Sunday, 18 September 2011

Hoe verf te verwijderen uit kleding

De meesten van ons hebben ervaren een ongeluk die eindigde met verf op onze kleren. Er zijn echter degenen onder ons die lijken tot een ramp te trekken. Persoonlijk ben ik altijd wel met een vers gelakte oppervlak op te poetsen tegen of een verdwaalde tube verf om op te zitten zoeken. Als u schoolgaande kinderen gaat, je zeker te maken hebben met dit probleem. Voordat u denkt dat van het teruggooien het item, hebben we een paar verschillende antwoord op hoe te schilderen te verwijderen uit kleding die je zou kunnen proberen. Uw succes is waarschijnlijk afhankelijk van de grootte van de vlek, de hoeveelheid tijd die verstreken is sinds de lekkage, en de soort verf. Hier zijn een aantal oplossingen:
How naar Latex verf te verwijderen uit kleding
Voor deze methode moet u een aantal ontsmettingsalcohol en een vod. Begin met het spuiten van de verf vlek met de alcohol. Vervolgens neemt u de doek (of oude doek) en wrijf het gebied met de verf. Langzaam, beetje bij beetje, zal de verf gaan aflopen. Blijf dit doen, dousing het gebied met de alcohol zo nu en dan, om het proces bij te staan ​​langs. Zodra alle verf is uit, wassen en drogen het kledingstuk. Als een zwakke vlek blijft, kunt u opnieuw proberen het proces. Hier vindt u meer informatie over latex verf verwijderen.
Hoe Olieverf Verwijderen uit Kleding
Een eenvoudige methode om verf te verwijderen van kleding, is een ruime hoeveelheid afwasmiddel eerste giet dit op de gekleurde gebied van het kledingstuk, en om vervolgens zelf te weken, daarna mogelijk te maken, een oude doek te nemen en de plek te wrijven. Probeer uit te werken de vlek, dan afspoelen en vanaf het begin herhalen. Terwijl dit proces vergt aanzienlijke elleboog vet, kan men vaak om succes te behalen met haar.
Voor strengere verf vlekken, waar de bovengenoemde techniek niet werkt, moet een andere benadering worden gezocht. We beginnen met de sloop af als veel verf, zoals kan af komen met een bot mes. Terwijl hij dit doet, wees dan voorzichtig te snijden of schade aan het doek. Als je eenmaal hebt gekregen de verf zo veel mogelijk op deze manier, dip een stuk als spons in sommige terpentine, en dep het op de vlek. De verf moet nu loskomen met relatief gemak, maar je zal overblijven met olieachtige residu op de kleding. Een manier om te werken dit olieachtige residu is absorberend papier aan beide zijden van de vlek, en heet strijkijzer overheen. Of combineren 1 theelepel afwasmiddel met 1 kopje lauw water, en het gebruik van de hierboven genoemde methode, behandel de plek aan. Gebruik een spons of doek om de plek te wrijven, en spoel het uit onder koud stromend water. U zult alleen kunnen vertellen hoe goed het heeft gewerkt dat het doek droogt. Ook lezen hoe de verf uit tapijt.
Een huis dat goed te verhelpen werkt om af te schaffen verf uit kleding is haarlak. Het enige wat u hoeft te doen is spuiten het gebied met enkele haarlak en daarna, wrijf het in met een vod. Mogelijk moet u de procedure herhalen een paar keer voordat je resultaat ziet, dus niet onmiddellijk te geven. Als u geen haarlak, gebruik van een andere spray die Isopropylalcohol in zich heeft. Echter geen gebruik maken van een spray die verder zullen vlekken op de post, en denk eraan dat het witwassen van als je klaar bent. Deze methode werkt met latexverf ook.
Lees meer over:; Acrylverf Verwijdering; loodverf Verwijdering; Hoe verf te verwijderen van Concrete; Andere producten zoals white spirit, thinner, enz. zijn ook meestal gebruikt om verf te verwijderen uit kleding. Maar wees voorzichtig dat u de vlek verspreiden terwijl het proberen om hem eruit te halen. En onthoud altijd dat het glas zal breken, en de kleding vies, ook al is je favoriete jas.

No comments:

Post a Comment