Saturday 10 December 2011

Hoe Flames Paint

Als je auto's ouder wordt, zou je graag wat verandering in te hebben. Hoewel er heel wat opties om dit gedaan, te schilderen in een nieuwe kleur is wellicht een van deze. Maar wat als de bestaande kleur is nog steeds groot? Het is gewoon gemeen, dat zelfs na een paar dagen na aankoop van een voertuig, die u wilt maken het er hipper. Some van de gemakkelijke opties om dit te doen zijn, is de klassieke stickers en schilderen geweldige graphics. Hoewel er veel ontwerpen die je zou kunnen vinden terwijl het proberen om uw voertuig romantiseren, een van de beste optie is de vlammen. Ja, het vuur vlammen zijn gewoon cool. These direct converteren van een simpel ogende voertuig in een hete stuk om te rijden. U kunt de vlammen beschilderde van een professional. , Maar geloof me, u kunt dit werk te doen op je eigen ook. Vraagt ​​u zich af hoe frames schilderen? Het enige wat u hoeft te doen is het verzamelen van de benodigde materiaal en aan de slag.
Hier is een stapsgewijze procedure dat al uw vraag zoals hoe vlammen verf op een auto, hoe vlammen verf op een motorfiets, hoe vlammen verf op een gitaar, hoe vlammen met verf verf of hoe te schilderen zal beantwoorden vlammen op een muur.
How te schilderen Flames op een auto, dit is de procedure voor het schilderen vuur op uw auto, maar u kunt hetzelfde voor elk voertuig, gitaar of muur zo goed en volg zijn deze geweldige slagen genade-up van uw stuk. De aard van de kleuren moet afhankelijk van het oppervlak waarover je wilt aan de vlammen te schilderen. Lees meer over de auto-touch-up verf.
Dingen die je nodig; Spuitpistool,, airbrush, Autolak (rood, geel, oranje); afplakband; Masking Film, plakband; katoenen lappen; schuursponsje; orde Flame sjabloon of Poster boord tot een sjabloon
Stap 1: U kunt een kant-en-klare template van vlammen te krijgen van ambachtelijke winkels. Als u zich afvraagt ​​hoe om tribale vuur verf, kunt u in plaats daarvan een tribale vlam template. Else, kunt u tekent de vrije hand schets van de vlammen. Bepaal het gebied op uw auto waar je moet de vlammen. Consider terzake zonder je sjabloon. U kunt dit ook doen schaal, met behulp van een grafiek papier is een geweldig idee. Het zal u helpen weten waar precies de lijnen en rondingen van de vlammen zal vallen op uw auto.
Stap 2: Vouw de grafiek op groot formaat poster boord en een groter model van de vlammen. Cut-out de vlammen sjabloon. U kunt veel van dergelijke worden geplaatst side-by-side.
Stap 3: Neem nu deze sjablonen en plak ze over de auto oppervlak. De beste plaatsen om het vuur te hebben, is vanaf de bodem, vlammen stijgt omhoog naar de ramen. De tribale vlammen worden gewoonlijk geplaatst horizontale, vanaf de voordeuren gaan in de achterste richting. Wat liefde te hebben op de motorkap en. Tape de sjablonen dienovereenkomstig op uw auto het lichaam.
Stap 4: Zodra u klaar bent met het maskeren van de vlam sjablonen, met behulp van een tape, masker af het gebied rond de vlam sjablonen grondig. Een goede kwaliteit plakband zal zorgen voor gemakkelijke verwijdering. Zorg ervoor dat u de dekking van de auto panelen met een beschermfolie. Niet direct plak de beschermfolie als het misschien een tape lijn verlaten wanneer verwijderd. Eerste stick een maskerend tape als een grens en stok beschermfolie overheen. Deze stap zal ervoor zorgen dat de spray verf niet te krijgen bespoten over rest van de auto oppervlakte-en auto-onderdelen zoals windschermen, chroom, spiegels en banden.
Stap 5: Verwijder de flame sjablonen. U kunt aanraken van de gemaskerde-off gebieden met meer afplakband zorgvuldig onderhouden van de vlam grenslijnen en curven.
Stap 6: Neem een ​​klein schuursponsje en wrijf het gebied dat moet worden geschilderd. Nu schoon het hele gebied met behulp van lappen. Breng een primer over het gebied te worden geschilderd. Laten drogen voordat u start met het schilderen vlammen.
Stap 7: Neem nu de gele verf in uw spuitpistool. Breng een paar dunne lagen-up het gebied te dekken. Het basis wordt gevormd, te laten drogen. Nu heb je tot op zekere detaillering te doen. Add oranje verf in de airbrush. Van een kleine afstand van de basis van de vlammen, start spuiten oranje verf alleen in het midden. Handhaven van de bochten, tijdens het spuiten. Laad nu rode verf in airbrush en spuiten te hebben perfect highlights. Gebruik rood voor de bovenste grens en vlam tips. U kunt gebruik maken kleuren volgens je eigen ideeën ook. De hete vuur zich meteen op uw auto!
Lees meer over:; Car Schilderij Gids; Car Schilderen Instructies - Stappen op hoe een auto Paint; Terwijl u geleerd hoe om vlammen te schilderen, zou je zeker gerealiseerd, hoe gemakkelijk het is. Verzamel alle materialen, een perfecte vlam sjabloon en maak je klaar om de brandende vlammen over je favoriete auto, fiets of een ander oppervlak te hebben. Dus, klaar om te rijden op je Hot Wheels!

No comments:

Post a Comment