Sunday 11 September 2011

Easy Piano Songs

Een meerderheid van de mensen en kinderen direct proberen om gemakkelijk piano liedjes spelen zonder om naar de fundamentals van het spelen van de piano te leren kennen. Door dit te doen, kunnen ze leren om een ​​specifiek nummer goed te spelen, maar ze krijgen niet de basiskennis van het pianospelen die nodig is om te spelen andere liedjes. Daarom wordt, alvorens te experimenteren met enkele van deze eenvoudige piano liedjes om te spelen, is het raadzaam om wat piano muziek lessen te nemen.
Easy Piano spelen Nummers
Is zeker dat als je eenmaal de basisprincipes leren van het spelen van de piano, is je geest helemaal klaar om uit te proberen enkele eenvoudige piano liedjes voor beginners. Er zijn vele verschillende soorten liedjes die echt makkelijk voor een beginnende pianist of toetsenist om te spelen. Deze eenvoudige liederen bevatten eenvoudig-te-spelen notaties die zeer nuttig zijn in het krijgen van een goed idee van hoe geavanceerd akkoorden en liedjes kunnen worden. Nadat u uw muziek leraar beseft dat je hebt alle vereiste kennis om een ​​bepaald nummer te spelen, kan hij zelf suggereert een aantal eenvoudige piano nummers.
Easy Piano Songs for Kids
Het beste idee voor het onderwijs kinderen om noten en akkoorden te gebruiken op een lied is om ze te laten spelen de kinderen gedichten die zij normaliter op school leren. Op een zodanige wijze, zal ze leren de piano basics en lessen op een plezierige manier. Enkele van deze nummers zijn hieronder vermeld.
Twinkle, Twinkle, Little Star; Baa Baa Black Sheep; London Bridge; Mary Had een Little Lam; Yankee Doodle; Row, Row Row uw Boot; Jingle Bells; Jolly Oude sinterklaasperiode; Hot Cross Buns; Ode aan de Vreugde
Easy Piano Songs
Amazing Grace - John Newton; Right Here Waiting - Richard Marx; Silent Night; Bloeden Love - Leona Lewis; We Wish U een Merry Christmas; Wie Denk Je Wel Je Bent? - Spice Girls; Umbrella - Rihanna; The Emperor Waltz; niet Know Why - Norah Jones; Hit The Road Jack - Ray Charles, That's Life - Frank Sinatra, Fur Elise - Beethoven; Can't Help Falling In Love - Elvis Presley ; Lullaby (Cradle Song) - Johannes Brahms; Dancing Queen - ABBA; The Voice Binnen - Christina Aguilera; Hij's Got De Whole World In Zijn Hands; Geel - Coldplay; Ik Should Be So Lucky - Kylie Minogue; Yellow Submarine - The Beatles; zoete Laag, Sweet Chariot; I Will Survive - Gloria Gaynor; Your Song - Elton John; Don't Speak - nr. Doubt; U Light Up Mijn Leven - Kasey Cisyk; The Way We Were - Barbra Streisand; Breathe No More - Evanescence; ave Maria - Franz Schuber; Toen ik Fall in Love - Celine Dion; The Wedding maart; Mijn Heart Will Go On - Celine Dion; What a Wonderful World - Louis Armstrong
Nadat je hebt geleerd de basis van het pianospelen, geen haast om een ​​nummer af te spelen met beide handen. De eerste kennismaking tot de interne notities met je rechterhand, en nadat je een greep van hen, kunt u proberen chording technieken met de linkerhand.
Lees meer over:; pianoklanken naar nummers, zoals: Hoe een toetsenbord spelen; Dit is slechts een kleine lijst van Easy Piano liedjes die kunnen worden afgespeeld nadat u piano-akkoorden, notities en een weegschaal te leren. Hopen dat u geniet u deze nummers met het leren veel van hun tonen.

No comments:

Post a Comment