Sunday 25 December 2011

Hoe om de mieren te doden

Een voortdurende infestatie van mieren is geen grap. Sporen van zwart, rood of brand mieren kan heel pijnlijk als gênant. Intensivering op een parcours en met rode mieren over je voeten, met stekende beten te volgen is een van de meest pijnlijke tijden kan men gaan door. Bovendien als u peuters of oudere kinderen spelen in de huis hebben, hoeft u niet ze wilt gebeten worden door mieren. Dus het is best om jezelf uit te rusten met verschillende manieren van hoe mieren in huis te doden. Pesticiden en commerciële sprays beschikbaar zijn voor het doden van mieren, maar de stank van bestrijdingsmiddelen en andere bijwerkingen (schadelijk voor huisdieren), verschillende mensen zijn op zoek naar manieren om binnenshuis mieren te doden met natuurlijke remedies. Voordat we head down uitvinden hoe mieren doden in het huis, lees enkele feiten over mieren.
Hoe te doden mieren met Household Products
De beste manier om mieren te doden is door het gieten van heet water op de mierenhoop en hun parcours. Als u echter vinden dit te gevaarlijk voor jezelf, dan kon je probeer sommige van de onderstaande genoemde methoden.
Hoe Kill mieren met Borax en Boorzuur; Mix wat borax met suiker zodanig dat de borax niet snel reageren, waardoor aan de mieren genoeg tijd voor hen om het voedsel huis nemen en delen met hun families. De mieren zullen eten en sterven. Voor het doden van hen met boorzuur, moet u een aantal boorzuur toe te voegen aan het spoor van de mier. Je kon een beetje suiker en water ook toevoegen aan een aantal boorzuur en dunk een katoenen bal in. Gebruik vervolgens de katoenen bal om het pad van de mieren schar. De mieren zullen worden verleidt tot het zoete oplossing, drinken boorzuur mengsel en sterft. Lees meer over huis remedie om mieren te doden.
Hoe te doden mieren met Flappen; Wist u maïsmeel kunnen worden gebruikt als een wapen om mieren te vernietigen? Wanneer de mier de havermout en drankjes eet wat water, de ingenomen havermout zwelt in zijn lichaam, waardoor de spijsverteringsorganen te zwellen en waardoor ze sterven. Aangezien havermout is niet schadelijk voor mensen en huisdieren, is het houden geen gevaar, zelfs wanneer ze per ongeluk worden ingeslikt. Lees meer op vliegende mieren: hoe te ontdoen van hen.
Hoe Kill Mieren met zeep Water Spray; Mieren sterven wanneer in contact gebracht aan zeep en water. In een sproeiflacon, meng er wat zeep-oplossing en water en spuit het op de mier parcours. U kunt zelfs giet de oplossing op de mierenhoop. De mieren zullen verdrinken en sterven in de zeepsop. Echter, met het binnenmilieu mieren te doden, zorg ervoor dat niemand wandelingen op de gladde vloer. Lees meer over het wegwerken van mieren.
Hoe te doden Mieren in de Yard Natuurlijk; Mieren kunnen blijken een pijn in je moestuin zijn. Om mieren te doden buiten het huis namelijk in de tuin of achtertuin, kan men gebruik maken van de pijptabak behandelingen. Je moet wat tabak nemen en thee maken met het. Vergeet niet om handschoenen te gebruiken terwijl deze vastpakt. Nu gooi de natte tabak en giet de oplossing op de mierenhoop en ANT paden. De mieren zullen sterven. Je kon ook strooi wat babypoeder op de mierenhoop hen te doden. Lees meer over het wegwerken van mieren in moestuin.
Hoe te doden Rode Mieren Biologisch, In een pot, plaats wat honing en borax poeder. Zet het potje in de buurt van de mierenhoop en laat de mieren om hun weg naar de zoete, lokken oplossing. De mieren zullen volgen zoete geur en proberen te klimmen in de pot om hun vullen. Zullen echter ze hebben een moeilijke tijd klimmen out. Bovendien, zelfs als zij erin slagen om eruit te klimmen, de borax zal zijn manier van werken in hun lichamen en uiteindelijk te doden.
Lees meer op:; Hoe Rid van Mieren Verkrijg; Flying Mieren in House; wilt voorkomen mieren uit terugkerende, zorg ervoor u hebben geen eten rondslingeren op de vloer of countertops. Vegen van alle oppervlakken schoon met een zacht bleekwater of azijn-oplossing en houd het aanrecht schoon te maken. Regelmatig vegen en dweilen het huis. Plaats snoep en andere hapjes in luchtdichte containers. Reinheid is de beste manier om mieren houden baai en het is meest effectieve antwoord op uw vraag, 'hoe te doden mieren in de huis'.

No comments:

Post a Comment