Thursday 22 December 2011

De Beste Mascara

Misschien het meest definiërende kenmerk van elke vrouw zijn haar ogen. En misschien is dat is de reden waarom vrouwen altijd extra tijd te nemen voor het doen van hun oog make-up. Voor eventuele oog make-up worden voltooid, wordt de belangrijkste onderdeel toepassing de mascara. Sure de oogschaduw en eyeliner versterken de look van de ogen, maar het is alleen de mascara die kan geven de ogen de finish men zoekt. Maar, als het gaat om het uitkiezen van de beste mascara uit de grote verscheidenheid van schoonheid producten die beschikbaar zijn, de meesten van ons vinden het vaak een uitdaging.
The beste mascara is niet gebaseerd op wat is het beste merk beschikbaar is of wat je vrienden denken dat het beste voor hen. The best mascara voor u is degene die is gebaseerd op de aard van de wimpers you, en hun eisen aan hen te verbeteren. Er zijn een heleboel dingen je moet rekening houden tijdens het selecteren beste mascaras, zoals de mascaraborstel, mascara ingrediënten, de kleur van de mascara en allerbelangrijkste het type mascara. Hoewel dit alles kan klinken overweldigende, het is eigenlijk heel makkelijk, als u eenmaal begrijpt de basis.
Selecteren The Best Mascara
Net als ieder van ons hebben verschillende huidtypes, hebben we ook verschillende soorten wimpers. Bijvoorbeeld, sommige van ons hebben korte wimpers terwijl anderen hebben minder volume van de wimpers, terwijl anderen soms van lange wimpers. Zo, de mascara dat misschien prima voor mij zal niet voor iedereen. De volgende mascara beoordelingen zullen u helpen uitzoeken de beste mascaras voor jou.
Verlengen Mascara: Een verlenging mascara is het type dat werkt op lengte toe te voegen aan de bestaande wimpers. Dit is een van de beste mascara voor korte wimpers of schaars wimpers die extra definitie zou kunnen gebruiken. Voor het maken van de meest lengte, moet de gebruiker van toepassing minstens twee lagen mascara om de wimpers. Een verlenging mascara is een speciaal ontworpen om cosmetische lengte toe te voegen of de illusie van lengte te creëren op korte en rechte wimpers te verbeteren. Langere wimpers te creëren een aantrekkelijk kader voor de ogen en er meer aandacht aan hen. Meeste verlenging mascaras hebben ook volumizing en krul-holding eigenschappen, zodat uw wimpers kijken niet alleen langer maar ook vollediger en mooier vormig.
Volumegevende Mascara: Een volumizing mascara is de perfecte keuze voor het creëren van volheid. Hoewel veel mensen fout volume voor lang, met een volumizing mascara het eindresultaat is dat van dikker en voller wimpers. Verdikking mascara bevatten een dikkere formule van siliconen polymeren en wassen die jas zweepslagen en ze te maken voller. Dit is de beste mascara voor de Aziatische ogen of mensen met dunne of schaars wimpers, ongeacht hun lengte. De juiste manier om dit mascara van toepassing is om ten minste twee lagen bewegen heen en weer zoals deze wordt toegepast om te waarborgen dat het wordt toegepast op de zijkanten van elke wimper. Wees voorzichtig hoewel en dit type mascara toepassing met een lichte hand om vermijden dat 1960 Twiggy look.
Waterproof Mascara: Een van de meest voorkomende en populaire keuze voor een mascara is een waterdichte mascara. Het bevat unieke synthetische formules die zijn ontworpen om vocht af te weren en zijn niet-vlekken. Dit wordt ook door velen beschouwd als de beste mascara voor lengte en volume. Als u niet wilt wasbeer ogen hebben eind de dag, dan is dit de beste mascara keuze. Echter is het belangrijk om Onthoud dat het erg hard op je wimpers en maakt uw wimpers fragiele mettertijd. Ook is het erg moeilijk om op te stijgen en vereist op basis van olie make-up remover en de constante schrobben rond de ogen kan de huid rond de ogen veroorzaken sag loop van de tijd.
Niet-Klontvormende Mascara: Velen van ons geconfronteerd met het probleem van klonteren, terwijl de toepassing van mascara. Als u ook met hetzelfde probleem geconfronteerd met een niet-samenklontering mascara is de juiste keuze voor jou. De reden dat deze mascara niet gaat klonteren is, want deze bevat extracten van zijde waardoor het een van de beste mascara. Ook de staf is over het algemeen langer, zodat u kunt de mascara in lange zelfs beroertes. Dit is de beste mascara voor gevoelige ogen.
Dit zijn de soorten mascara op de markt beschikbaar. Nu is het aan jou om uit te vinden van de beste mascara voor jou. Als u nog steeds in de war, dan kunt u een aantal professionele hulp van een visagist of een branded showroom. Als u niet wilt dat de moeite van het toepassen van mascara alledaagse dan kun je zeker proberen wimpers verven. Toch zal de juiste mascara verbeter uw ogen en maken het kijken groot en mooi!

No comments:

Post a Comment