Saturday 24 September 2011

Bay Leaf Plant

Het laurierblad plant die wetenschappelijk bekend als Laurus Nobilis, behoort tot de familie Lauraceae. Het staat 60 ft hoog als het volledig is gegroeid. Deze plant heeft diverse toepassingen, net als andere kruiden zoals basilicum, kaneel, citroengras, enz. De verse bladeren zijn zacht, maar ontwikkelen zij de aantrekkelijke geur nadat ze goed droog. De bladeren van deze plant bereik 2.5 tot 7,5 cms in lengte en 1.6 tot 2,5 cm breed. Laurier is een van de meest nuttige kruiden die gebruikt wordt in vele keukens die allemaal bereid over de hele wereld.
De laurier blad is handig als aroma in levensmiddelen ingrediënt, als insecticide, in cosmetica, zeep, enz. Olie kan worden gewonnen uit de gedroogde laurierblaadjes voor de behandeling van verstuikingen, kneuzingen, enz. Bay bladeren zijn ook effectief bij de behandeling van migraine , koude, hoest, astma, maag-zweren, hoge bloedsuikerspiegel, etc. Met behulp van dit blad voor de behandeling van maagklachten is ook gunstig gebleken. Gedroogde laurierbladeren kan worden gebroken en verbrand weg te houden muggen.
Deze plant weigert om te gedijen in het noordelijk halfrond als het nodig warm klimaat. De landen die exporteren laurierblaadjes Frankrijk, België, Noord-Amerika, Midden-Amerika, Rusland, India, Turkije. Laten we zien een aantal laurier plant informatie, om te weten over hoe u laurier plant, de verzorging en de verschillende laurierblaadje ziekten groeien.
Laurier Plant Care
Aanplant: Om te groeien een laurierblad plant uit een zaadje is nogal een moeilijke taak, want het vergt bijna 6 tot 8 maanden. Het is altijd makkelijker om een ​​jong boompje van deze boom hebben en dan zorg dragen voor het als een baby. De eerste fase van de zorg is van het allergrootste belang, totdat de plant knuffels van de aarde sterk genoeg.
Laurier plant kan niet tegen extreem koude weersomstandigheden, en vraagt ​​om een ​​warm klimaat voor haar gezonde groei. Mensen die in het noordelijk halfrond kunnen hun fabriek buiten wanneer de vraag of warm genoeg is. Tijdens de winter kan de plant binnen worden gehouden, zodat het warm blijft. Deze plant moet worden geteeld in gebieden waar er voldoende zonlicht. Als u van plan bent om laurierblaadje plant groeien in een warme omgeving, moet ervoor worden gezorgd dat de plant wordt gekweekt in de schaduw.
Bodem: Bay leaf waterplanten prefereren bodem die los zit. De grond moet worden afgevoerd, want als het niet is, je plant kan sterven rotten. Om dit te vermijden, voor alle doeleinden bodem is beschikbaar in de markt, die water opslaat en riolering op hetzelfde moment voldoende. De plant moet krijgen voldoende compost regelmatig; de frequentie moet zodanig zijn dat het niet rot de wortels en stik de plant. Vergeet niet dat de bodem moet worden hoog in voedingsstoffen.
Water: Net als andere voedingsstoffen die planten nodig hebben, het besproeien van de plant is ook belangrijk. Wanneer het wordt gedrenkt in voldoende intervallen, kan de plant goed groeien. Laurier planten hoeft niet veel water, indien gedrenkt te veel de wortels verrot en uiteindelijk de plant zou kunnen te wijten aan het overtollige water sterven. Maar zie in dat het genoeg is gedrenkt. Deze plant groeit goed in de bodem die goed zijn uitgelekt en heeft het vermogen om vocht vast te houden. De plant moet ook droog worden gehouden, maar niet zo droog dat het de mogelijkheid om te groeien verliest. Water is het met warm water als het wordt geteeld in een koude omgeving.
Meststoffen: Het zou het beste zijn als u uw eigen compost door-worm compostering. Kunstmest kan helpen, maar gebruik niet teveel van hen zou niet gunstig zijn. Te veel gebruik van deze kunstmest kan leiden tot minuut zoutkristallen te verschijnen op de bladeren.
Bay Leaf Plantenziekten
Laurier ziekten worden veroorzaakt door een overmaat water van de plant, of bij gebrek aan gunstige klimatologische omstandigheden. Hieronder zijn een aantal laurierblaadje plantenziekten.
Bladvlekken: Deze vlekken zijn veroorzaakt als gevolg van de groei van de schimmel of andere bacteriën. Deze kunnen worden weggehouden door het sproeien van pesticiden.
Rust: Dit is ook een schimmelziekte die zich verspreidt over de laurier plant. Roesten zijn moeilijk te hanteren. Het misschien behandeld met zwavel. Maar het is het aanbevolen om een ​​kwekerij over andere producten en hoe deze toe te passen vragen.
Vlekziekte: Dit is een ziekte waarbij de kleur van de bladeren verkleuren tot zeer licht groen of geel-groen. Dit misschien veroorzaakt door gebrek aan voedingsstoffen in de plant. Om te voorkomen dat gespikkeld, moet het laurierblad plant gevoed met de juiste meststof in een voldoende hoeveelheid.
Pest: 'Bay sucker', een plaag vaak schadelijk voor de boom, dus als je ziet blad draaien gelig en vrij dik is, besproei ze met bestrijdingsmiddelen aanbevolen door een plaatselijke kwekerij.
Zweten: Soms een aantal duidelijke kleverige vloeistof kan worden gezien op de plant. Check deze vloeistof gewoon om er zeker als er enige vorm van insecten. Dit kan behandeld worden met de juiste insecticiden.
Het laurierblad plant heeft de meest aromatische bladeren. Laurierbladeren zijn de meest populaire kruiden in de wereld gebruikt voor levensmiddelenaroma vanwege hun kenmerkende smaak. Het merendeel van de Indiase keuken bevat laurierblaadje als het belangrijkste ingrediënt. Dus de volgende keer als u besluit om deze gezegende boom te planten, voel je je gezegend met zijn smaak ook!

No comments:

Post a Comment