Tuesday 20 September 2011

Oor Ontharing voor mannen

Haar coming out van de oren van een man te kunnen uitstellen elke vrouw. Zij niet alleen look lelijk, maar geef de indruk dat de man niet is goed verzorgd en niet zorg over de manier kijkt hij, waardoor de vrouw geloven dat hij niet zal ofwel zorg voor hen, dwz indien zij in een relatie. Hiermee eindigt de kans de man aan een vrouw woo. Om populair te zijn onder de vrouwen, naast het feit hoffelijk en ridderlijke, een man moet ook goed uitzien. Gezichtshaar, met name in en rond het oor kan zeer lelijk. If u wilt weten hoe zich te ontdoen van het oor haar, dan zijn hier enkele effectieve technieken van het oor ontharing voor mannen.
Technieken van het Oor Ontharing voor mannen
Scheren, een van de gemakkelijkste manieren om haren te verwijderen uit de oorschelp is scheren. U kunt uw gewone scheermes voor deze. U hoeft alleen maar om nauw samen te scheren, op hetzelfde moment zeer zorgvuldig, zodat het scheermes geen bezuinigingen in de huid van het oor cause. Lees meer op scheerprodukten gevoelige huid.
Pincet; pincet kan gebruikt worden om haren te verwijderen uit de oren, alleen als er zeer minder haren in het oor. As pincet gaat trekken elke haar van de huid, kan het heel pijnlijk en tijdrovend. Het haar groeit weer na tweezed in dezelfde tijd als haar groeit weer na het scheren.
Snijden; Als je lange haren die uit de oren, kunt u kiezen voor het snijden van de haren dicht op de huid, met een schaar.
Elektrische scheerapparaten, elektrische scheerapparaten die speciaal bedoeld zijn om haren te verwijderen uit de neus en de oren kunnen worden gebruikt voor het oor ontharing. Ze zijn veel veiliger in vergelijking met de reguliere scheerapparaten, een pincet of schaar. Lees meer over de beste elektrische scheerapparaat.
Hair verwijderen Crèmes, een ander oor ontharing optie voor mannen is het gebruik van ontharingscrèmes die beschikbaar zijn in de markt. Je moet gewoon Breng de crème op je oren moet laten staan ​​voor ongeveer vijftien minuten. Na vijftien minuten veeg uit de room en de haren uit het oor met een doek, en tenslotte afspoelen met koud water. Haar verwijderen crèmes zijn rustig gemakkelijk te gebruiken, hoewel ze niet permanent verwijderen van de haren. Het haar opnieuw groeit na ongeveer 10-15 dagen en de room moet worden opnieuw te worden toegepast. Een ander nadeel van ontharingscrèmes is dat ze een sterke chemische stoffen bevatten en dus mogelijk niet geschikt voor iedereen. Zulks voorafgaand aan behulp hen voor oor ontharing, doe een patch test op uw arm. Alleen als de patch te testen veroorzaakt geen reactie van de huid, dan moet je gebruik maken van de crème op de oren. Lees meer over gezichts haarverwijdering crème.
Elektrolyse; Elektrolyse is een methode, die kan het haar permanent te verwijderen uit het oor. In deze methode, een naald wordt ingevoegd in de haarzakjes, dan elektrische stroom doorheen wordt geleid, die de haarwortels vernietigt volledig en dus is het haar niet in staat om weer te groeien. Elektrolyse kan worden gebruikt voor het oor ontharing, maar alleen voor de oorschelp. Binnenoor is een zeer delicaat dus elektrolyse mag niet worden gedaan in het zoals het kan beschadigen het trommelvlies en de oorzaak te horen-verlies. Lees meer op de homepage van elektrolyse ontharing.
Laser Ontharing; Als u op zoek bent naar een pijnloze en permanente oor ontharing techniek, dan laser oor ontharing is de ideale keuze voor jou. Voor laserontharing, een laserstraal doorgegeven over het gebied, in dit geval de oren, van waar het haar moeten worden verwijderd. De laserstraal absorbeert en uiteindelijk vernietigt het haar in de huid. Laser ontharing is erg handig, maar overwegen de kosten vóór gaan voor, als haar hoge prijs kan echt pinch uw zak.
Lees meer op:; Facial Haarverwijdering Voor Mannen; Permanente Ontharing voor Mannen; Dit zijn een paar methoden die kan worden aangenomen voor oor ontharing. In feite, om er goed verzorgd en aantrekkelijk, mannen niet alleen hun gezichtshaar te verwijderen, dienen zij de mannelijke waxen, en zich te ontdoen van hun volledige lichaamsbeharing.

No comments:

Post a Comment