Sunday 25 September 2011

Hoe te kleden Emo

De meeste tieners die willen emo gaan, doen zonder te beseffen dat het zijn emo is een houding die niet kan worden nagebootst. U kunt passen in emo kleren, maar ze zullen nooit echt van jou. Als je weet wat ik bedoel! Dus hoe emo kleden en om de volledige emo pakket, moet u vertrouwen in uw huid. Laat al je remmingen achter over wat mensen of de samenleving zal denken. Waarvan EMO betekent de uiting van de vrijheid van keuze. U kiest ervoor om op een bepaalde manier kleden en te gedragen op een bepaalde manier kan niet iedereen waarderen. Laten we een kijkje nemen op hoe men kan emo kleding te laten werken voor ons.
How EMO Dress: Meisjes
Onnodig te worden emo betekent niet dat we modetrends negeren zeggen. Het beste ding over emo mode is dat het de huidige trends neemt en voegt een donkere maar speelse touch aan de hele scène. Dus dit in gedachten te houden, een emo meisje is zwaar, neemt no-nonsense en toch heeft een zachte kant voor haar. Als aanvulling op de look die u alles rekening te houden uit het haar om de kleren.
Krijg een Emo kapsel: Een Emo kapsel is een must, Als je wilt kleden zoals een Emo. Dus, ga naar een kapper, kiest u een van de vele emo kapsels voor meisjes. Het kapsel dat u kiest zal ook afhangen van hoe extreme u wilt gaan. Kun je je haar gekleurd in heldere kleuren, of gewoon zwart of dieppaars, enz. Niet te missen als de make-up samen met de haren je make-up ook moet worden emo. Emo make-up is vooral donkere ogen goed omschreven Kohl. Lees meer op vrouwelijke emo haarsnitten.
Emo Kleding: Enkele van de essentiële voorwaarden voor emo kleding voor meisjes is om strakke jeans donker, goed ingerichte T-shirts, truien en schoenen, bij voorkeur converse wilt. Samen met deze, moet u ook een aantal accessoires, zoals bezaaid riemen, kettingen, ringen en draagzakken. Wordt emo betekent niet dat je moet gaan alle donkere en depressief, dus de sleutel tot het hebben van de juiste emo kapsel mode en gevoel is dat je moet niet vergeten om een ​​vleugje kleur waar het minst verwacht toe te voegen. Dus je T-shirts kunnen van kleur en de hoodies can donker met een schedel design of zoiets.
How EMO Dress: Man
Voor mannen te kleden emo, is het belangrijk dat ze niet gaan te goth. Emo is vergelijkbaar met goth stijl, maar niet zo donker als het. Het is zachter fun kant. Dus de jongens moeten een aantal unieke fun stukken in hun kledingkast te trekken uit een emo look, bijvoorbeeld zwart en wit geruite schoenen. Als u piercings dan de helft van uw werk is al gedaan.
Emo kapsel: De heren ook nodig hebben om hun haren vast aan de emo look compleet. Krijg je een koele punk kapsel, wees niet bang om kleur je haar elke kleur die u wenst. Zorg ervoor dat je haar om de emo-stijl compleet spike.
Emo Kleding: Emo kleding voor mannen zijn vooral donkere t-shirts die zijn muziek geïnspireerd. Hebben comfortabele jeans, hoeven ze niet te wijde of te strak. U kunt een sjaal, kettingen en een helder mouwloze mantel met een aantal converse of kijk op schoenen zoals ik eerder al noemde, om de look compleet. Vergeet niet om hebben zwarte in je garderobe, dus als je het dragen van strakke jeans met een zwart shirt, gaan allemaal uit met je hoodie. U kunt een heldere verschillende jasje, dat alleen een emo jongen kan pull off.
Deze werden een aantal tips over hoe je emo kleed, dus ga je gang en wees je eigen persoon. Kleed de manier waarop het u bevalt en u hoeft niet te voldoen aan de ketenen van een pretentieuze samenleving. Wees moedig en vrij te zijn!

No comments:

Post a Comment