Tuesday 13 September 2011

Tiger Lily Tattoo

Tatoeages zijn sported over de hele wereld sinds de oudheid. Veel stammen geloven dat tatoeages zijn onder de uitnemendste rituelen van hun traditie en religieus volg dit geloof. Iedere tattoo, zij het Aziatisch-Egyptische tattoo, Azteekse tattoo, tribal tattoo of Keltische tattoo, heeft zijn eigen tattoo geschiedenis en betekenis. Het is moeilijk om vrouwelijke tattoo ontwerpen, zonder bloem tatoeages voorstellen, als de termen vrouwelijke en bloemen gaan hand in hand. Sommige populaire tatoeages zijn gestegen tatoeages, Tiger Lily tatoeages, zonnebloem tatoeages, lotusbloem tatoeages, etc. Tijger lelie tatoeages zijn de meest populaire tatoeages vanwege hun vurige, een aantrekkelijk uiterlijk en kijk zo goed als originele bloem.
Tiger Lily Tattoo Betekenis
Een lelie bloem verbeeldt het algemeen zuiverheid. Er zijn vele variëteiten van lelie tattoo designs en elk heeft zijn eigen betekenis. Lily, volgens oude Egyptische geloof, was een symbool van vruchtbaarheid, terwijl in de Middeleeuwen, het werd een symbool van onschuld. Calla lelie portretteert schoonheid en bescheidenheid, terwijl witte lelies zijn symbolen van zoetheid en zuiverheid. Een waterhoudende lelie toont de zuiverheid van hart overwegende dat gele lelie verbeeldt flirten en leugen. De vurige Tiger Lily tattoo aan te duiden, ik daag u uit om me te houden. Het symboliseert ook trots en welvaart. Venus, de Romeinse godin van de liefde en schoonheid, is ook geassocieerd met Tiger Lily. U kunt ook lezen op bloem tatoeages en hun betekenis.
Tiger Lily Tattoo Designs
Een tijger lelie tatoeage wordt beschouwd als een fashion statement zijn. Tiger Lily tattoo ontwerpen zijn van verschillende typen. Ze kunnen eenvoudig of kan ingewikkelde ontwerpen zoals Keltische symbolen, etc. Veel Tiger Lily tatoeages hebben voorzien van ontwerpen, variërend van religieuze symboliek aan de moderne body art. Een unieke Tiger Lily tattoo ontwerp kan laten zien vlammen barsten van bloemblaadjes van bloemen. Een andere Tiger Lily tatoeage kan worden ontworpen als een zeemeermin sport een helder hued Tiger Lily op haar weelderige haren. Voeg uw eigen creatieve ontwerpen naar uw Tiger Lily tatoeage als het hebben van een mythologisch wezen dat een tijger lelie opknoping uit haar mond heeft. U kunt ook uw eigen Tiger Lily tattoo ontwerpen die zijn beschreven in vrouwelijke tattoo ontwerpen. Om meer te weten over tattoo designs te lezen; Zodiac Tattoo Designs voor Meisjes; Tattoo Designs voor Meisjes; Celtic Tattoos voor vrouwen; Tiger Lily Tattoo Ideeën
Kan volop een tijger lelie tattoo op je polsen, armen, op de rug, schouders en onderrug enz. Tijger lelie tatoeages kunnen worden gevuld met levendige kleuren, afhankelijk van de persoonlijkheid van een individu. Als u niet wilt dat uw tatoeage te helder, dan kunt u altijd uw Tiger Lily tatoeage in zwart en wit. Dit ziet er aantrekkelijker en uniek. Mannen zijn meestal ongerust over het krijgen van bloemen tatoeages, denken dat het zal botsen met hun macho-imago. Maar hey guys, houd op! U kunt een Tiger Lily tatoeage en toch ook de sport lijkt een hunk. Laat uw creativiteit de vrije loop als je een tijger lelie tattoo te kiezen. Als u een goed gespierd lichaam, spieren en al, krijg je een armband tattoo. Als u op zoek bent naar een meer robuuste look, krijgen een prikkeldraad design Tiger Lily tatoeage. Tijger lelie tattoos kan ook worden ontworpen om een ​​individuele verbeelding te passen. Lees meer over; Pols Tattoo Designs; Sleeve Tattoo Designs; Celtic Design Tattoos; Nou zoals het spreekwoord zegt 'Nee pain, no gain', je moet een beetje pijn te kunnen dragen om een ​​Tiger Lily tatoeage krijgen. Vergeet ook niet je tattoo zorg. Hier krijg je een Tiger Lily tatoeage en toetreden tot de bandwagon!

No comments:

Post a Comment