Saturday 10 December 2011

Beste Lengthening Mascara

Dik, lang, gekruld wimpers zijn droom van elke vrouw. Echter, zijn zeer weinig vrouwen van nature gezegend met zulke mooie wimpers. Voor de rest is een goede kwaliteit mascara dat de job doet. Kan echter kiezen van een passende mascara een echte pijn, zoals u wellicht hebt rekening te houden de groei van uw haar en haar type. Is het lang met schaarse haren, of dik haar, maar vertraagde groei? Als u lang wimpers met sparse haar, dan een volumegevende mascara is wat u nodig. Korte haargroei eisen een verlenging mascara, terwijl afwezigheid van lengte en dichtheid warrants de noodzaak van een verlenging en volumizing mascara. Wanneer je denkt over wat de beste verlenging mascara, dan zijn er een bepaalde factoren waardoor het beste van de rest differentiëren.
Hoe je het beste Verlenging Mascara Kies
Ingrediënten; Ingrediënten moet altijd invloed hebben op uw cosmetische winkelen. Aangezien de meeste van de cosmetica, met name oogmake-up producten, nauw samen met je huid, is het noodzakelijk dat u alleen genoegen met kwaliteit producten die veelal afkomstig zijn van natuurlijke stoffen. Dus, tijdens het winkelen voor de beste verlenging mascara, altijd op zoek naar natuurlijke eiwitten en wassen, die voorwaarde uw wimpers. Meer over mascara ingrediënten.
Waterproof formule; Het is essentieel dat je een verlenging van mascara blijft op gedurende de dag. Waterproof formule helpt de mascara van vlekken op en voorkomt dat het invoeren van uw ogen. Waterproof formule is noodzakelijk voor de langdurige werking. This mascara bevat synthetische ingrediënten, die vocht af te weren. Het kan echter hard zijn op je wimpers en kan ze gevoelig voor breuk. Daarom is het noodzakelijk om vaseline op je wimpers voordat mascara. Lash van Maybelline Discovery scoort hoog in de rubriek voor waterproof mascara.
Anti Clump Formule; Terwijl het kopen van een verlenging van mascara, altijd te regelen voor een vloeiende en gelijkmatige toepassing vergemakkelijkt. De mascara moet duidelijk gescheiden van de individuele haar en geeft een goede definitie wimpers. Some mascara net klonteren de wimpers samen maken ze er uitzien als aparte groepen van de wimpers. Anti klonteren mascara heeft glycerine en zijde-extract dat voorkomt het klonteren van wimpers. Lancome Definicil is hoog gewaardeerd in bijna alle van de beste mascara langer recensies, vanwege de mogelijkheid tot het geven definitie elke stand van haar.
Volumegevende Effect; Het zou geen kwaad als je een verlenging van mascara ook nog een beetje volume aan uw wimpers! Deze producten bevatten meestal wassen en silicium polymeren, die de vacht van de wimpers om ze dikker lijken. In deze categorie, Christian Dior's Diorshow is de beste verlengen en curling mascara, die ook het volume toevoegt aan uw wimpers. Het is ook aangeprezen als beste verlengen en volumizing mascara door Sephora in 2008.
Tips voor het toepassen Verlenging Mascara
Na het kopen van de beste verlenging mascara, is het even belangrijk om juist toe te passen. In feite, de juiste make-up techniek maakt het verschil. Verlenging mascara moet altijd worden aangebracht op schone, gekruld wimpers. Maak gebruik van wimperkruller aan de krullen van uw wimpers te accentueren. Dus zorg ervoor dat je wimpers zijn vrij van residuen. Dep de overtollige mascara op de borstel met een tissue en vervolgens gelijkmatig toe te passen op uw wimpers. Het is een goed idee om vooraf vaseline om de effecten van chemische stoffen op je wimpers te minimaliseren. Ook voorwaarden de wimpers en helpt hen blijven zacht en glad. Lees ook oog make-up tips.
Zoals eerder vermeld, zou de keuze voor het beste mascara langer afhangen van uw individuele wimpers en het gewenste effect. Verlenging van mascara kan dramatisch toenemen, de lengte van je wimpers en maak je lijkt echt prachtig.

No comments:

Post a Comment