Thursday 15 December 2011

Hoe een Snowman Build

Voor mensen die leven in koude landen waar er is overvloedig sneeuwval tijdens de wintermaanden, gebouw een sneeuwpop is een goede tijdverdrijf. Hoewel sneeuw beperkt onze opties voor bewegende rond, het is dezelfde sneeuw die we kunnen om een ​​sneeuwpop bouwen in de werf of uit gebruik in de open waar er genoeg sneeuw rond. Dus, voor degenen die afvraagt ​​hoe om hier een sneeuw bouwen, gaan we ...
Bouwen van een Snowman
De eerste en belangrijkste aspect dat aandacht voor degenen die willen weten hoe het bouwen van een sneeuwpop is om ervoor te zorgen dat de sneeuw is van de juiste soort. De sneeuw moet natte net genoeg zodat het kan gemakkelijk worden verpakt. Test dit door het nemen van wat sneeuw in de hand en maak een bal van te maken. Moet de bal samenblijven en niet gemakkelijk crumble.
Men moet ook beslissen de grootte en de plaats waar de sneeuwman is verondersteld te staan. In het geval dat het een grote sneeuwpop en de plaats die is ervoor gekozen om deze stand is verre van waar de ballen worden gemaakt, dan dragen het over aan de site zal een moeilijke taak. Ook een moet begrijpen dat de top en het midden ballen van sneeuw moeten worden opgetild en geplaatst op de onderste ballen ene bovenop van de andere. Daarom moet de omvang van de sneeuwman worden beslist houdend met het aantal mensen die de bouw van de sneeuwman.
Hoe maak je een sneeuwpop te bouwen?
Nu we weten over de basics van gebouw een sneeuwpop, lets get begonnen met het:
De Belly - laagste deel; Neem een ​​kleine hoeveelheid sneeuw en beginnen met het maken van een bal door te drukken op de sneeuw samen met uw hand. Wanneer zij eenmaal te groot om te worden behandeld door u, de bal op de grond en het over de sneeuw rond te rollen. En je rolt, zal meer sneeuw vasthouden aan de bal. Druk op deze sneeuw stevig op de bal. Roll de bal in alle richtingen zodat sneeuw stokken naar alle kanten en wat u krijgt is een goede sferische bal van sneeuw die gelijkelijk ronde op alle kanten. Dit is de onderkant potion van uw sneeuwman. Plaats deze bal van sneeuw naar een plaats waar u wilt de sneeuwman staan. Je zeker niet wilt de positie van uw gehele sneeuwpop shift nadat het is gemaakt. Schep een beetje sneeuw uit de top in het midden van deze bal zodat de volgende bal van sneeuw kan comfortabel worden geplaatst over dit bal die het laagste gedeelte van de sneeuwman vormen.
Het Hart - middelste gedeelte; Maak nu het middelste gedeelte van de sneeuwman. Dit is zoals we het 'hart en ziel' van de sneeuwman gesprek. Start de zelfde manier als je deed terwijl het maken de laagste bal van sneeuw. Neem wat sneeuw in de hand. Maak een bal door te drukken op de sneeuw bij elkaar. Rol nu de bal over in alle richting en druk op de sneeuw die zich ophoopt rond. Alleen maar aan dat deze bal moet kleiner zijn dan de laagste bal, zeggen ongeveer twee derde van de grootte van de onderste bol. Ook zeker dat de sneeuw in deze bal alles is stevig samen clumped. Ik ben zeker dat je niet de sneeuwbal wilt verkruimelen wanneer u het plaatsen om over de andere bal, of wel? Maak een kuiltje aan de bovenkant in het midden als je had gemaakt in het vorige bal. Nu voorzichtig Plaats deze middelste bal over de uitgeholde gebied op de laagste bal. Doe een beetje meer sneeuw rond de plaats waar de twee ballen in contact komen. Druk op de sneeuw stevig en de extra sneeuw schoon te maken voor een nette uitstraling te geven aan de vergadering randen van de twee ballen.
Het hoofd - bovenste gedeelte, dit is de laatste bal van sneeuw en er moet gebeuren op dezelfde manier als de andere twee ballen. Alleen dat het moet kleiner zijn dan de middelste bal die maakt de sneeuwpop. Plaats het op de scoop die wordt gemaakt op de top centrale deel van het Midden-bal en afdichting de aansluitende plaats met een aantal dicht opeengepakte sneeuw en verwijder het extra bedrag.
Het gezicht; Het bouwen van een sneeuwpop gaat niet alleen over stapelen een bal van sneeuw op de top van de andere. Nu dat u hebt gebouwd uw eigen sneeuwpop, wat over het geven van het wat identiteit? U kunt gebruiken steenkool, rotsen of zelfs papier gerechten (afhankelijk de grootte van de sneeuwman) voor de ogen. Voor het gezicht, regelen stukjes steenkool, kiezels of rotsen in een glimlach. Voor de neus, de meest voorkomende optie is het gebruik van een wortel. Als alternatief kan men ook gebruik maken van een dennenappel, mandarijn of iets anders dat u wilt kiezen. Alleen oppassen dat bij het plaatsen van deze objecten, de sneeuw bal niet afbrokkelen.
De armen; Hoewel sommige willen hun sneeuwpop zonder armen, een met haar aanhangsels ziet er aantrekkelijker te verlaten. Kan men gebruik maken sticks of zelfs sneeuw te maken zijn sneeuwpop in de armen. Het is beter om de stokken iets schuin omhoog of naar beneden dan steekt recht uit de zijkanten van de sneeuwman horizontally hebben. In het geval dat u wilt dat uw sneeuwman op een bezemsteel te houden, ervoor te zorgen dat het uiteinde van de stick is een paar centimeter onder de sneeuw begraven. Dit is om ervoor te zorgen dat het niet wordt weggeblazen door een sterke windvlaag. Ook oppassen dat terwijl de stok in je sneeuwpop te voegen. Net als bij de neus, kan de sneeuwbal verbrokkelen indien de stokken worden ingevoegd in haast.
Toebehoren; Wat over putting een geluiddemper rond de hals van uw sneeuwman? Niet alleen zou geven een look die zij bereid is de kou daar gezicht maar ook breken de monotonie van witte kleur. Gewoon zorgen dat je de uitlaat binden in een nette knoop zodat het blijft waar het hoort te zijn - rond de hals van je sneeuwpop. Je zou kunnen stellen een aantal groene tak van een boom voor haar van de sneeuwman. Als u plan bent om uw sneeuwman bieden met een hoed, overweeg brei hoeden zoals ze zijn betere opties dan bovenkant hoeden die neiging om worden weggeblazen door wind indien niet beveiligd. Sjaals is een goed alternatief voor hoeden.
Degenen die op zoek zijn naar meer mogelijkheden om plezier te hebben tijdens de wintermaanden kunt hierbij denken aan:; Snow skiën; kamperen in de winter; Dit was slechts een van de manieren voor degenen die willen weten hoe je een sneeuwpop te bouwen. Subsidiair, in plaats het gebruik van twee ballen van sneeuw voor het lichaam, kan men gewoon een heuvel en plaats een ronde bal van sneeuw voor het hoofd op de top van het lichaam. Zover decoreren en geeft een echte look aan uw sneeuwpop betreft, is de sky is the limit. Geniet van uw winters vakanties en bouw je eigen sneeuwpop!

No comments:

Post a Comment