Tuesday 6 December 2011

Flea vernietigingskampen

Vlooien zijn de kleine insecten die meestal gevonden in het huis, en op het lichaam van huisdieren. Het dieet van de jonge vlooien verschillen van die van de volwassen vlooien. De volwassenen meestal voeden met het bloed van zoogdieren en de kleintjes liever voeden met uitwerpselen van de volwassenen, dode huid en ander vuil. Katten, honden en mensen zijn allemaal gevoelig voor vlooienbeten. Het menselijk vlooien zijn meestal te vinden in de hoeken van de huizen en op het lichaam van huisdieren. Flea vernietigingskamp is een uitdagende taak als het wegwerken van de vlooien is zeer belangrijk om besmetting te voorkomen vlooien in het huis.
De favoriete plekken van vlooien besmetting is tapijten en huisdieren organen. Vrouwelijke vlooien eitjes op bont van huisdieren en ook op tapijten, aangezien deze plaatsen zijn warm en gezellig en geschikt voor hen om eieren te leggen op. Ze zuigen bloed uit het lichaam van het huisdier en veroorzaken talloze ziektes te maken van de gezondheid van huisdieren een belangrijke kwestie. Vlooien besmetting kan ook gezien worden in meubels, als ze worden gedragen door de huisdieren. De eenvoudigste manier van vlooienbesmetting controle is het netheid en hygiëne bij u thuis. Brocante vernietigingskamp proces dient te starten van het vernietigen van eieren, larven en pop en volledig doden van volwassen vlooien. Lees meer over het wegwerken van vlooien in het huis.
Ontdoen van de Vlooien; De beste manier om uw tapijten schoon is met behulp van stofzuigers. Nadat u hebt gestofzuigd uw tapijten, zet de stof in een wegwerpzak zak om de vlooien verhinderen dat opnieuw. Vergeet niet om zuiver vacuüm onder de bedden en banken. Wassen tapijten is ook essentieel voor het verwijderen van de eieren en larven. You kunt ook spray chemicaliën zoals diatomeeënaarde op de tapijten en in de spleten van meubels en stoffering om vlooien in huis te controleren. Lezen om te weten hoe vlooien te doden in het tapijt.
Pets hebben sterk te lijden als gevolg van vlooienbeten, zoals we zien in gevallen van de hond vlooien. Geef uw huisdier een gewone bad om vlooien besmetting te voorkomen. Gebruik een vlooienkam om uw huisdier penseel op een dagelijkse basis en vooral controleer de gebieden achter de oren en de tenen, waar beten van vlooien zijn de meest voorkomende. Terwijl kammen, zorg ervoor dat u afzonderlijk bij te houden doden en plakken vlooien in een bak vol water. Dit zal niet toestaan ​​deze kleine wezentjes om terug springen in lichaam van de huisdier. Houd het beddengoed van uw huisdier schoon met behulp van een vlooienmarkt controle-instrumenten.
Pest Control - Vlooien; De beste vlooien behandeling wordt door middel van ongediertebestrijding. Gebruik van chemische insecticiden helpen om volwassen vlooien te doden als deze insecticiden worden gemengd met insecten ontwikkeling remmers zoals Mithoprene and pyriproxyfen, dat de steun bij het wegwerken van vlooien eieren en larven. Een andere manier van vlooienbestrijding is met behulp van boraat gebaseerd poeders. Zorg ervoor dat gelijkmatig verspreid dit poeder onder bedden en tapijten. Deze chemische methoden zullen worden nuttig voor vlooien vernietigingskampen.
Home Remedies voor Flea behandeling; Er zijn zo veel planten die fungeren als antivlooienmiddelen. De plant Pennyroyal kan worden gehouden in het huis voor het verdrijven van de vlooien te komen inch Eucalyptus bladeren en Cedar hout kan worden gehouden onder bedden en in bepaalde hoeken van het huis om de vlooien op afstand te houden. Het gebruik van essentiële oliën zoals lavendel en Citronella op het lichaam van uw huisdier zal de vlooien uit de buurt van hen. Probeer deze natuurlijke vlooienbestrijding methoden, zoals ze zijn veilig en effectief te gebruiken. Lees meer over vlooienbestrijding huismiddeltjes.
Tot vaststelling van een aantal van de binnenlandse rechtsmiddelen zijn ook nuttig voor vlooien uitroeien. Vlooien kunnen uiteraard worden behandeld, mechanisch en ook chemisch. Dus, als je denkt van hoe zich te ontdoen van vlooien, er zijn zo veel antwoorden op uw vraag. Echter, ernstige vlooien besmetting moet een goede en langdurige vlooien vernietigingskampen.

No comments:

Post a Comment