Sunday 25 September 2011

Trouwring Tattoos

Voor iedereen die tattoo liefhebbers, het krijgen van een trouwring niet meer blijft een taak vol verwarring. Ze hebben gevonden een klassiek alternatief voor het, 'trouwring tattoos'. Veel tattoo liefhebbers kiezen voor deze tattoos in plaats van de eeuwenoude gewoonte uitwisselen van metalen ringen. Ieder heeft een andere reden achter de keuze voor trouwring tatoeages. Sommigen menen dat zij een vaste symbool van de liefde. Sommigen gaan voor haar vanwege het feit dat je nooit zou ze verliezen, als een metalen ring verloren kan gaan. Anderen geloven dat tattoos niets te maken met gewicht toeneemt, in tegenstelling tot ringen en andere sieraden die niet kunnen worden gedragen zodra een persoon wordt vet. Hier zijn enkele van de beste trouwring tattoo ideeën die u kunt overwegen als u te hebben gevonden het idee aangrijpend.
Trouwring Tattoos: stage; Terwijl de fundamentele keuze voor de plaatsing van trouwring tatoeages blijft de vingers, dan kunt u kijken naar een aantal andere opties ook. Deze kunnen ook worden geïnkt op de polsen, de volgende perfecte plek voor bands. Het krijgen van een trouwring geïnkt rond de bovenarm is ook gebruikelijk. Deze optie wordt meestal gekozen door mensen die niet graag tatoeages op veelvuldig blootgesteld gebieden. Dit kan gemakkelijk worden verborgen met lange of ¾ mouwen kleding. Een andere trouwring tattoo idee is om ze etch on de enkels, waardoor voor mooie enkels tatoeages.
Trouwring Tatoeages: Ontwerpen; Terwijl het kiezen van een trouwring tattoo ontwerpen, zowel de bruid en bruidegom meestal kiest voor hetzelfde ontwerp. Knopen behoren tot de beste trouwring tattoo ontwerpen. Zelfs de tribale trouwring tatoeages ontwerpen zien er erg mooi, ook al tribale tatoeages zijn meestal de voorkeur van de mannen. De Keltische knopen een perfecte tattooed trouwring voor de koppels. Andere Keltische ontwerpen, vooral de Keltische liefde knoop tattoo ontwerpen zijn ook vaak gekozen voor trouwring tatoeages. Hoe een design look zou, hangt af van de plaatsing. Net als een ontwerp voor de pols trouwring zal hebben om echt een minimum worden beperkt om te worden gemonteerd over de kleine vingers. Dus je moet kijken voor ontwerpen nadat zij de plaatsing. Kleine bochtige lijnen met kleine bloemen zien er prachtig uit voor vingers. Breed en vet knopen kunnen ook awesome kijken op de vingers, een perfecte vervanging voor metalen ringen. Also wijnstokken tatoeage zich verwaardigt om een ​​goede trouwringen worden geïnkt rond vingers, pols-of enkel.
Trouwring Tattoos: personalisatie; U kunt enkele toevoegingen aan de verschillende trouwring tatoeages met een aantal letters. Een van de meest romantische bruiloft band tattoos voor een paar kan worden die met elkaars naam geschreven in de band te ontwerpen. Deze zijn extreem populair en een zoete manier van uiten van liefde. Een andere trouwring tattoo ontwerp kan worden dat met inbegrip van een van de religieuze citaten als 'God dit huwelijk in te zegenen', 'gevoegd onder God', enz. Een van de trends in de trouwring tatoeages is die net elkaars namen geïnkt rond pols of arm in een decoratief lettertype of een andere taal. Ook het verkrijgen van de initialen of de inkt trouwdatum is een ultieme manier om een ​​trouwring tatoeage hebben.
Een bruiloft band tattoo moet worden gezorgd. Na de nodige tattoo nazorg tips is een must om te voorkomen dat vervagen en te houden op zoek naar charmante altijd. Ook u nodig heeft om te kiezen voor een touch-ups, omdat het vaak geplaatst op de vinger waar de kans op verkleuring zijn hoog. Ten slotte, het is de bruid en de bruidegom moeten wederzijds moeten beslissen of te kiezen voor trouwring tattoos of niet. Met veel keuzemogelijkheden in termen en modellen, kunnen beide naar beneden nul op hetzelfde en altijd drager zijn van dit unieke band van liefde en een perfect stukje van het geheugen met hen.

No comments:

Post a Comment