Tuesday 20 September 2011

Kapsels voor mannen ronde gezichten

Hier zijn tips voor mannen kapsel met ronde gezichten. Ben jij de war en moeten weten wat betekent een rond gezicht, hier is de beschrijving. Een ronde gezicht heeft meer bepaald haar lijn die een curve in het centrum heeft. Ook het gezicht volledig zichtbaar wangen en een prominente curve op kin. Dus, als je een van die mannen met een rond gezicht dan moet je kiezen voor mannen kapsels die je bochtige look zal bevorderen. Voor we het weten over mannen kapsels voor ronde gezichten, laten we eens kijken naar welke je moet ontwijken.
Mannen met ronde gezicht: Kapsels te vermijden
Eerste ding is weg te blijven van krullende kapsels. U moet wegblijven van golvende kapsels die volume toe te voegen aan de zijkanten van je oor. Dit zal uw wangen lijken voller. Ook voorkomen dat kinlengte kapsels. Weg van het afscheid haar maakt ook veel verschil in je look. Welke mannen kapsels voor ronde gezichten kunt u kiezen voor, bedenk dan dat het centrum onderdelen moeten absoluut vermeden worden. Dit zal uw gezicht een dikke look. Middelste gedeelte gaat alleen goed met lange kapsels voor rond gezicht, waar in de sluizen moet rusten op de wangen. Dit zal betrekking hebben op uw zijde en vermindering van de breedte van je gezicht. Blijf uit de buurt van de gekrulde korte kapsels met pony die vermindering van de hoogte van je gezicht waardoor het volumineuze look.
Mannen met ronde gezicht: Kapsels om te kiezen voor
The beste mannen kapsels voor ronde gezichten zijn die volheid en hoogte te geven aan de kroon. Dit helpt direct het geven van een smalle blik op de ronde gezicht. De kapsels moeten ofwel korte enen of die waarin je haar onder de kin niveau.
Kapsels voor mannen ronde gezichten # 1: Shag Kapsel; Shaggy kapsels zijn een van de beste kapsels voor rond gezicht en dikke haren. Dik haar is een essentieel element voor dit kapsel. Many mannen uit de rock en mode-industrie sport ruige kapsels. Shaggy kapsel te kampen heeft, framing lagen. De lagen zijn van diverse lengtes gedaan in trapsgewijze patroon. Het kapsel is het volume aan de bovenkant en de achterkant van je hoofd. Styling dit kapsel is veel gemakkelijker. Immers, de rommelige uitstraling is wat maakt het het beste. Je kunt gewoon föhnen en gebruik een wax of Molding Paste voor gedefinieerde randen. Dit maakt je gezicht langgerekt.
Mannen Kapsels voor ronde gezichten # 2: Razor Kapsel; Razor kapsels zijn de volgende behoren tot de beste kapsels voor mannen. Dit zal helpen cover uw gezicht met de zijde vallende pony die prachtig zal uw gezicht frame waardoor het een nieuwe look. Vergeet niet dat een scheermes kapsel moet worden gewerkt aan steil haar. Als u geen steil haar, krijgen ze rechtop staan ​​en gaan voor deze geweldige stijl. Dit zal de dichtheid van het haar ook verwijderen aan de zijkanten en het verkleinen van de uitstraling van uw gezicht. Een ruige bob met razored lagen is een classy combo, mannen met ronde gezichten kunnen opteren voor. Het is een makkelijk te onderhouden kapsel met slechts een kleine hoeveelheid gel en je vingers. Lees meer over golvende kapsels voor mannen.
Mannen Kapsels voor ronde gezichten # 3: Caesar haardracht; Dit korte kapsel met rechte snede horizontaal pony is vernoemd naar Julius Caesar en werd gedragen door George Clooney voor een lange periode. De korte pony which sweep het voorhoofd oppervlakte van een man, geeft hen een knappe look. Het is een korte kapsel met ongeveer 1-2 inches of kortere haarlengte over het hele hoofd. Zelfs de zijkant pony voren geschoven op het gezicht. Dit is een makkelijk te onderhouden en kapsel kan ook goed werken voor mensen met een middellange krullend haar. Dit kan ook worden gedragen als een spiked stijl met gel voor een nacht partij. Lees meer over kapsels voor ronde face mensen.
Andere best Mannen Kapsels voor Round Faces
Ivy League kapsel; Medium gelaagde haarstijlen; Jagged cut pony kapsel; Korte layer cut haardracht; Faux Hawk; De bovengenoemde mannen kapsels voor ronde gezichten kan herdefiniëren je uiterlijk en u geven de beste verschijning. Dus, bent wanneer je kiezen voor een van deze?

No comments:

Post a Comment