Wednesday 21 September 2011

Beschadigd Hair Care

Had u die verschrikkelijke haardagen, wanneer uw haar gewoon lijken tot hooi lijken? Nou, er zijn geweest. In feite, voor een lange tijd, dacht ik dat kale gaan en wachten voor een nieuwe manen te groeien was de enige optie ik had links. Maar dan. Ik gaf het een gedachte, en realiseerde zich dat een kaal me zou kant op te kijken slechter dan mij met beschadigd haar. Dus, dat is toen mijn onderzoek op het gebied beschadigd haarverzorging en beschadigd haar huismiddeltjes begon. Nu heb ik mijn mooie lange manen terug, en mijn zelfvertrouwen ook.
Tips voor beschadigd haar Care - Hoe zorg voor beschadigd haar?
Beschadigde Haarverzorging - Tip 1: met behulp van olie op het haar minstens een keer in een week kunt u het haar om haar vocht vast te houden. Meer ja, kan haarverlies worden voorkomen om nogal een mate door olieafscheiding de haren minstens 4 uur voordat u het wast de olie off. Jojoba-olie, kokosolie en olijfolie zijn geweldige producten voor haarverzorging. Ze zijn in feite grote home remedies voor droog haar. In geval u ernstig beschadigd haar hebt, oliën het tweemaal per week, 4 uur voordat je ze te wassen, kan fungeren als een effectief onderdeel van beschadigd haar behandeling
Beschadigde Haarverzorging - Tip 2: Het voorkomen van het wassen van de haren op een dagelijkse basis. Wassen het haar dagelijks wordt gesuggereerd voor mensen die actieve outdoor levensstijl. Het feit blijft dat als je haar schoon is, hoeft u niet verder te reinigen. Dit is omdat, shamponeren de haren alledaagse, zal het haar strippen off haar essentiële oliën. Dit op zijn beurt veroorzaakt droog haar, gespleten haarpunten en zelfs seborrheic dermatitis (roos). Daarom is dit een van de meest gebruikelijke oorzaken beschadigd haar. Wassen van het haar een keer in 2 of 3 dagen is de meest effectieve praktijk voor iemand met een normaal, semi-binnenshuis levensstijl.
Beschadigde Haarverzorging - Tip 3; Je haar moet ook worden gehouden gehydrateerd, zoals de huid. Gebruik een milde shampoo en een rijke conditioner. Using conditioner op het haar na de shampoo helpt houden gehydrateerd en beschermd. Probeer een conditioner gebruik met eiwit. Zorg ervoor dat u de conditioner uit de haarspoeling. Residuele conditioner kan maken het haar dof en onbeheersbare.
Beschadigde Hair Care - Tip 4; Gebruik een grove kam om het haar te kammen. Dit zal vermijdt breuk and untangles het haar, met zorg. Meer nog, voorkomen dat het haar kammen als ze nat zijn. Dit is omdat haar breken makkelijker wanneer ze nat zijn. Laat het haar op natuurlijke wijze drogen, en vermijd het gebruik van een haardroger en een stijltang zoveel mogelijk. Het geval u noodzaak om een ​​stijltang gebruiken, laat het haar krijg volledig droog nature,, voordat u gebruikte het strijkijzer op het haar.
Beschadigd Haarverzorging - Tip 5; Net als de huid, het haar krijgt ook beïnvloed door de zon. Vandaar dat, als je wagen op een zonnige dag, zal je buiten voor een lange, bedek je haar met een hoed of een sjaal. Vrouwen moeten proberen te houden hun haar vastgebonden op zo'n momenten. Dit komt omdat ongebonden hair neiging om beïnvloed door de hitte, wind en zon sneller.
Beschadigde Haarverzorging - Tip 6; Borstel of kam je haar voordat u het wast. Dit zorgt ervoor dat het haar in de knoop raakt tijdens het wassen. Gebruik lage temperatuur water wanneer wassen uw haar. Dit is om het hete voorkomen dat water uit oplossende de natuurlijke oliën in de hoofdhuid samen met de buitenaardse onzuiverheden.
Beschadigd Haarverzorging - Tip 7; Trim uw haar elke 8 tot 10 weken. Dit zal ervoor zorgen de afwezigheid van slechte haardagen. Voor een zeer lange tijd werd aangenomen en volgde dat het haar moeten worden getrimd, een keer in 6 maanden. Hebben echter recente studies en expertise enquêtes aangetoond dat als men trims het haar eenmaal in 8 tot 10 weken, haarbeschadiging kan worden beknot. Meer ja, kan split-uiteinden volledig worden vermeden. Diepe conditionering is ander ding dat wordt gesuggereerd worden gedaan op een bi-wekelijkse basis (eenmaal in 2 weken). Dit helpt houden de haren verwend en gelukkig. En dus, waardoor u geweldige uitstraling.
Lees meer op:; Beschadigde Hair Repair; Fix Beschadigd Haar; Het is belangrijk te onthouden dat een goede en gezonde haardos, leidt tot een goede en gezonde persoonlijkheid. Laten we eerlijk zijn, een persoon met een goede manen, zal er aantrekkelijk uitzien. Ja, slag en verwen uw haar nagelriemen met deze uitstekende beschadigd haarverzorging tips. Dit is waar ik aftekenen! Maken dat mane mind blowing!

No comments:

Post a Comment