Tuesday 27 September 2011

Bleken Black Hair

Er zijn veel vrouwen met zwarte haren die verlangen om hun haar blond. Ze willen gewoon om zich te ontdoen van de brunette kijken, en experimenteer met een aantal andere look. Kleurplaat haar is het beste ding dat kan worden gedaan om een ​​andere gelaatsuitdrukking krijgen. Echter, als je een brunette en wil je haar blond of van een andere kleur, moet u een aantal dingen te overwegen. Je kan gewoon niet de gewenste kleur door het toepassen van passende haarverf of haar kleuren direct op zwart haar.
Vele individuen willen hun kleur zwart haar. En ze proberen dit te doen door gewoon de toepassing van de haarkleur, zonder zelfs een eerste bleken hun haar. De toepassing van haarkleur op zwart haar zonder bleken het eerst zal het haar geven een oranje kleur, en dit zeker ziet er lelijk. Dus als je zwart haar en wil om het te krijgen gekleurd, moet u eerst ontkleuren en past vervolgens de gewenste kleur. Lees meer over haarkleuring ideeën voor donker haar.
Tips over Bleken Black Hair
Als u denkt bleken zwart haar, het is altijd beter om de klus te klaren bij een professionele kapper krijgen. Maar als je goed bewust zijn van de procedure, dan kun je vooruit gaan met het doen de baan bij huis. Voor het bleken van zwart haar, moet je eerst een goede kwaliteit haar bleken kit kopen bij uw plaatselijke schoonheid te slaan. De kit bevat alle noodzakelijke onderdelen en materialen die nodig zijn voor het bleken van haar. Hoe vaak moet u een aanvraag het bleekmiddel is afhankelijk van welk type je donker haar hebt. Als je haar te donker is, moet u voor het bleken van het vier keer. Als er een lichter van kleur, een eenmalige bleekwater is precies wat nodig is. Lees meer op de homepage van hair bleken.
Procedure voor het Black Hair Bleken
Voordat u bleekwater je zwarte haar thuis, moet je gaan via de instructies aandachtig door die bij de kit. Je moet ook om handschoenen te dragen, die zal uw huid te houden van de ontsteking veroorzaakt als gevolg van het bleekmiddel. Meng een passende hoeveelheid peroxide met de gepoederde bleekmiddel, tot een pasta. Het is beter om eerst te proberen de toepassing op een deel van haar die kan worden gesneden of gemakkelijk verborgen. Daarbij krijg je een ruw idee van hoe lang het zou duren om de schaduw die u wenst te krijgen. Nadat u bij ons aan het geschatte tijd van het houden van het bleekmiddel op het haar kent, kan je het bleekmiddel van toepassing op het haar, door vanaf de tips naar de hoofdhuid. Lees meer over hoe het bleken van je haar met waterstofperoxide.
Zorg ervoor dat de gebleekte haar niet in contact komen met uw huid of ogen. Als het in aanraking komt met de huid, veeg het dan onmiddellijk af met een papieren handdoek. Na de verwachte tijd is verstreken, zal de kleur van je haar bruin, rood, en uiteindelijk blond. U moet er rekening mee dat hoe langer je het bleekmiddel te houden op uw haar, hoe lichter je haar zal worden. Dus, moet je om te beslissen over de tijd, volgens de kleur en schaduw die u wilt. Nu kun je spoel het bleekmiddel uit je haar. Maar zorg ervoor dat je niet laat een bedrag van bleekwater blijven op je haar. Zelfs wanneer een klein deel van bleekwater blijft op het hoofd, kan dat leiden tot hoofdhuid brandwonden en schade aan je haar. Na het wegwerken van alle het bleekmiddel, moet je je haar wassen met een goede vochtinbrengende crème terug te krijgen van de natuurlijke vochtbalans. Lees meer over:; hoe je je haar Bleach; Hoe Bleach haar blond; Dit was slechts een korte uitleg van het bleken haar. Als u denkt bleken zwart haar tot bruin of zwart haar bleken op rood, je moet gewoon de juiste kleur na het bleekproces toe te passen.

No comments:

Post a Comment