Saturday 17 September 2011

Polynesische Tattoo

Polynesië is een prachtige groep eilanden, die eilanden van Samoa bevat, de Cook Eilanden, Paaseiland, Tonga, Frans Polynesië, Tahiti, Hawaii, enz. Zij zijn een favoriete toeristische bestemming in de Verenigde Staten, maar ook over de hele wereld. Volgens sommigen het woord tatoeage is ontstaan ​​in de Polynesië. Het woord tattoo komt van het Polynesische woord tatao, wat betekent tik om. Het woord tatu werd gebruikt door de Tahitianen, hetgeen betekent te markeren iets. Het woord tatoeage wordt gezegd dat bedacht door Captain Cook, toen hij de Polynesische eilanden verkend. Laten we meer te lezen on Polynesische tattoo ontwerpen.
Polynesische Tattoo Designs
In de Polynesische eilanden, mannen alsook vrouwen kregen zelf tatoeages. De Polynesische tattoo ontwerpen voor vrouwen werden genoemd Malu. De ontwerpen worden gebruikt voor mannelijke en vrouwelijke tatoeages waren min of meer vergelijkbaar. Het enige verschil was dat vrouwen geen tatoeages grote zwarte vlakken, die gewoon waren in tattoo ontwerpen voor mannen. Er twee soorten Polynesische tattoo designs. Ze zijn Enata ontwerpen en Etua ontwerpen. Laten we eens kijken in detail over deze beide tattoo ontwerpen.
Enata Tattoo Designs; Deze ontwerpen zijn natuurlijke ontwerpen, die worden gebruikt om persoonlijke gegevens over de persoon symboliseren. De details die kunnen worden afgebeelde behulp dit ontwerp formulier zijn de iemands leven geschiedenis, eiland afkomst, sociale staande in de samenleving, soort werk gedaan, enz.
Etua Taptoe ontwerpen, Deze ontwerpen hebben stronger meer spiritueel, magisch en religieuze betekenis gehecht. Deze symbolen geven de eer gegeven aan de persoon in de stam als een offer voor de bescherming van de goden.
Polynesische Tattoo Betekenissen
De Tiki, schildpad, gekko, ray, dolfijnen en veel abstracte symbolische ontwerpen zijn erg populair bij de tatoeage liefhebbers. Laten we zie de Polynesische tattoo designs en betekenissen gehecht aan traditionele Polynesische tattoo designs.
Tiki Tattoos; Het woord tiki verwijst naar de mystieke voorouder of de eerste mens op aarde. In Polynesië zijn er standbeelden en houtsnijwerk die een menselijke figuur uitbeelden. Deze kunst is bekend als tiki kunst. Tiki is ook afgebeeld als een God, die meestal wordt afgebeeld met zijn ogen dicht. De ogen van de Tiki zijn gesloten omdat de Tiki wordt gezegd dat kunnen ruiken gevaar voor hij het ziet. Er zijn duizenden Tiki goden en godinnen, en ze hebben allemaal verschillende symboliek verbonden.
Schelpen, er is een mogelijkheid dat schelpen werden gebruikt als betaalmiddel. Vandaar schelpen staan ​​voor rijkdom en welvaart in de Polynesische cultuur. Lees on Polynesische tatoeage betekenis.
Haaien en haaientanden; Haaien werden beschouwd als heilige dieren worden door de Polynesiërs. Tegelijkertijd werden ze gezien als krachtig en machtige wezens. Haaientanden werden gebruikt als een talisman voor bescherming tegen vijanden. Vandaar haaientanden zijn een zeer populaire tattoo ontwerpen in de Polynesische tattoo ontwerpen.
Gecko; De gekko wordt gezegd dat bovennatuurlijke krachten bezit. Daarom wordt de gekko beschouwd met angst en ontzag door de Polynesiërs. Volgens Polynesische geloof, als een groene gekko lacht op een persoon, wordt gezegd dat een voorteken van ziekte en tegenspoed zijn.
Schildpadden; Dit is een van de favoriete Polynesische tattoo ontwerpen. Schildpadden worden gezien als symbolen van vruchtbaarheid en een lang leven door de Polynesiërs. Vandaar dat de meeste van de Polynesiërs gunste dit ontwerp. U kunt lezen op Polynesische tatoeage ideeën.
Hoewel de Polynesische eilanden zijn verspreid afstand van elkaar en de culturen hebben ontwikkeld over duizenden jaren, wat is fascinerend over deze culturen is het oog springende gelijkenissen in de Polynesische tattoo ontwerpen. In de hedendaagse wereld, waar tatoeages zijn een vorm van zelfexpressie, Polynesische tattoo ontwerpen zijn beroemd en begunstigd door vele mensen.

No comments:

Post a Comment