Friday 30 September 2011

Heart Tattoo Designs

Hart tattoo ontwerpen zijn een klassiek en standaard tattoo ontwerpen. Harten worden gezien als symbolen van saamhorigheid en liefde, meer romantische of erotische liefde. Echter, in tattoo ontwerpen, is het niet noodzakelijk dat dezelfde betekenis is de interpretatie. Er zijn vele betekenissen aan het hart tatoeages. Afhankelijk van de persoonlijkheid van het individu, de betekenis van het hart tatoeages te veranderen. De betekenissen ook veranderen als het hart wordt gecombineerd met een ander symbool. Lees verder schattige tattoo ideeën.
Geschiedenis van de Heart Tattoo Designs
Hart tatoeages werd populair in de vroege jaren 1900. Het begon met hart tattoo ontwerpen voor mannen, met name degenen die waren te ver gaand landen. Matrozen of soldaten die werden verlaten om te vechten in de Tweede Wereldoorlog waren het die begonnen met de nieuwste trend van het hart tatoeages. Zeilers koos het rode hart met moeder geschreven in het centrum. Soldaten, anderzijds, kreeg hun vriendin naam getatoeëerd op een hart voordat ze links voor oorlog. Lees op hart tatoeages met namen.
Soorten Heart Tattoo Designs
Er zijn een aantal liefde hart tattoo ontwerpen. Enkele van de ontwerpen kan lijken, maar ze vaak tijden hebben hun eigen unieke aspecten.
Heilig Hart; Er zijn vele variaties van de heilige hart. Echter is een typisch heilig hart gezien omgeven door doornen en er is een vlam, die wordt gezien ontsnapt uit de bovenkant. Als het hart tatoeage wordt gezien vanaf de religieuze hoek, vervolgens het hart tatoeages zijn christelijke symbolen. Het symboliseert devotie tot de Goddelijke Hart van Jezus Christus. Het symbool is ook lijkt vertegenwoordigt Zijn liefde voor de menselijke wezens. U mag wil lezen op koele tattoo ideeën.
Vergrendeld Heart; Een vergrendeld hart is een zeer gemeenschappelijk tatoeage ontwerp in hart tatoeages. Dit is een van de gemeenschappelijke hart tattoo ontwerpen voor vrouwen als mannen. Veel een keer, wordt dit ontwerp gemaakt door koppels die willen een permanente symbool van hun relatie aandeel, met het ontwerp van een vergrendelde hart en een sleutel. De paren kiezen om verdelen de tatoegeringsontwerp onderling. Een van de partner krijgt de vergrendelde getatoeëerd hartje, de andere partner krijgt de tatoeage van de symbolische sleutels naar het hart. Deze tattoo design is uitgegroeid tot een woede als het gaat om een ​​beter en veiliger manier om een ​​tatoeage, ten opzichte van een tatoeage met een naam, die haar betekenis verliest in het geval de relatie eindigt delen. U kunt lezen op hart-tatoeages voor mannen.
Tribale Heart; Er zijn een veelheid van tribale hart tattoo designs. Zoals de meeste van het hart tatoeages, is een tribale hart tattoo ook geassocieerd met liefde het echter heeft een tribale flare of accent. Het ontwerp bestaat vaak van zwarte tribal lijnen, die het hart formulier. Read op tribale tattoos.
Pierced Hart; Dit is een symbool voor verloren liefde of het kan vertegenwoordigen ook dat de drager van de tatoeage is gekwetst in liefde. Een verscheidenheid van voorwerpen kan worden gebruikt om het hart doorboren. gebruikte De objecten omvatten pijlen, dolken, of enig andere scherpe piercing voorwerp. Als iemand wil om creatief te zijn, kunnen ze zelfs kiezen voor hout inzetten om het hart doorboren. Dit is een van de andere gemeenschappelijke hart tattoo ontwerpen voor mannen en vrouwen. Een doorboord hart met een pijl kan ook betekenen dat Cupido heeft toegeslagen de persoon en de persoon verliefd is geworden. Read op het hart tatoeages voor meisjes.
Gevleugelde Heart; Er zijn een aantal betekenissen gehecht aan een hart met vleugels. Voor sommigen betekent vrij pittig en lichtvoetig als joviaal. Toch zijn er anderen die op een hart look met vleugels als een teken van de persoon die wordt alleen gelaten en de geliefde is verdwenen. U mag willen lezen op hart tatoeages op heup.
Realistische Heart; Een realistische hart is een beetje meer edgy aangezien er realisme gehecht. Een typisch echte hart zal de vorm hebben van een hart met aderen op hen. Van het aantal hart tattoo designs voor vrouwen en mannen heeft dit geworden een hete favoriet in recente tijden. Als men te kijken naar deze hart tatoeages, symbolisch ze zijn niet anders dan de andere ontwerpen. Lees op het hart tatoeages voor vrouwen.
Voor meer informatie, lezen; Tattoo Ideeën voor Mannen; Tattoo Ideeën voor Girls; Small Tattoos voor Vrouwen; Angel Tattoos voor Vrouwen; In de cyber wereld, zijn er een aantal gratis hart tattoo ontwerpen die beschikbaar zijn, vandaar krijg je een wijde ras om uit te kiezen. Wanneer u besluit op een hart tatoeage ontwerp, moet u bepalen wat u zou willen dat de tatoeage te symboliseren. Zijn er verschillende andere aanvullingen die u kunt toevoegen tot hart tatoeages te maken uniek en ook te aanpassen overeenkomstig de betekenis u dat wilt reflecteren. Neem de tijd voordat u besluit op het ontwerp, en onthoud, gaat het om een ​​permanente markering zijn, dus kies verstandig!

No comments:

Post a Comment