Friday 9 September 2011

Soorten Dromen

Dromen zijn tussen de talloze geheimen van de natuur die nog blijven ontrafeld en verborgen uit het licht van de ontdekking en openheid. Dromen hebben geen definitie om ze te karakteriseren, noch hebben ze geen definitieve identiteit. Ze zijn er altijd in ons leven, maar ze zijn nog steeds als een vreemde, onbekende en ondervraagd? Sommige attribuut dromen als een zender die laat afstand van al deze elementen van de geest die val lag in de duisternis, terwijl we ons bewust zijn. Zij kunnen worden beschouwd als een show case van de semi bewuste staat van de geest, die wordt verlicht, terwijl het lichaam slaapt. Aan de andere kant, voor sommige, dromen dienen als louter herhalingen voor alles wat we aanraken, zien, voelen, horen, denken en alles wat er gebeurt als we wakker zijn. Sommige dromen zijn grappig en sommige eng. Sommigen maken zin, terwijl sommigen lijken volledig verloren in de oceaan van verwarring. Het concept van dromen is zoiets als een schaduw achter een scherm. We kunnen identificeren van de vorm en de bewegingen, maar we blijven hulpeloos bij het verkrijgen van die dicht bij haar echte identiteit. De volgende voert enkele van de belangrijkste en de verschillende soorten van dromen, die zijn geanalyseerd door deskundigen.
Verschillende soorten van dromen en wat ze betekenen
Lucide of Begrijpelijk Type Dreams; Zoals de naam zelf al aangeeft, deze dromen zijn in staat om een ​​bijna duidelijk beeld van zichzelf te presenteren aan de dromer. Lucide dromen liggen onder de realisatie van een persoon en hij is zich ervan bewust dat hij droomt. Lucide dromen zijn controleerbaar door de dromer en de incidenten die kunnen plaatsvinden, is zulke dromen zijn iets wendbaar. Bijvoorbeeld, als je droomt over het oversteken van een rivier, dan kun je besluiten om een ​​boot te doen, in plaats van het oversteken van de rivier onbedoeld te krijgen.
Telepathische Type Dreams; Telepathie is gedefinieerd als een schijnbare communicatie van de ene geest naar de andere zonder gebruik van zintuiglijke waarnemingen en dit is wat de basis vormt van telepathische dromen. In dit soort dromen, is er een actieve betrokkenheid van een mistige en een onuitgesproken taal. Deze taal functioneert als een abstracte drager van boodschappen, van de ene naar de andere gedachten in dromen. Deze dromen dienen als verborgen kanalen van communicatie tussen personen die dicht op elkaars;, zoals in het geval van zielsverwanten. Er zijn gevallen geweest waar een aantal mensen hebben gedroomd over iets dat vergelijkbaar is met die van de persoon die naast hen in bed. There ook incidenten waarbij geweest, heeft een persoon gedeeld een soortgelijke droom met een ander die mijl afstand.
Voorspellende Type Dreams; Voorspellende dromen zijn degenen waarover deskundigen hun zegje te terughoudend zijn of acht op. Zij kunnen een aanwijzing zijn voor iets wat kan uw geest te slepen enigszins in de toekomst. Voorspellende dromen zijn een treffend voorbeeld van wat de meeste mensen zeggen dat hun dromen zijn uitgekomen. Wetenschappers kenmerk zulke dromen als een louter afhankelijk van het toeval. Bijvoorbeeld, op de avond voor een lange reis, je droomt over je ongeluk. Nu, zou het onverstandig zijn of kunnen worden irrationeel als u de reis annuleert, enkel het beschuldigen van de droom. Het is wellicht je angst te reizen die hebben geleid om te dromen en onbewust denken het ongeval. Als wijze, bijvoorbeeld je droomt dat de auto in die u op reis gaat is rood en heeft de naam van de bestuurder op geschreven. De volgende dag, bent u het punt te worden opgehaald door dezelfde rode auto met de bestuurder naam. Nu, zou u een aantal goede redenen om ongerust over te. Maar nogmaals, volgens de statistieken, dergelijke incidenten zijn een louter spel van het toeval. Echter, dromen over iets wat je nog nooit eerder hebben gezien, is ook een onderwerp te maken over. Dat is de reden waarom, voorspellende dromen niet moet worden genomen voor verleend, maar tegelijkertijd moet worden overtuigend genoeg als ze serieus worden overwogen. Meer weten over wat oorzaken dromen.
Nachtmerries; De meesten van ons kan worden vertrouwd met nachtmerries en de meeste mensen misschien ook onderging ze. Deze soorten dromen zijn meestal storend en vaak de dromer angstig en bang te verlaten na het ontwaken. Nachtmerries laten vaak hun stempel van hun incidenten en gebeurtenissen op de geest van de dromer als gevolg van hun angstaanjagende natuur. Wat zijn de oorzaken nachtmerries? Volgens deskundigen, dit soort dromen zijn een manifestatie van een aantal zaken of situaties die je hebt te vermijden of te ontlopen. Vaak hebben mensen de neiging om meerdere onopgeloste vraagstukken in hun leven overzien en deze kwesties te beginnen verontrustend het onderbewuste. Zodat het kan worden afgeleid dat nachtmerries dienen als een gids die u overtuigen om uw problemen gezicht en een oplossing te vinden voor hen. Het is onwaarschijnlijk dat zulke dromen zal vitrine de precieze situaties die je hebt te vermijden. Toch zal ze geven u tips duidelijk genoeg voor u om te begrijpen dat het tijd is dat u aandacht besteden aan alles wat is zorgwekkend u en waarbij uw leven. Oorzaken van slechte dromen zoals nachtmerries kunnen ook worden gerelateerd aan enkele verschrikkelijke ervaringen die de dromer zou kunnen hebben op het gezicht en is niet prettig om te bespreken met iedereen. Nachtmerries moet niet worden geïnterpreteerd als 'slecht' dromen. Probeer om dichter bij hen en je zult beseffen dat ze zijn je vrienden, die u helpen en begeleiden je gezicht je angst kop!
Hier is veel meer op:; Soorten Nachtmerries; Nachtmerries Elke Nacht; Repetitive Soorten Dromen; Dromen die meer dan een keer terugkomen en lijken niet te zijn onbekende mensen staan ​​bekend als repetitieve dromen of terugkerende dromen. Zulke dromen komen vaak voor en zijn ze belangrijk voor wie droomt ze. Ze zijn soort van een bericht aan toonder about uitstel van de dromer of onwetendheid over bepaalde dingen. Ze geven aan dat er iets heel belangrijks, die de dromer moet begrijpen en moet volbrengen voor zijn eigen veiligheid. Bijvoorbeeld, een student is zich terdege bewust dat als hij niet goed bestuderen voordat zijn examens, is het zeer waarschijnlijk dat hij zal eindigen zijn carrière in een slechte plek. Echter, betaalt de student geen rekening gehouden met deze en kijkt uit over zijn studie. Nu is de angst verpest je zijn loopbaan ergens afgedrukt in het onderbewuste van de student en deze zeer angst manifesteert zich zich door steeds terugkerende dromen. Ja, tot de leerling begint zich op zijn studies, zullen deze dromen houden terugkerende van tijd tot tijd. Dit was echter een simpel voorbeeld. In sommige gevallen kan lastiger het wordt om de betekenis van zulke dromen te bepalen. In dergelijke gevallen, het bezoeken van een psychoanalyticus is een haalbare optie te beschouwen.
Meer weten over:; Dream interpretaties; Wat zijn de oorzaken Dreams? , Hiertoe behoort het doen voor dit artikel over de soorten dromen en hun betekenis. Er kunnen diverse andere categorieën of subcategorieën van dromen en waarom niet? Ieder individu heeft een unieke denkproces. Als dromen gelukkig zijn, zijn ze bedoeld om te koesteren en te genieten. En toen dromen lijken te zijn dat je dwars zit, betekent dit dat ze je aanspoort om te merken en ze te veranderen in gelukkige en heerlijke dromen, zo goed!

No comments:

Post a Comment