Wednesday 7 September 2011

Bereken Air Miles

Vliegreizen is een behoefte van het dag vandaag. Met deadlines te ontmoeten en enorme afstanden dekken, reizen per weg is geen optie. Op zulke momenten, vliegreizen is de optie dat de meeste mensen kiezen voor. Het scheelt een veel tijd, waarvan is de belangrijkste commodity vandaag. Veel luchtvaartmaatschappijen bezitten lucht mijl beloningsprogramma's, als een stimulans om frequent flyers. Het is goed weten hoe lucht mijl berekenen als u wilt voordeel van deze aanbiedingen verstrekte door luchtvaartmaatschappijen nemen.
Er was een recente film genaamd 'Up in the Air', met in de hoofdrol George Clooney die de aantrekkingskracht die de 'Air Miles Rewards programma's van luchtvaartmaatschappijen heeft onder frequente vliegers zien. Veel mensen willen de man George Clooney speelt in de film, letterlijk uit leven van hun koffers. Zij besteden helft van hun leven in reizen. Voor zulke mensen, de lucht mijl beloningsprogramma's zijn echt nuttig. De beloning programma's aangeboden door een aantal luchtleidingen naar 'loyale' reizigers is zeer eenvoudig. Je krijgt punten telkens wanneer je reist, die u kunt contant geld in en later reizen gratis. Het helpt als je kunt lucht mijl berekenen en een lucht mijl te loggen of registreren. Indien niet voor de beloning programma, kunt u een minstens houden als een herinnering aan de tijd die u hebt besteed vliegen van plaats naar plaats rond de wereld.
Air Miles Vs Land Miles; Voordat ik praat over het berekenen van lucht mijl, laten we eens zien wat het verschil is tussen hoe je lucht mijl te berekenen vs weg mijl. Er is een groot verschil in berekening lucht mijlen en land mijl. Het verschil ontstaat natuurlijk uit het feit dat vliegtuigen vliegen en auto's worden aangedreven op de wegen. Planes noodzaak om niet wind rond obstructies zoals meren en bergen. Wegen houden rondom wikkelkoppen, waardoor afstand berekening moeilijk. That is de reden waarom calculating lucht mijl is eenvoudiger dan het berekenen van tolheffingen mijl en hebben beide op verschillende manieren en meeteenheden. Een lucht mijl is niet hetzelfde als een weg mijl. Google maps kan berekenen weg mijlen voor u online. In de volgende paragraaf zullen we praten over de eenheid die wordt gebruikt voor de berekening van de lucht mijl en te begrijpen hoe verschillend is het om lucht mijl te berekenen vanaf het land mijl. Lees meer over "Hoe Bereken Tellerstand for Business '.
Eenheid Bereken Air Miles; Het apparaat gebruikt om lucht mijl te berekenen, is de 'International Nautical Mile', ook wel bekend als een lucht mijl. Een internationale nautische mijl is een afstand van 1852 meter. De oorsprong van deze eenheid is in het feit, dat een internationale nautische mijl is de afstand strekte zich uit over een boog van minuten breedte, langs een meridiaan. Dit is verschillend van de geografische mijl die normaal wordt gebruikt als een eenheid van lengte. Een internationale nautische mijl is ongeveer gelijk aan 1,151 geografische mijl. Als Aarde is geen perfecte bol maar een afgeplatte spheroïde, de afstand van een latitude arc minuut over een meridiaan is niet constant maar veranderingen met breedtegraad. Dat is waarom de 'gemiddelde' afstand is gedefnieerd als de 'International Nautical Mile'.
Hoe te berekenen Air Miles van luchthaven tot luchthaven?; Er zijn vele manieren waarop je kon berekenen lucht mijl. Een manier om lucht mijl te berekenen, als je een doe-het-zelf een soort van een persoon, is het daadwerkelijk verzamelen van alle gegevens met betrekking tot uw reis en de afstand te berekenen op uw eigen. Dit zal betrekken krijgen informatie over de vliegroute en exacte coördinaten van de luchthavens, die zal uw vertrek en aankomst punten. Behulp een geschaald kaart zoals kaart de Mercator en behulp de loxodroom (orthodromische) methode, kunt u berekenen lucht mijl in internationale nautische mijlen.
The seconden eenvoudiger techniek is te berekenen lucht mijl behulp service aangeboden door Internet sites als 'Webflyer', die kan geven u een antwoord bij de klik van een muis. Allen u moet doen is informatie invoeren over uw initiële en definitieve bestemmingen en het zal berekenen lucht mijlen tussen deze twee steden.
Lees meer op:; Air Travel Tips; Air reisbeperkingen; Last Minute Air Travel Tips; Air Travel is een geweldige ervaring. Ik persoonlijk hou van het uitzicht boven de wolken, het kijken naar een zonsondergang uit het raam. Is het een enorm ontspannen gevoel! De berekening van de lucht mijlen kunnen u helpen bij het beoordelen hoeveel tijd wordt bespaard door de lucht reizen. Hoop dat dit artikel gegeven heeft u een goed idee over hoe om lucht mijl te berekenen.

No comments:

Post a Comment