Thursday 22 September 2011

Hoe Stretch Marks Verwijder

Striae voordoen op verschillende plaatsen op het lichaam. Er zijn een aantal redenen achter de verschijning van de striae. Ze normaliter optreden wanneer de middelste laag van de huid, dwz de dermis wordt uitgerekt tot zodanig dat haar elasticiteit down pauzes. Wanneer dit, microscopische bloeden gebeurt en weefselontsteking optreedt, en deze voorwaarden presenteren zich in de vorm van opgeworpen, roodachtig in kleur, striae. Mensen die winnen of verliezen gewicht frequent, zwangere vrouw, atleten enz. zijn enkele van de mensen die zijn vatbaarder voor deze voorwaarde. Er zijn diverse natuurlijke, cosmetische en medische behandelingen beschikbaar zijn om zich te ontdoen van deze lelijke striemen. Sommige van deze worden hieronder uitgelegd.
Behandelingen om striae te verwijderen
Masseer de huid; masseren van de huid met striae, helpt bij het verhogen van de bloedcirculatie. Een verhoogd circulatie AIDS in stretch merk verwijdering. Masseren met vitamine E gel is vooral bekend van nature te verwijderen striae. Masseren met moisturizers die cacaoboter is heel effectief ook.
Exfoliëren van de huid; exfoliëren van de huid dagelijks, consequent, helpt bij het verwijderen van de striae. U kunt gebruik maken van een loofah of een spons for scrubben uw huid.
Uw kleurtje; Er wordt aangenomen dat de huid looien helpt bij het verminderen van de striae en kan zelfs verwijderen als ze zijn erg klein in omvang. Dus als je wilt om zich te ontdoen van uw striae, naar het strand gaan of afwisselend gebruik van een zelfbruiner.
Gebruik Stretch Mark Verwijdering Lotions; Er zijn talrijke huidstriemen crèmes en lotions beschikbaar in de markt, die indien toegepast regelmatig aan de huid kan verwijderen striae. When aankoop van dergelijke lotions of crèmes, zien erop toe dat de ingrediënten, zoals jojoba olie, Castor olie, cacao boter, Shea boter, vitamine A, C en E zijn aanwezig in hen. Dit is omdat alle deze ingrediënten zijn welbekend bij striae verwijderen.
Toepassing Tretinoin en retinoïden Crèmes; Volgens sommige studies, regelmatige toepassing van tretinoïne crèmes, vermindert de zwangerschapsstrepen mettertijd. Het enige ding is dat deze crèmes alleen gewenste resultaten wanneer toegepast op verse striae show. Is het niet veel kracht voor oude striae. Retinoïden, indien gebruikt samen met glycolzuur, zijn zeer nuttig in toenemende het collageen en de productie van elasticiteit, aldus medeplichtigheid in de verwijdering van striae.
Toepassing gemalen koffiebonen; Als iemand me zou vragen, hoe je striae te verwijderen thuis, zou ik zeggen koffiebonen gebruiken. Een effectieve stretch merk verwijdering huis remedie is om koffiebonen te malen, wat olijfolie toe te voegen en op de huid gebieden met striae wrijf in een cirkelvormige beweging. Neem een ​​handdoek en doop je hem in warm water. geheel Spoel, dan wikkel het rond de aangedane huid gebied. Dit zal helpen de koffiebonen poedermengsel te absorberen in de huid. Na ongeveer tien minuten, mag u opstijgen de handdoek en wassen het gebied. Herhaal deze procedure tweemaal per week, en de striae zal dringen binnen een enkele maanden tijd.
Ga voor Salon Behandelingen; Verschillende salons bieden een cosmetische behandeling bekend als microdermabrasie, striae te verwijderen. Bij deze behandeling worden de striae verwijderd, door het verwijderen van de bovenste huidlaag met behulp van chemische en mechanische middelen.
Gaan voor Medische Behandelingen; Medische behandelingen zoals laser chirurgie voor huidstriemen en cosmetische chirurgie, worden ook gebruikt voor huidstriemen verwijdering. Zij moeten echter enkel worden overwogen na de bovengenoemde behandelingen niet het gewenste resultaten te tonen.
Lees meer op:; Getting Rid van Stretch tekeningen en Cellulite; How to Get Rid van Stretch Marks Uiteraard; Voorkomen Stretch Marks Tijdens Zwangerschap; Ik hoop nu weet je hoe striae nature verwijderen medisch en door gebruik diverse cosmetische behandelingen. Er wordt vaak gezegd dat voorkomen beter is dan genezen. Dus hier zijn een paar manieren door die u kunt striae voorkomen. Ten eerste, eet een goed uitgebalanceerde, gezonde voeding, en omvatten dergelijke voedingsmiddelen in uw dieet die rijk zijn aan vitaminen A, C en E. Deze vitamines helpen bij het vergroten van de elasticiteit van de huid, waardoor ze de vorming van striae in de toekomst. Ook een goed gehydrateerde huid is het meest waarschijnlijk striae te ontwikkelen, dus veel water drinken en elke dag houden de huid gehydrateerd met een vochtinbrengende lotion. Met deze voorzorgsmaatregelen en de bovengenoemde behandelingen, bent u zeker om de trotse eigenaar van een mooie, stralende, glanzende huid.

No comments:

Post a Comment