het huis: De omvang of vierkante footage van huis is de primaire factor beschouwd bij het vaststellen van een standaard prijs. ; Indeling: De indeling van het huis, dat is het aantal slaapkamers en badkamers, verhalen, enz., zal een weerslag hebben op de prijs voor het schoonmaken. ; Aantal personen: Meer mensen wonen in het huis het genereren van meer schoonmaak klusjes en een hogere prijs. ; Gezelschapsdieren: Het is een feit dat huizen met een of meerdere huisdieren zullen vereisen meer schoonmaak en dus zal duurder schoon te maken. ; Kinderen: Ook huizen met jongere kinderen zijn soms moeilijker te reinigen en kan een beetje duur. ; Soorten Schoonmaak: andere factor die beïnvloedt de huis schoonmaken tarieven is de type reiniging vereist. De huiseigenaar zal kunnen bepalen hoe gedetailleerde de reiniging is, inclusief kosten indien bijkomende diensten zijn vereist. De meeste huiseigenaren houden een huis schoonmaken checklist voor meid. ; Weekdag of Weekend: Als de huiseigenaar de voorkeur aan de woning te reinigen in het weekend, zal de tarieven hoger. ; Ligging: Huis reinigen tarieven variëren in verschillende delen van het land en kan eveneens afhankelijk over reizen afstand van belangrijkste de dienst kantoor. ; Dit waren de factoren dat een impact op uw huis schoonmaken tarieven zal hebben. Verhuren een huis schoonmaakservice kunnen tijd besparen, inspanning en afhankelijk de gevraagde diensten, kan worden redelijke. Allerbelangrijkste, kunt u terugkomen om een ​​schone en comfortabele huis na een dag hard werken's.

No comments:

Post a Comment