Tuesday 27 September 2011

Mexicaanse vlag Tattoos

Mexicaanse tatoeages wordt gezegd dat een deel van Hispanic of Azteekse tatoeages zijn. In de Mexicaanse tatoeages, groeps of de gevangenis gerelateerde tatoeages zijn de favoriete ontwerpen. Er zijn een aantal maffia tattoos als een adelaar met een slang in zijn mond, een zwarte hand of alleen de letters MM, die voor staat Mafia Mexicana, die heerste over de Mexicaanse tattoo wereld. Van de laatste deelnemer en toch een hit in de Mexicaanse tatoeages zijn de Mexicaanse vlag tatoeages. Laten we lezen over de Azteken tatoeages, voordat we wonen in Mexicaanse vlag tatoeage ideeën.
Aztec Tattoos
Azteekse tatoeages ontstaan ​​in de Azteekse beschaving, rond de 14e eeuw, toen Mexico werd een deel van de Azteekse beschaving. Aztec tattoo ontwerpen die in de Azteekse tattoos zijn verschillend van andere beschaving tattoos, omdat tattoos werden beschouwd als hemels en heilig door de Azteekse volk. Mannen, vrouwen en zelfs kinderen droegen Azteekse tatoeages, om hun geloof en toewijding aan God te tonen. Er waren enkele tattoo ontwerpen die werden gebruikt om onderscheid te maken tussen twee stammen. De tatoeages werden ook gebruikt om de toestand van de persoon, diens rang in het leger, alsmede hij bereikt weten. Onder de gemeenschappelijke Azteekse tattoo ontwerpen zijn Azteekse zon tattoo, Azteekse Adelaar tatoeage, etc. In de Azteekse kalender, elke dag van de maand wordt vertegenwoordigd door een ander schepsel. De adelaar gebruikt in de Mexicaanse vlag wordt gekozen uit de Azteekse kalender. Lees on Azteekse tatoeages en hun betekenis.
Geschiedenis van de Mexicaanse vlag
De Mexicaanse vlag werd opgericht in 1821. President Benito Juarez veranderde de officiële betekenis gehecht aan elk van de kleuren. Flag Day wordt gevierd op 24 feb. Er zijn drie kleuren in de Mexicaanse vlag, te weten groen, wit en rood, en er is ook een arend symbool op de vlag. De groene kleur betekende onafhankelijkheid van Spanje. De laatste tijd, het vertegenwoordigt ook hoop. De witte kleur staat voor zuiverheid van de Mexicaanse geloof in het katholicisme. Witte nu ook een teken van hoop. De rode kleur in de Mexicaanse vlag vertegenwoordigt eenheid en vergoten bloed. De adelaar met een slang in zijn bek op de vlag erkent de Azteekse erfgoed van Mexico. De adelaar zit op de tak van een cactus plant. Het beschrijft eigenlijk een legende, dat de Mexicaanse bevolking werden geleid door Huitzilopochtli naar een plek waar een adelaar is geland op een stekelige cactus, die een slang in zijn bek te zoeken. De plaats wordt gezegd dat wanneer de huidige dag Mexico stad staat. De adelaar was voor het eerst gebruikt in 1823 en de specialiteit van de adelaar is dat, het is duidelijk Mexicaanse en draagt ​​geen gelijkenis met de Spaanse kolonisatoren. Lees meer details over de geschiedenis van de Mexicaanse vlag.
Mexicaanse vlag Tattoo Designs
Mexicaanse vlag tatoeages worden gezien als trots tatoeages. Dit is te wijten aan het feit dat veel Mexicanen werken in de Verenigde Staten, ver weg van het land van hun herkomst. Zij willen hun erfgoed te eren en ook trots op de Mexicaanse culturen. U kunt kiezen uit verschillende Mexicaanse vlag tatoeage patronen, met dit bedoel ik u andere tattoo designs te gaan met de Mexicaanse vlag te kiezen. Misschien wilt u het kleurenschema van de adelaar te veranderen om het een unieke uitstraling ten opzichte van andere Mexicaanse vlag tatoeages. Het is aanbevolen dat u Mexico vlag tijdelijke tatoeages te proberen, omdat dit zal u toelaten om te controleren of de andere ontwerpen gaan goed samen met de Mexicaanse vlag ontwerpen. Mexicaanse vlag tatoeages kan worden getatoeëerd op de borst, onderarm, bovenarm en de rug. Lees on armband tattoos voor mannen en armband tattoos voor vrouwen.
Voor meer informatie, lees; Sleeve Tattoo Ideeën voor mannen; Bovenarm Tattoos; Man Tattoo Designs; Tattoo Ideeën voor mannen; Als u wilt Mexicaanse vlag te krijgen tatoeages gedaan, u kunt ook praten met uw tatoeage kunstenaar, zodat hij in staat zal zijn om u de nieuwste ideeën. Als je eenmaal een tattoo gemaakt, zult u de nodige zorg van de tatoeage te nemen om eventuele besmetting te voorkomen en ook zo dat het langer duurt.

No comments:

Post a Comment