Thursday 22 September 2011

Donkere Oogleden

Donkere oogleden zijn een gemeenschappelijk probleem leidt tot een onaantrekkelijke verschijning. Net zoals donkere kringen onder ogen, ook daar een baart meeste mensen. Donkere oogleden met een tint beetje donkerder dan uw huidskleur is normaal. Dit is omdat van de schaduw van onze wenkbrauwen die vallen op de oogleden. In het geval van donkere oogleden, de donkerste toon is in de buurt van de neus. Als uw oogleden zijn extreem donkere vervolgens u misschien wel zoek naar een genezen. Dus laat ons weten wat zijn de donkere oogleden symptomen en oorzaken.
Causes of Dark Eyelids; De skin of our eyelids is known to de thinnest be. Donkere oogleden misschien een probleem in geval van mensen met extreem dunne ooglid huid. Dit is waarschijnlijk een erfelijke eigenschap. In dit geval de donkere oogleden kan een gemeenschappelijk probleem, omdat de onderliggende ooglidspier heeft paarse kleur. Nu deze kleur zullen zichtbaar zijn via de dunne ooglid huid geven een blauwachtig of paarse kleur effect de oogleden. De aderen en bloed vaartuigen kunnen worden andere van de donkere oogleden oorzaken. We hebben aders en bloedvaten in onze ooglid huid. Wanneer deze aders en de bloedvaten zijn zeer prominente deze wellicht leiden tot donkere zoek oogleden. Soms donkere oogleden kan een resultaat van lekkende capillairen zijn. Deze leiden het bloed naar bacterieslijm in de omliggende huid die verder leidt tot een paarsachtige of blauwachtige zwarte uitziende huid. Hyper-pigmentatie is ander symptoom van donkere oogleden dat kan wegens ongunstige zonnestralen worden veroorzaakt. Stress en gebrek aan slaap zijn ook de primaire oorzaken van donkere oogleden. Constante spanning, oog stam en vermoeidheid kan ook leiden tot dit probleem. You can opt for the following remedies to the problem treat and rid get of the discoloration.
Remedies voor donkere oogleden; Zorg ervoor dat u gaan voor een gezonde voeding. Onder meer vitamine B, ijzer en omega-3 vetzuren in uw voeding, tekort aan die kunnen een oorzaak van donkere oogleden worden. Hebben ook genoeg van groene bladgroenten in je dieet. Visolie is ook een geweldige ingrediënt om dit probleem vechten. Drinken veel water is even belangrijk onderdeel van uw routine. Het is zeer belangrijk dat u een slaap van minstens zeven tot acht uur per nacht. Probeer stress-vrij en spanning vrij. Verwen uzelf in meditatie en andere relaxatietechnieken. Presterende enkele oog oefeningen die zal nuttig zijn voor uitharding het probleem van donkere oogleden. Lees meer op donkere cirkels verhelpen.
Een van de beste home remedies voor donkere oogleden is het plaatsen van een komkommer slice of geplet komkommer op je oogleden. You kunt ook plaats wattenschijfjes gedrenkt in rozenwater dagelijks, terwijl het naar bed gaan. Deze remedie kan ook gebruikt worden in de ochtend voor probleem van gezwollen oogleden. Andere manier om ontdoen van donkere oogleden is om ongeveer 500 gm wortel sap drink elke ochtend. Ook toevoegen 50 gram van koriander sap in het. Toepassen amandelolie zeer nacht zal ook helpen behandelen het ooglid verkleuring. Het plaatsen van een wattenschijfje gedrenkt in een mengsel van citroensap en rozenwater is ook een effectieve manier om donkere oogleden probleem te behandelen.
Terwijl deze waren de home remedies, zijn er ook cosmetische ingrepen beschikbaar om dit probleem te behandelen. U kunt raadplegen een gereputeerde dermatoloog weten over de laser operaties beschikbare naar donker ooglid problemen elimineren. Als u ervoor kiest om te kiezen voor het, zorg ervoor dat u de ooglidcorrectie nazorg, zoals aanbevolen door de arts. Regelmatige oogzorg is zeer essentieel om wegblijven van oogziekten. Je moet je ogen beschermen tegen zonnestralen en vervuiling door het dragen van een zonnebril als buitenshuis. Oog make-up is altijd een instant optie beschikbaar te verdoezelen je donkere oogleden. Maar na de bovengenoemde remedies zal zeker helpen u de prachtige ogen kijken je altijd van gedroomd!

No comments:

Post a Comment