Saturday 31 December 2011

Hoe je Rid van Muizen in uw huis

Wel, het antwoord op hoe te ontdoen van de muizen in je huis moet zo eenvoudig als 'krijgt een kat', maar vaak is het niet. Muizen zijn een absolute overlast en zou je alleen weten als je hebt geleefd met hen. In deze tijden van huisvesting crisis, je niet wilt uw huis met iemand te delen, laat staan ​​een vervelende muis. Mice verpesten de bekleding, knabbelen op de meubels, eten het voedsel dat je laat op de tafel en nog erger, sterven in de meest verdomde kleine hoekjes en gaatjes in het huis achterlaat een verschrikkelijke stank als hun ultieme wraak. Genoeg redenen om de muis uit het huis te krijgen? Hier is hoe te ontdoen van muizen in uw huis.
Get Rid van Muizen in Home
Nu muizen zijn beslist walgelijk schepsels die vuile uw prachtige home en verspreiding allerlei walgelijk luchtjes. Hier zijn enkele manieren om zich te ontdoen van muizen in uw huis.
Mouse Trap; Oudste truc in het boek, maar ik ben niet te verwijzen naar de muizenval die we zien in cartoons met kaas op. Wat u nodig hebt is een muis val dat niet zal doden de muis. Niet omdat je een slecht gevoel voor het doden, maar omdat een dode muis kan een echte puinhoop rond het huis. Geavanceerde muizenvallen bestaan ​​die de muis val in een kooi zonder uitweg. Dan is alles wat je hoeft te doen is pak je de kooi en chuck van de muizen uit. There are also humane glue valstrikken: een muis krijgt on it en niet uitstappen.
Muis Killers; Er zijn een heleboel van pesticiden die u zullen helpen ontdoen van de pesky dingen. Maar de producten die we krijgen vandaag gekomen met een lichte verschillen. Zoals ik al zei, een dode muis in het huis kan een stuk van het werk te zijn, dus zijn er deze trage handelen muis moordenaars die de muis te doden als het eenmaal is goed uit het huis.
Kattenbakvulling; Hoewel katten kan wel of niet vangen muizen, niets schrikt The Living Daylights uit van een muis als kat nest. Het is eigenlijk een algemeen aanvaarde theorie dat muizen echt geïntimideerd door de geur van kattenbakvulling (of misschien kunnen ze er niet tegen) en ze duidelijk uit als de pier piper de ratten gewist van Hameln.
Pepermuntolie; Een andere betrouwbare natuurlijke remedie om zich te ontdoen van muizen is de toepassing van pepermuntolie in de muizen 'hotspots'. Muizen kunnen geen schijn de geur van pepermunt olie en is goed genoeg om ze te verdrijven. Net giet een paar druppels pepermunt olie op een wattenstaafje en plaats hem in de buurt van het muizenhol.
Muis Piepers; Je krijgt deze beepers die een echt hoge legerden geluid maken. Hoewel mensen niet kunnen horen een geluid van een dergelijk hoge frequentie, de muizen een hekel aan bijna net zoveel als wij haten ze!
Preventieve maatregelen
Ze zeggen voorkomen is beter dan genezen. Hier zijn een aantal manieren om muizen te voorkomen dat het invoeren van uw huis en houden van uw huis muis altijd gratis.
Netheid is naast Mouselessness; Een van mijn eigen zinnen, dank je. Muizen kunnen niet tegen schone huizen. Trouwens, het huis schoonmaken regelmatig zal ervoor zorgen dat u weet dat er zijn muizen in uw huis en de muizen zal het beter weten dan te leven in het huis van een signalering eigenaar. Ook regelmatig een plaag bediening gedaan krijgen.
Muis-out; Seal alle inzendingen. Vaak mice ga het huis via de grond of via een gat in de muur. Zodat plug alle gaten. Muizen zijn nooit beperkt tot huizen en vaker dan niet ze een probleem van de hele buurt. Zodat jullie samen kunnen komen en de strijd van de muizen.
Snijd de voedsel-en watervoorraden; In de oude tijden, legers gelegd belegeringen om vijandelijke forten en probeerde te doden en de verzwakking van hen door het snijden van hun voedselvoorziening. Je kon doen hetzelfde. Laat geen eten liggen rond het huis. Gebruik lucht strak containers om uw voedsel te houden. En koelkast alles die kunnen worden gekoeld. Immers, geschiedenis herhaalt zelf!
Meer, meer, meer manieren om zich te ontdoen van muizen! > Verder lezen ; Hoe te vangen van een muis; How to Get Rid van Muizen; bestrijding van knaagdieren Methoden: Natuurlijke bestrijding van knaagdieren; Knaagdieren Ongediertebestrijding: Elektronische bestrijding van knaagdieren; Dus deze waren enkele van de meest voorkomende oplossingen voor de vraag hoe om van muizen af ​​te komen in huis . Het is belangrijk om zich te ontdoen van muizen in uw huis omdat ze kunnen volledig ruïneren uw prachtige huis en de verspreiding ziektes.

No comments:

Post a Comment