Tuesday 27 September 2011

Unieke koffiemokken

Eerder waren regelmatig kopjes of mokken alleen gebruikt voor het enige doel van het drinken. Maar nu kopjes en mokken zijn meer gebruikt voor decoratieve doeleinden dan gebruik! Koffiemokken hebben een lange geschiedenis van eeuwen. De eerste koffiemokken die zijn gevonden uitgehouwen uit botten! Het eerste kopje koffie winkel werd opgericht in de 14e eeuw, in het jaar 1475, om precies te zijn. Deze winkel werd in Constantinopel waar de mokken waren gemaakt van hout. Wist u dat Once upon a time mokken waren verkocht in de zwarte markt? Ja, het is waar! Wat er gebeurd was, was dat koffie werd verboden door Engeland in het jaar 1748. Aangezien koffie werd verboden, werden alle koffie merchandise ook verboden! Maar als koffie was zo populair, zouden de mensen koopt koffiemokken op het dubbele van de originele prijs! Dit was een stukje over de geschiedenis van koffie mokken. Laten we nu een kijkje nemen op de verschillende unieke koffiemokken.
Unieke koffiemokken
Koffiemokken verwerven hun uniciteit, hetzij omwille van hun materiaal, ontwerp of de boodschap gegraveerd.
Unieke koffiebekers - Materiaal; koffie mokken zijn gemaakt van verschillende materialen, met het doel past. Bijvoorbeeld, zijn reis-koffiemokken het algemeen gemaakt van staal, terwijl de bekers voor speciale gelegenheden zijn gemaakt van porselein. Er zijn ook latte koffiemokken samen met keramische, kunststof, glas, enz. De koffiemokken, dat vond ik uniek waren kleine aarden koffiemokken. Ze zien er echt leuk en geven ons een gevoel van die dicht bij de natuur! Een ander uniek soort koffie mokken zijn de kristallen koffiemokken. Er zijn verschillende kleuren beschikbaar in hen. Je zou ook kunnen kiezen uit de gedeeltelijke of volledige transparante transparant aanbod.
Unieke koffiebekers - Ontwerpen; Als het gaat om unieke koffiemok ontwerpen, er zijn letterlijk talloze ontwerpen worden gesneden op de koffiemokken! Alles variërend van een kleine bloem op een smeltende ijsberg, kan letterlijk alles zijn gegraveerd op de koffiemok. Nu een dag, gepersonaliseerde koffiemokken zijn een van de best verkopende koopwaar. Het merendeel van de koppels hebben minstens een koffiemok waarin hun foto wordt gegraveerd! Een andere trend die is ontstaan, is de digitale koffiemok. Deze koffie mokken kijken net als de gewone koffie mokken, maar als je giet iets warms in, de digitale foto's start verschijnen! Andere populaire koffiemok ontwerpen zijn foto's van de nationale vlag, engelen, demonen, buitenaardse wezens, enz. Gravure van een offerte of een gepersonaliseerde lijn op de koffiemok is ook een van de trends. Dan zijn er muzikale koffiemokken, waarin de muziek begint pas als er iets warm wordt gegoten. Dit soort unieke koffie cups zijn een rage onder de kids! Meer over persoonlijke en unieke koffiemokken.
Unieke koffiemokken - Vorm; Net als de ontwerpen, zijn koffie mokken ook gevonden in verschillende vormen. Wat koffie mokken hebben alleen de handvatten, verschillende terwijl anderen worden gevormd totaal anders. The mokken die gemaakt worden voor de kinderen hebben handvatten die in de vorm van cartoons. Zijn er ook hart-vormige mokken, die op de markt kwam tijdens het Valentijnsdag! Een aantal unieke vorm koffiemokken hebben een koekje houder daaraan verbonden, maar sommige zijn zo gevormd, op een manier die iedereen op zoek naar hen van mening dat het koffie druppelt uit de beker! Er zijn ook verbonden mokken, bekers in de vorm van smiley, camera enz. Sommige unieke koffiemokken hebben een speciale ruimte voor het theezakje in de schotel.
U moet zich hebben gerealiseerd dat tot op heden in het geval van unieke koffiemokken, het motto is, je vragen en je krijgt het! Met behulp van een aantal van de ontwerpen hierboven vermeld, kunt u uw eigen gepersonaliseerde koffiemok nu!

No comments:

Post a Comment