Thursday 22 September 2011

Auto geluiden, en wat ze betekenen

Een auto is een zeer complex verzameling van diverse onderdelen en componenten, en wetend verschillende auto geluiden en wat ze betekenen is zeer belangrijk voor vaststelling een veelheid van auto problemen die frequent plague deze machines. Je hebt misschien gerealiseerd door nu dat uw auto geluiden, die variëren in luidheid, duur en de aard maakt. Elementaire kennis van deze verschillende geluiden zullen u helpen bij het ontcijferen van direct het defecte onderdeel, en dit zal de taak van auto repareren van een veel eenvoudiger is.
Kennis van auto geluiden, en wat ze betekenen, betekent niet dat je nodig hebt om een ​​auto monteur die alles weet over auto's en hun auto-onderdelen zijn. Het betekent gewoon dat je basiskennis over uw voertuig, en dit maakt het oplossen van problemen van het voertuig te vergemakkelijken. Automonteurs vaak spotten met auto-eigenaren die zich niet kunnen herkennen geluiden die hun auto maakt. Om te voorkomen dat genante situaties, en ook om auto-ongevallen te vermijden, kan je leren een beetje over gemeenschappelijke auto geluiden, en wat ze betekenen.
Verschillende Car Noises en Wat Zij Mean
Kloppend geluid: Dit zijn de meest voorkomende geluiden die je kunt horen tijdens het rijden. Onderzoeken de oorzaak onmiddellijk, of je kan uiteindelijk de uitgaven een aanzienlijke hoeveelheid geld het herstel van de bron van het probleem later. De potentiële schade zou kunnen worden aan uw wiellagers (als het geluid optreedt tijdens het draaien), je aandrijfas centrum dragende, losse bouten in de koppelomvormer, of een defecte drijfstang. Leren onderscheid te maken tussen de vele rare geluiden auto en u zult er al snel achter wat elk geluid in het bijzonder betekent.
Piepend geluid; Dit geluid is afkomstig van de banden of het veronderstelt een zekere fout in de remmen mechanisme. Lage lucht in de banden, defecte uitlijning van de wielen, defecte airco compressor gordel, of versleten onderdelen van de rem kon de oorzaak van deze ruis. Weten deze auto geluiden, en wat ze betekenen zal u toelaten om snel problemen op te lossen met het remsysteem, waardoor de mogelijkheid van een ramp. Lees meer op auto veiligheid.
Ratelend geluid; Dit is een geluid dat u zo vaak in een auto horen, be alert wanneer je het hoort. Alle losse bouten en moeren kon de dader van deze geluiden zijn, en het is belangrijk dat je naar de bodem van het zo spoedig mogelijk. Het kan betekenen een fout in het systeem van de auto, of zelfs losse remblokken uitlaat. Get it keek onmiddellijk.
Terugslag van lawaai; Dit geluid meest oppervlakken wanneer je de auto starten, of wanneer u plotseling te versnellen meer. De oorzaak van dit geluid ligt in het contactslot kamer, en je moet controleren op defecte ontstekingstijdstip, lekkende kleppen, of een defecte ontsteking. Diagnose van auto's geluiden en wat ze betekenen vereist een scherp oor, en een aantal elementaire kennis van de vele onderdelen die een auto vormen.
Klikkend geluid; Dit geluid zal bijna altijd optreden in een ritme, en het oppervlak met regelmatige tussenpozen. De vele oorzaken van deze ruis defect wiellager, laag motoroliepeil, eventueel een losse hubcap, of een gebogen fan blade. Leren de kunst van probleemoplossing auto geluiden en u zult vruchten plukken van deze kennis. Vele mensen besteden onnodig veel geld uit aan auto's repareren, wanneer zij de oorzaak van het probleem eenvoudig op te lossen door zelf.
Popping lawaai; Dit is een zeer luid en duidelijk geluid en meestal betekent dat er iets groots en duur is afgebroken. Dus maak jezelf, als het zou een lekkende klep, verkeerde timing motor, rotor problemen, of draad problemen betekenen. Deze niet geluid zeer ernstig, maar als je negeert dit lawaai zal terugkomen om u te achtervolgen op enig moment in de toekomst.
Sissend geluid; Dit soort ruis impliceert zeker ergens een lek onder de motorkap van de auto. Het koelsysteem van de auto is de meest waarschijnlijke plaats dat deze ruis is afkomstig van. Gebruik een fakkeltocht en vind de bron van het geluid. Gemeenschappelijke geluiden zijn auto in overvloed, maar er zijn maar zo veel dingen die een bepaald geluid te maken. Dit verder benadrukt het belang van het kennen van vreemde auto geluiden, en wat ze betekenen.
Zie ook de volgende:, zoals: Hoe Car problemen op te sporen, zoals: Hoe Car Trouble diagnosticeren; Over een periode van tijd zul je leren om onderscheid te maken tussen de verschillende geluiden. Elke auto maakt geluiden eens in een tijdje, maar u als bestuurder moet weten welke geluiden moeten worden genegeerd en die geluiden moet onmiddellijk worden onderzocht. Regelmatig te raadplegen automonteur over het diagnosticeren auto geluiden, en wat ze betekenen, en al snel zul je zelf een expert te worden.

No comments:

Post a Comment