Tuesday 20 December 2011

Hoe Fruit Kill Flies

Hoeveel van ons hebben meegemaakt scenario? - Zoals u wandelen in de keuken te bijten in een appel wordt u begroet door de meest irritante site. Daar schommelt rond de fruitschaal zijn scores van vliegen in al hun glorie zoemen. Toegegeven, ze hebben niet voor de hand liggende tactiek foltering, zoals de mug, maar het negeren van hen is geen optie omdat dit te doen zal alleen maar leiden hen te kweken in veelvouden meer. Fruitvliegjes, afgezien van het creëren van een 'ongemakkelijk gevoel' van de overlast kan ook leiden tot verontreiniging van voedsel waardoor de productie van gezondheidsrisico's.
Fruitvliegen kunnen broeden op iets, variërend van overrijpe vruchten, natte food artikelen, overdekte natte prullenbak, vocht beladen oppervlakken (zelfs een daling van siroop) op het aanrecht of op de vloer, lekkende riolen, en natte dweilen. Al duurt het voor een fruitvlieg een leger beginnen is een stuk van rijp fruit! Op een gegeven moment een vrouwelijke fruitvlieg kan leggen tot 500 eitjes, waardoor het extreem moeilijk om het probleem te beteugelen zodra het begint. En dus de enige optie is om vrucht te doden vliegen.
Hoe Fruit Kill Flies
Het wegwerken van Breeding redenen; Before om naar het eigenlijke proces van de wijze waarop vruchten af ​​te vermoorden vliegt is het noodzakelijk om alle hun broedgebieden eliminate door het maken van een grondige controle van het huis voor hetzelfde. Dit is essentieel, want hoewel we misschien succesvol te zijn in het wegwerken van de partij van fruitvliegen die pest het huis op dat de huidige moment, zullen ze verder broeden indien voorzien van de vereiste habitat.
Het is daarom van essentieel belang te identificeren en deze gronden te elimineren, door de vaststelling van methoden, zoals deze op hoe te doden fruitvliegjes:; Weg van alle rottend fruit en groenten of koelen ze. ; Gooi natte prullenbak regelmatig. ; Controleer oppervlakken die vocht hebben op hen en houd ze droog (aanrecht, wastafel verdieping); Elimineer voedsel deeltjes die vastzitten in de afvoer. ; Controleer moisture in Home Planten en houd verschuiven ze naar verschillende locaties. ; Droog natte dweilen, theedoeken, enz grondig. ; Controleer op andere plaatsen waar vocht kan hebben doorgesijpeld, zoals scheuren in verdiepingen. ; Kill fruitvliegen Natuurlijk; Hoewel een aantal van ons kan worden gebruikt om het nemen van een krant en doodslaan op het vliegen, het is niet de meest handige van methoden (excuus voor de brutaliteit). Tot vaststelling van bepaalde methoden kunnen helpen de loop der tijd om zich te ontdoen van de vlieg bedreiging voor altijd. Velen van ons liever vast home remedies te doden fruitvliegjes die niet veel moeite te betrekken. Meer over het wegwerken van fruitvliegen natuurlijk.
Mengsel van Lemon Grass, olie en water; Neem ongeveer 8 druppels citroengras olie en meng dit in een liter water. Giet dit mengsel in een spray mechanism fles. Spuiten op de fruitvliegjes zal direct doden. Samen met dat, spuit de vloeistof in en rond de geïdentificeerde broedgebieden. Hiermee wordt voorkomen dat de vliegen van de fokkerij.
Met behulp van een Jar / Fles voor Manuele overvullen; Neem een ​​lege fles of pot en plaats een rijpe vrucht in. Over een periode van tijd de vliegen zullen vulde de pot. Als dat gebeurt, sluit de pot en laat de buitenkant vliegen. Maar dit is een zeer omslachtig methode en het risico van een groot aantal vliegen te ontsnappen, terwijl het afsluiten van de pot is altijd aanwezig.
Het maken van een valstrik; Neem een ​​kom of vaartuig en de onderkant van hem met een beetje zoete siroop als honing, soda of een fruitig drankje te vullen. Dek de kom af met een plastic vel dat is gespannen over de kom en stevig vast door koppelverkoop een band of string. Maak dan een paar gaten - alleen groot genoeg zodat de fruitvlieg kan passeren. De geur van de vloeistof in de kom trekt de vliegen, maar als ze eenmaal in de fles kunnen ze er niet uit. Leeg de inhoud van de kom en opnieuw vullen. Herhaal dit proces totdat alle vliegjes zijn gedood. Afwisselend een trechter kan worden gemaakt van een papieren conus en stak tot aan de monding van de kom, zodat de smalle opening is gericht naar de bodem. Dit zal dienen hetzelfde doel in het opsluiten van de vliegen als ze in staat zullen zijn om te gaan in de kom, maar niet uit te komen. Evenzo kan een frisdrankfles worden gebruikt in de nek en een klein gedeelte onder de hals wordt doorgesneden in een ronde vorm. Dit kan vervolgens worden omgekeerd, zodat de nek van de bodem van de fles, waarbij de vloeistof wordt opgeslagen gezichten.
Het doden van fruitvliegen met azijn; Azijn is een zeer effectieve ingrediënt in het doden van fruitvliegen natuurlijk. Maak een mengsel van azijn en verdunde vloeibare zeep in een kom of pot. Maar zorg ervoor dat de pot is reukloos of anders de reeds bestaande geur zal overweldigen de geur van azijn. Fruitvliegen worden aangetrokken om deze geur en vliegen in de pot, en zodra ze dat doen, zullen ze vast te zitten in het te wijten aan de zeep water, waardoor de spanning breekt en zal verdrinken ze. Azijn op zich zal niet val de vliegen. Meer over het wegwerken van fruitvliegen met azijn.
Het doden van fruitvliegen in Huis planten, niet alleen fruitvliegen teisteren woningen, maar men kan ze vinden zweven rond het huis van planten. Het is waarschijnlijk dat dit eigenlijk muggen die vooral op overleven vocht. Daarom, als de planten water geven, zorg ervoor dat ze niet over-bewaterd en alleen de bodem vochtig is. Aangezien overmatig vocht is het perfecte broedplaats voor muggen, er ook voor zorgen dat overtollig water kan afvloeien en niet verstopt rond de plant. Idealiter de planten water alleen als de bodem volledig is opgedroogd.
Ammoniak en olie; fruitvliegjes die vooral zijn te vinden rond de drain of sink kan worden gekregen kwijt door het aannemen van twee eenvoudige ingrediënten - de ene ammoniak en andere plantaardige olie. Zetten ammoniak in de drain zal ontdoen het van alle deeltjes en helpen bij het doden van fruitvliegen natuurlijk. Dus ook, gieten plantaardige olie rond de afvoer opening zal de vacht van de vliegen in olie, zodat zij hun niet in staat van de fokkerij.
Het doden van fruitvliegen met chemische producten; Anders dan de home remedies voor fruitvliegen die worden aangeboden in dit artikel, zijn er een aantal commerciële producten die kunnen worden gemaakt van vruchten af ​​te vermoorden vliegen. Sommige keuzes zijn:
Fly Paper; Het is waarschijnlijk een van de oudste methoden die worden gebruikt om fruit te doden vliegen. Het papier is van een zeer kleverige substantie waarvan de vlieg vast komt te zitten en kan niet ontsnappen.
Bug Zapper; Dit product heeft een TL buis gemonteerd in het centrum met een netto-gaas omheen dat een elektrische stroom die er doorheen stroomt. De vlieg wordt aangetrokken door het licht en als het land op het net, is gedood als gevolg van de elektrische stroom.
Sprays; Er zijn verschillende sprays die zijn gekomen in de markt. Deze sprays zijn schadelijke chemische stoffen die doden vliegt direct. Maar men moet zeker zijn dat de huisdieren niet in contact komen met het zelfde.
Meer op; Getting Rid van fruitvliegen, zoals: Hoe Elimineer fruitvliegen; Afgezien van deze methoden kan men ook proberen brandende wierookstokjes rond het huis. De geur zal u in een goed humeur en rijden de vliegen weg. Maar wees gerust, de goedkeuring van deze methoden is gegarandeerd om u te ontdoen van je problemen en je zal niet langer af hoe zich te ontdoen van fruitvliegen. Laten we hopen dat je slaagt in je strijd voert tegen de vervelende wezens! En dat dames en heren, is hoe om te doden fruitvliegjes!

No comments:

Post a Comment