Thursday 15 September 2011

Grappig gespreksonderwerpen

Bovenal uitgaan met een gevoel voor humor. Het is nodig harnas. Vreugde in je hart en wat gelach op de lippen is een teken dat de persoon diep een goede greep van leven heeft. ~ Hugh Sidey
Het leven zou kunnen hebben is veel gemakkelijker en zorgeloos als we gewoon alle de tragische gebeurtenissen, alle ups en downs van het leven te nemen aan stride maar helaas, dat is gewoon een utopie. Toch kunnen we proberen te wekken some scherts in ons leven te maken gewezen. Nou, genoeg voor de prediking. We willen allemaal geven Jay Leno een run voor zijn geld, maar amateuristische pogingen kan ons plat vallen op ons gezicht. Wacht, Ik ben geen Guru die kunt u schenken met een gevoel voor humor of maak u een pundit in grappige gespreksonderwerpen. Ik ben net zo clueless over humor als jij. Het is gewoon zelf experimenteren dat heeft mij gevraagd om het rijk van de conversatie starters te verkennen.
Grappige Onderwerpen voor gesprek
Een grappig en interessant onderwerp tot stand kan worden gesproken voor uren en uren tot je denkt dat je erin geslaagd zijn om uw tijd naar tevredenheid te doden. Als je een bedrijf hebt van twee of menigte van drie of meer, dan is uw lichtvoetig repartees kan de kers op de taart. Er zijn veel rare dingen gebeuren in het dagelijks leven die gebruikt kan worden als grappig gespreksonderwerpen. Een van de interessante discussie die ik had met mijn vrienden was op het onderwerp van de vereerde Nobelprijs voor de Vrede. Mijn vriend stelde dat hij de Nobelprijs voor de Vrede hebben ontvangen. Immers, hij dacht van de vrede voor Obama. Natuurlijk, gaat door het argument van die gozer, moet iedere missverkiezing winnaar wint de prijs in kwestie als ze hebben wilden en riep voor de wereldvrede op elk schoonheidswedstrijd. Dus, hier is een lijst van enkele leuke en interessante onderwerpen om over te praten:; Wat mannen willen, behalve voor de seks, geld, voedsel, vrouwen, bier, blondjes, fietsen, voetbal en gadgets? ; Waarom yoga zo goed kijken op tv of als anderen het doen, maar als je het doet, voel je je gewoon kloppende pijn over? ; Als vampiers bloed drinken, waarom niet ze sterven tegen AIDS? Waarom doen ze moeten worden ingezet door het hart gedood te worden? Is hun lichaam hebben dezelfde immuun systeem als een mug? ; Waarom hebben mannen bedriegen hun vrouwen met hun minnaressen. Als ze trouwen hun minnaressen, hoe komt het dan belanden ze vreemdgaan ook op hen? ; Waar zijn de kappers verdwijnen in de 60's en 70's? ; Is Paris Hilton zeggen 'het heet is' na het eten van een ijsje? Hoe zit het met gifting een woordenboek met Paris Hilton? ; De grappigste levende man is George W. Bush. Periode ; Discussie over de hand CIA in de schoen te gooien incident gericht tegen Bush. En wanneer zij het water gevonden op Mars, hebben ze missen daar de aliens? Zijn deze vreemdelingen verbergen van NASA of is de grote broer wil dit geheim onder wraps? ; Wat is dating ramp verhalen vangst aan als wilde vuur onder vrienden en familie? ; Het Engels hilarisch is, bijvoorbeeld - rijden we parkways en park in opritten. ; Weird veiligheidsvoorschriften - de verkoop van sigaretten bij benzinestations bij het roken is er verboden. ; Vereiste van een rijbewijs om sterke drank te kopen als dronken rijden is verboden. ; Anekdotes over de eerste experimenten koken of de eerste pogingen tot spreken enz.; mysterie achter de verdwijning van onverwoestbare zwarte dozen van de vliegtuigen in de meeste vliegtuigcrashes. ; Funny Conversation Starters
Dus, denk je vervelen op bijeenkomsten krijgen en missen het zien van enkele lachende gezichten er? Wilt u dat de prachtige persoon die je hebt gespot in de partij zou lachen om uw one liners? Nou, we niet allemaal wensen. Dus, laten we weten wat er zou kunnen zijn die lijnen waar je daadwerkelijk kunt laten zien uw intellect, humor en natuurlijk de leuke kant van je persoonlijkheid zonder dat iemand om te slapen. Hier is een lijst van willekeurige grappige gespreksonderwerpen die je zou kunnen gebruiken als conversatie starters om uw sociale vaardigheden te verbeteren en een paar vrienden te maken in het proces. ; Waarom is het dat wanneer iemand je vertelt dat er miljarden sterren in het heelal, je ze geloven, maar als ze je vertellen er natte verf ergens, dan moet je het aanraakt? ; Hoe kan er zelfhulpgroepen? ; Als kaas genomen zijn foto, wat zegt zij krijgt? ; Waarom is het getal 11 uitgesproken onety een? ; Als mens evolueerde uit apen en apen, waarom hebben we nog apen en apen? , Als vegetarians fruit, wat hulpverleners eten eten? ; Hoe meer je studeert, hoe meer je weet. Hoe meer je weet, hoe meer je vergeet. Hoe meer je vergeten, de minder je weet. dus waarom studie? ; Als een man met een meervoudige persoonlijkheidsstoornis dreigt zichzelf te doden, wordt het beschouwd als een gijzeling? ; Hoe veilig is vliegen is discutabel. Bovendien hebben ze de klemmen op de luchthaven hebben? ; Waarom doen ze opgemaakt foto's van criminelen op het postkantoor? Moeten we om te schrijven om deze mensen te? Waarom niet zij zo zetten hun foto's op postzegels dat de Mailmen kon kijken voor hen terwijl ze leveren de mail? ; Deze vragen zijn genoeg om iedereen verdoven, dus weven hen in uw conversatie, zodat het zou de mensen rond u. geven voedergewassen voor gedachten. Er zijn een aantal dingen om te onthouden, terwijl quipping deze speelse opmerkingen. Probeer jezelf te zijn, faken humor, of iets anders voor die kwestie zal niet overal krijg je. U kunt ook enkele grappige gênante situaties van u in uw gesprek, mensen vaak warm aan anderen als ze zien dat anderen ook zo menselijk als ze zijn - met andere woorden, empathie werkt. Probeer alleen de grappige kant van uw verhaal te schilderen als je niet wilt dat kerel die reciteert zijn verhalen snik aan vreemden te zijn. Maak gebruik van uw omgeving terwijl beginnend een conversatie. Kribbenbijten over de veranderende weer zo redundante, maar het kon werk als een goede conversatie starter indien gedaan met een vleugje humor.
Lees meer over:; Great Conversation Starters; Interessante Onderwerpen van gesprek;, al die meisjes die willen een pick-up line gebruik op een goed uitziende hunk, het is beter als je je houdt aan iets humoristisch in plaats van cheesy Hoe een gesprek te beginnen. Jongens hou van een 'come-on van verlegen en ingetogen meisjes, dus grappige conversatie starters met jongens zijn het proberen waard. Ook zijn er tal van leuke gespreksonderwerpen voor koppels die een nacht van verveling kan in een gedenkwaardig moment draai in het leven. Soms moet u misschien schut jezelf aan iemand glimlach maken, maar zorg ervoor dat het loont's. Being een meester in grappige gespreksonderwerpen is makkelijker gezegd dan gedaan, het vereist een veel praktijk. Maar dan, in de woorden van een Wise Guy, Als oefening baart mens volmaakt en er is geen zoiets als een perfecte man, waarom dan praktijk?

No comments:

Post a Comment