Thursday 22 December 2011

Antibacteriële Body Wash

We hebben allemaal gehoord, gelezen en zelfs de cliches vervloekte van het gebruik van een lichaam te wassen dan een gewone zeep en zijn behandeld onze huid met een paar lichaam wast. Maar gelet op de aard van bacteriële infecties steeds verspreiden en te vermenigvuldigen om ons heen, is het tijd om pak een flesje van een antibacteriële lichaam wassen ASAP!
Antibacteriële Body Wash: Waarom?
Indien u een van deze: droge huid, jeukende huid, huiduitslag of roodheid, kan ontwikkelen tot een bacteriële infectie! Handdesinfecterende en antibacteriële lotions kan niet voldoende om uw huid tegen bacteriën te beschermen. Antibacteriële body wash is de nieuwe huid-redder van vandaag! Naast het feit dat suikerzoete aan onze huid, het beschermt ook tegen een bacteriële of schimmelinfecties. Antibacteriële body wash is volledig zeepvrij. Nu kun je afscheid van je soap-getroffen-uitgerekte-droge huid!
Antibacteriële Body Wash: Hoe te gebruiken?
Een loofah of een spons is essentieel om een ​​lichaam te wassen gelijkmatig over je huid te gebruiken. Het vocht dat een body wash biedt om uw huid moet gelijkmatig worden verdeeld over iedere centimeter van uw huid. ; Neem een ​​paar druppels van je lichaam wassen op een loofah en wrijf het op je huid zacht. ; Massage hem op het droge en fragmentarisch gebieden van uw huid gedurende 2-3 minuten en het is zeker beter wordt, terwijl u geniet van de geur van je lichaam te wassen. ; Vergeet niet toepassen op oksels en lies. ; Afwassen uw huid en altijd onthouden om lauw water wanneer u een douche nemen gebruiken. ; Daarnaast kunt u altijd verwijzen naar de aanwijzingen op uw fles te dekken. Met behulp van een body wash is altijd gezonder dan met behulp van een zeep voor je huid. Met zijn luxe schuim, het hydrateert je huid diep, de dode huidcellen en donkere vlekken verwijdert, verzacht de huid en laat uw huid met een tintelend geur. Wat kunt u meer vragen!
Antibacteriële Body Wash: Ingrediënten
De ingrediënten in een antibacteriële body wash afhankelijk van het type lichaam is gemaakt voor.; Alpha Hydroxy Acid, beter bekend als (AHA) is een algemeen gevonden ingrediënt van het lichaam te wassen. Het heeft een vochtinbrengende de huid, verbetert de teint en maakt de huid gladder. Salicylzuur, vaak genoemd als Beta Hydroxy Acid (BHA) is een exfoliërende en antibacteriële stof die veel gebruikt wordt in diep in de poriën en antibacteriële body wash. Chemische stoffen like hexachlorofeen en triclosan worden vaak gebruikt als ontsmettingsmiddel in de antibacteriële lichaam wassen en douchegels. Soms is een bodywash kan bevatten natuurlijke olie extracten zoals pepermunt voor een verfrissende body wash, honing, jojoba-olie, shea boter, rozemarijn, glycerine en de lijst gaat maar door. Meer lezen op: body wash bestanddelen.
Kiezen van de juiste Antibacteriële Body Wash voor vrouwen
Dus mijn lieve dames, ben je nog steeds op zoek naar het perfecte lichaam te wassen dat werkt in elk seizoen en voor elke reden? Nou, ik kan u over hoe de juiste body wash voor de perfecte huidverzorging te kiezen. U zult verrast te weten dat uw lichaamsdelen en haar afgelegen gebieden zoals de lies, oksels en nek worden meest vatbaar voor bacteriële infecties. Antibacteriële body wash is de nieuwe oplossing voor de huid hygiënische problemen. Antibacteriële bodywash komt met de beste ingrediënten voor uw huid. De ontsmettingsmiddelen worden gebruikt in antibacteriële body wash doden de bacteriën op je lichaam zelfs op de meest afgelegen delen van uw huid. They aanvullen en voeden de huid met natuurlijke oliën en fruitextracten. Altijd onthouden om te zien de ingrediënten van een lichaam wassen zorgen indien zij alle ingrediënten u allergisch bent voor.
Ik zou nooit een kans missen om een ​​fles van een lichaam te wassen voor de geur open! Dus voor al diegenen die behoren tot dezelfde groep als ik, hier zijn enkele suggesties voor de fantastische geuren ruiken in een lichaam te wassen:; Rozemarijn, Limoen en Pepermunt, Lavendel en Kamille, Grapefruit, kiezen van de juiste Antibacteriële Body Wash voor Mannen
Als het gaat om mannen huidverzorging en hygiëne, het gebruik van antibacteriële lichaam wassen is onvermijdelijk als de mannen de neiging om meer dan vrouwen zweet. Altijd onthouden om te zien welke ontsmettingsmiddel wordt gebruikt in uw antibacteriële body wash zoals sommige van deze kunnen worden hard op je huid. Kies een antibacteriële body wash heeft antitranspiratiemiddelen als haar actieve ingrediënten. Mannen vaak geloven in de mythe dat het gebruik van een body wash girly is. Als u dat zo is, heb je het mis! Pro-Sport, Sport koorts, Magnetic, Woody en Spicy zijn enkele van de beste mannelijke geuren in een antibacteriële body wash. Altijd onthouden om uw huid te hydrateren na het douchen als de ingrediënten bij mannen het lichaam te wassen zijn sterk. Je kunt ook lezen over moisturizers voor mannen.
Antibacteriële Body Wash voor de gevoelige huid
Al degenen die zorgen maken over de huid allergieën nadat met behulp van een body wash, een antibacteriële en geur vrij body wash is wat je nodig hebt. Ja, parfum-vrij, je leest het goed! Het merendeel van de geuren bevatten alcohol en andere chemische stoffen die kunnen blijken schadelijk voor de gevoelige huid. Met behulp van een geur vrij body wash voorkomt eventuele allergie en huiduitslag op uw huid in de eerste plaats. Mensen met een gevoelige huid moet scherp kijken naar de ingrediënten in een lichaam wassen als een aantal van de chemische stoffen schadelijk zijn voor de gevoelige huid. Vitamine E is het best bekend bij een gevoelige huid problemen te genezen en is een belangrijk ingrediënt in een antibacteriële body wash voor de gevoelige huid. Mensen met een gevoelige huid moeten weten welke chemicaliën moeten worden vermeden. Antibacteriële body wash met biologische ingrediënten is ook geschikt voor personen met een gevoelige huid zoals ze zijn extra huidvriendelijk. Je kunt ook voor een gevoelige huid verzorgingsproducten lezen.
Antibacteriële Body Wash voor Acne
Als u geconfronteerd wordt acne periodiek, colloïdaal havermout verondersteld om de beste ingrediënten in een antibacteriële body wash voor uw probleem. Colloïdaal havermout bad is de beste manier om afstand te houden van droge en acne gevoelige huid. Dit ingrediënt heeft een kalmerend effect op uw huid en is het best geschikt voor mensen met een gevoelige huid en acne problemen. Mensen met deze problemen moeten bedenken om te verblijven gratis in het Shea en cacaoboter in hun lichaam wassen als deze ingrediënten zijn vet en zijn zeker een no-no voor acne breakouts. Tetracycline heeft ook bewezen schadelijk is voor acne problemen. Meer over de beste acne behandelingen.
Wat u verder op moet letten; Salicylzuur moet een bestanddeel van uw lichaam te wassen, omdat dit een bekende acne-bestrijding agent. Benzyl peroxide helpt ontstoppen de poriën en voorkomt huidirritatie en over-uitdrogen van acne-gevoelige huid. Voor ernstige acne patiënten, die vinden het moeilijk om de juiste antibacteriële body wash kiezen, apotheken zijn de beste plaatsen om te zoeken naar een.
Antibacteriële bodywash biedt het beste pakket voor uw huid. Met hun unieke ingrediënten die bacteriële infecties te bestrijden en te helpen bij de opbouw van een kiem-vrij, zacht en gevoed huid, het is zeker spel voor uw badkamer!
Geef uw huid haar welverdiende feest en geniet van de aflaat ... Wat zijn je nog te wachten?

No comments:

Post a Comment